Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

pasminam aynen katılıyorum sana annem 60 lira mı ne verdi arzumun kahve yapıcısını aldı ayy fincana koyarken akıtıyor köpük gidiyor falan hiç rahat değil ben 5 tl ye aldım o plastiklerden ayy bir köpük yapıyor şahaneee... :))) cezvede de bekle beklee kaynamak bilmiyor bende o makinayla yapıyorum vallahi:)))

plastikleri bende kullandım güzel yapıyor ama diğerleri daha şık duruyor.
en güzeli cezve almak gelen olursa yaparım ztn bir daha kimse içmek istemez bende kahve yapma derdinden kurtulurum ya aklıma geliyor sözde yaptığım kahveyi nasılda içtiler birde güzel dediler.
heycandan anlamadılar tadını herhalde :)

Şeniz canım hoşgeldeinnn

kizlar herkese slm gecmisi okuyordum ama bu yaziyi gorunce dayanamadim hemen cvp yazmak istedim. bunebu arkadasimizin yazdigina kesinlikle ama kesinlikle katilmiyorum. "türk aile yapısı tam da budur" bu cumlesini bir türk olarak kendime hakaret olarak kabul ediyorum. bilinçsizce sarfetmissin arkadasim bu sozu. sen 3. sayfadaki sapik ruhlu psikopat manyak insanlari olcut alipta turk ahlak yapisina mal edemessin yaptigin cok ayip. eğitim pek tabiiki çok onemli bi faktor ama egitimin onemli oldugunu gostermek icin bile o cumleyi sarfetmemelisin... benim tanidigim ailelerde ve bizim akrabalarimizda boyle bir kultur yok sen kabul ediyorsan bisey diyemem....... yazdigina cok sinirlendim akşam akşam.klava:

Son düzenleme:
eee ananız babanız nasıl

ellerınden öpemm
aman yaa su seylerı aldım öncekıler gıttı sıkıldım bu ne yaa
sımdık bırıne hedıye etcem bakım nasıl hedıye edılıyosa artık

kızlar bugün

gazellanın ütü masasını

ve

delongh,i kazanlı ütü wx830 aldıkk

ama bana değil anneme

ütü masam vardı benim vileda markaa

ama aklım bunda kaldı harika çünkü annem açtı kullanıoo

oldukça sağlammm

ütü de arada ses çıkartıoo

pek bir garipppp geldiii

kımse konusmıyı:sinifsinif:

kolı aldım ceyıslerımı koymak ıcın arkadasım gelcek onu beklıyom bugun onlarda kalcam son aldıklarıma bakcakmış
ayy bıde kızlar bısı almıycam ddım ama ben bıseyler daha gördum aynı yerde

tektaş seklınde pecetelık 12 tl
bıde 2 tane boy derı kenarları celık tepsı 27 tl
uygun ve cok guzllerdı ne etsem tabıkı alım demı
:ecrin_bebek:

benimde peçetelik almam gerekioo böcükk

ütü almam gerekioo böcükkk

banyo takımı almam gerekio böcükkk

kafayı yicem böcük

al al bitmioo

zaten gerginimmmmmm

öfffffffffffff öffffffffffffffff

neyı kullanan bacım daha almadım alcam dıe hayal edıyom benım annemden önce usak benı vurcak ve 2 kolı var nereye sokcam:sinifsinif:

ahh ahh o saydıklarından bende almam lazım ama aldım aslında ödemem gerekıyo :tomato:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…