Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

esma masallah yiğene :) ayy top havuzu eskiden fame city diye biyer vardı galleria da orda top havuzu kocamandı negüzeldi

SLMn hello
esma masallah yiğene :) ayy top havuzu eskiden fame city diye biyer vardı galleria da orda top havuzu kocamandı negüzeldi
ay bılmemnı ılk cıktıgında geoturmsutu babacıgım
havuzu bılmıyom ama cok guzeldi
kızlar bizde dün ilk ev eşyamızı aldık lcd tv aldık:asigim:
gule gule kullan bız her haltta oldugu gıbı tvyıde cok aradık
benmkı cok detaycı ben tam tersı
o cok arastırmıs gecen sene ramazanda almsıtık adama susu varmı busu varmı yok fullhd mi sonunda lg 92 mi 94 mü ne o ekran aldık
ayırca dipnot satıvı daha buyugunu onermıyor herkez buyuk ıster ama dıyor
buyuklerde net goruntu ıcın salonunda cok buyuk olması lazımmış

eda adam gıbı slm ver olm:mymeka:

esma he dedın ordan kaldı
masallah senınkı harbı fanatık he
bıde mısafr gelcek sanırım 2 kısılık masaya benzemıyo

günaydın kızlar
ben sulfatın evinden çıkamıyorum

Beğendiğine sevindim canım Şeniz

cok güzel dimi evi büyük ferah ve cok güzel döşemişler geçen hafta bir eve baktım 75m2 85 milyon istiyor satılık kiralarda 400-500 diolar yuh dedim yaaa Rabbim bizlere ferah evler nasip eder inşallah

Canım teşekkür ederim güzel yorumun için Şeniz. Allah kirada olan herkese gönlündeki evi nasip etsin, bizler gibi kredi ödeyene de ödeme kolaylığı :Saruboceq:

ewet esmycim büyüklüğü soruyolar zati hemen biz cok arastırmadık gittik bakalım diye alalımmı dedi ee alalım madem dedim öyle aldık :)

sulfat biz hülüyle evine bayıldık oturma odana extra bayıldık Allah ağız tadınızı hiç bozmasın orta sehpayı nerden aldınız acep beyaz siyah kırmızı kombinesi olan.

kızlar sulfatın evini nereden görüyorsunuz çokmerak ettim bi yardımcı olun bana da...

Beğendiğine sevindim canım Şeniz

Canım teşekkür ederim güzel yorumun için Şeniz. Allah kirada olan herkese gönlündeki evi nasip etsin, bizler gibi kredi ödeyene de ödeme kolaylığı :Saruboceq:

AMİN canım inşallah

Paşim güle güle kullansın annecin ütüsünü. Benimde ütü masam gazella :lepi:
Pıtır, güle güle kullan cici kutularını.
Buket, :lepi: saçlar on nomero
Elisa, çeyizlerinde gitmiş artık yeni eve yeni yuvana çok az kaldı..
Esmacım, uyduruk yemeğin güzel göriniyi, tadı nasıldı?
Burcu, ne güzeeel yaa benim teyzemin gümüşçü tukkanı olsa ben hiiç çıkmazdım yanındna heralde. Çok zevkli, hatta emeklilik hayalim.. buarada fotolarınızı gördüm harika olmuşlar... özellikle tren yolundaki :lepi:
Fmk, avize çok iddialı şık bişi. Ağır salonlar için modern olur. Sarı mumluklarla tam takım olurlar
Beta güle güle kullan hasılatı toplamışsın
Baberko hayırlı olsun canum bizimde eve aldığımız son şey tvydi. Evlendikten sonra almıştık..
sulfat yine ikea krizimi canlandırdın. çook güzel şeyler almışsın güle güle kullan kuşum
Pufi evlendi şimdi sırada önce Darkangel, sonrada elisa mı var?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…