meraba kıslar
bu gün baba evimde çeyizim serildi :) yarın da çeyizimi almaya gelicek nişanlım ve ailesi
düğün yaklaştıkça koşuşturmaca artıyor KK yada fazla giremiyorum
korkmaz kalıtedır ve uygun cnm:lepi:
kızlar normal cezve mi almalı böyle mi almalı acaba.
ben normal cezveden yanayım aslında bunlarında görüntüsü hoş ben bi bakim çıktığımda fiyatlarına bari:)
güzelim bence normal cezvende olsun,böyle elektriklide olsun.neden dersen ! fazla misafirin gelince elektrikliler 5 kişilik falan pişirebiliyor.ama normalle yapınca 5 kişilik kahve, fincana doldururken dökülüyor
zeynep az kaldı bak takvimler ilerliyor seninle ikimiz rekor bizde senelik takvim yaptık valla :hooray:
slm elisaam fotoğraflar nerdeee
canım ya tatlı telaşlar. ahh bende görebilecekmiyim o günleri
cnm göreceksin tabiki de :)
şuan çıkmak zorundayım ama bi ara fotoğraf ekliycem zeynepcim :)
valla bizde kimse içmez sanmıyorum kahve derdim olucağını.
zaten bir içen bir daha kahvemden içmek istemez.
bende elektriklileri beğeniyorum aslında çok hoş carrefour da var mı acaba?
her yerde bulabilirsin canım. hatta plastik olanları ble çok güzel kahve pişiriyor.yalnız içine sakın metal kaşık sokma. ceryan çarpar canım
çeyiz için insan kendine sınır koyamıyor ya şahsen ben herşeyden istiyorum beğeniyorum ama bütçe çok fena ay sonunu getiremiyor nasıl bir çare bulsam bu konuya ...mafoldumbenbir yanım hadi al diyor bir yanım daha dur zamanın var şu eğitim işlerini (diğer sene başka bir şehirde yüksek lisans yapma ihtmalim var) hallet güzelce nasılsa alınır diyor kafam çok karışık kızlar...aileler pek yardım edemeyecekler malesef...:sinifsinif:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?