Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Temizlik muhabbeti mi yapıyosunuz? Dünden beri cam siliyorum kızlar. En son çeyizim gittiğinde silinmişti. 2 ay oldu işte. Dün ve bugün sildim bitirdim bütün camları ama canım çıktı. Zaten o camlar bi daha bezi ancak kurban bayramında görürler :roflol::roflol:

arsi tabi ben taşıma su kısmından kurtardım
ev çünkü oturdu yani elektriği suyu var allaha şükür

ama bilmiyorum işte
bakalım nolcak

neyse ben gittim ufaktan
öper koklarım

iyi haftasonları dilerim

papı orası bana yakın zaten ıkea carrefour pratıker beahouse hepsı aynı arsa ustunde dıyebılırız
süper yerler edıyolar yaa
ohhh
cok boştu oralar cok ıyı oldu
otogarın orası artık hep böle seylerle dolu
avm dolu olcak

bu arada bayrampaşaya ikeanın yanına forum istanbul diye bi yer açılıyomuş 29 ekimde çok güzel olcak gibi orasıdaaa sevindirik oldum :)

oraya bayaa büyük birşeyler yapıyolar ya, ben her akşam ordan metroya biniyorum, inşaatta metro durağının karşısı, akşamları işçilerle karşıkarşıya metro bekledim hep, binalar tam yükselmeden önce :)) ama bitmek üzere işte, kocaman biryer çıktı ortaya, açılsın da gidelim bakalım bakalım neler varmış :)))

bi de şu simit çay muhabbetini merak ettim baktım, çayı aldığım tarih olarak "25/09/2007" yi gösteriyo :)))) 2 yıl geride kalmış KK takvimi kaydirigubbakcemile

CIK BEN Sevmıyom cukurun dıbı gıbı

aaa herkese simit çay neyim gelmişşş

bende yokkk
parayla beleş değil

sağol Paşomm :)
aa 1.000 mesajım olmuş vay bee, ben bile bu kadar mesaj atabildiysem
bi de 7 ay 7 gün yazıyoo, şunun da hızla geçip gittiğini görebilsem dünya gözüyle :))

senin takvime baktıkça çok seviniom zaten bende zemuszemus

kesin olmadan takvim bile yapmıom kendimee mafoldumben

nişnadan sonraa geri sayıcam bennnnnn :kedi:

senin takvime baktıkça çok seviniom zaten bende zemuszemus

kesin olmadan takvim bile yapmıom kendimee mafoldumben

nişnadan sonraa geri sayıcam bennnnnn :kedi:

uzun süre ben de direndim canım ama burda insan çok pis gaza geliyo :))) herkeste yüzükler takvimler, bende hiçbişe :hulya: ay sinirim bozuluyo:))) buraya gelmeden de yapamıyorum napiyim, artık nisan mı olur mayıs mı olur haziran mı olur, olacak inş.:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…