Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

meraba kıslar
bu gün baba evimde çeyizim serildi :) yarın da çeyizimi almaya gelicek nişanlım ve ailesi
düğün yaklaştıkça koşuşturmaca artıyor KK yada fazla giremiyorum

kızlar normal cezve mi almalı böyle mi almalı acaba.
ben normal cezveden yanayım aslında bunlarında görüntüsü hoş ben bi bakim çıktığımda fiyatlarına bari:)

meraba kıslar
bu gün baba evimde çeyizim serildi :) yarın da çeyizimi almaya gelicek nişanlım ve ailesi
düğün yaklaştıkça koşuşturmaca artıyor KK yada fazla giremiyorum

slm elisaam fotoğraflar nerdeee
canım ya tatlı telaşlar. ahh bende görebilecekmiyim o günleri

kızlar normal cezve mi almalı böyle mi almalı acaba.
ben normal cezveden yanayım aslında bunlarında görüntüsü hoş ben bi bakim çıktığımda fiyatlarına bari:)

güzelim bence normal cezvende olsun,böyle elektriklide olsun.neden dersen ! fazla misafirin gelince elektrikliler 5 kişilik falan pişirebiliyor.ama normalle yapınca 5 kişilik kahve, fincana doldururken dökülüyor

zeynep az kaldı bak takvimler ilerliyor seninle ikimiz rekor bizde senelik takvim yaptık valla :hooray:

güzelim bence normal cezvende olsun,böyle elektriklide olsun.neden dersen ! fazla misafirin gelince elektrikliler 5 kişilik falan pişirebiliyor.ama normalle yapınca 5 kişilik kahve, fincana doldururken dökülüyor

valla bizde kimse içmez sanmıyorum kahve derdim olucağını.
zaten bir içen bir daha kahvemden içmek istemez.
bende elektriklileri beğeniyorum aslında çok hoş carrefour da var mı acaba?

benım tost makınam caydanlığımıda korkmaz evdede yıllardır kullanıyoruz cnm korkmaz al korkma:roflol:

zeynep az kaldı bak takvimler ilerliyor seninle ikimiz rekor bizde senelik takvim yaptık valla :hooray:

kaydirigubbakcemile5 evet gracem valla.
takvim ilerliyor mu ilerliyor gibi mi bilemiyorum
başladığımda 1 yıl 11 ay 23 gündü.
hiç geçmemiş.
1 ay mı geçti üzerinden yaniiii :sinifsinif:

evet korkmaz kalitelidir ama benim tost mak. nişanlım almıştı hediye die o da tefal :)
o yüzden artık böyle bir takım alamam
ztn 1 ay içinde çatal bıçak tak. alıcam çantalı aradım bulamadım t.dağ da hep sandıklı var
ben çantalı istiyordum mecbur sandıklı alıcam.
kızlar ben yemeği yiyip geliyorum

valla bizde kimse içmez sanmıyorum kahve derdim olucağını.
zaten bir içen bir daha kahvemden içmek istemez.
bende elektriklileri beğeniyorum aslında çok hoş carrefour da var mı acaba?

her yerde bulabilirsin canım. hatta plastik olanları ble çok güzel kahve pişiriyor.yalnız içine sakın metal kaşık sokma. ceryan çarpar canım

çeyiz için insan kendine sınır koyamıyor ya şahsen ben herşeyden istiyorum beğeniyorum ama bütçe çok fena ay sonunu getiremiyor nasıl bir çare bulsam bu konuya ...mafoldumbenbir yanım hadi al diyor bir yanım daha dur zamanın var şu eğitim işlerini (diğer sene başka bir şehirde yüksek lisans yapma ihtmalim var) hallet güzelce nasılsa alınır diyor kafam çok karışık kızlar...aileler pek yardım edemeyecekler malesef...:sinifsinif:

canım benimde öyle.
yavaş yavaş alıyoruz ancak.
benim işimden dolayı elimde para bazen oluyor bazen olmuyor.
onda da ailem yardım ediyor alıyoruz bişeyler.
ama onlarda emekli ne vakte kadar.
ay ay alıcaz artık sıraya koyduk hepsini.
var daha zamanımız gracem modaları değişiyor.
annem geçen gün yaptırmış iğne oyalı mevlüt örtüsü.
bir seccade tak. 150 tl dediler
geri kalanını düşünemiyorum artık.
nişanlm kızıyor bir yandan alma bu kadar çok die kendime hakim olabilsemm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…