cokguzeller bende hep alcam dıyordumsonra vazgectımKIZLAR DİKKAT ELARTIN BU YATAK ÖRTÜLERİ PULLU NAKIŞLI GELİN GİBİ OLUYO YA BİLİYOSUNUZDUR 500 VE ÜZERİ FİYATLARI VAR UCUZUDA VAR 375 E AMA ONLAR KALİTELİ DEĞİL DANDİK BİRAZ ANKARA MAKROMARKETTEN ALDIM BEN BUGÜN 300 E ÇOK SÜSLÜ OLANLARDA ALTTAKİ SİYAHLI PULLU OLAN 350 İDİ VE 10 TAKSİT HABERİNİZ OLSUN ANKARANIN HERYERİNDE VARMI BİLMİYORUM AMA DEMETEVLER ŞUBESİNDE VAR MUTLAKA BAKIN FİYATINA GÖRE HARİKA BEN BU AŞAĞIDAKİ RESİMDEKİNİ ALDIM SADECE O İNCİLER YERİNE PUL VE BONCUKLAR VAR MODEL AYNI KAÇIRMAYIN DERİM ....
300
350
bakcam aklımdaKızlar bekliyodu evimi, yarın bakarlar artık. Öpüldünüz muck opuyorumnanaktan
evet ben bılıyorum geldıklerını unutmusum amakızlar benım pıs askımm ayrıldıgımızdaa halamın kızıyle evlencem dıe tutturdu amacı benıı delı etmek ole bısı yokkkk gecen gun dukkana gelmısss kızz bugun ogrendım ablasına anlatırkn rengım degıstı bırden sınır oldummm kızın bı sucu yok ama sınır oluyommm kız faruka sevgılın cok guzel demıs ne zaman evlenceksınız demıss aferın kızaa17 ekımde evlenıoo napıp edıp gıdıcem o duguneeee askımla gelme dıoo ama gıdıcem nıe gelme dıoo bılmıorum derken guluyoda kesın benı delı etmek amacı
evet hemde cok uzunslm kızlar ben geldim uzun bi aradan sonra
ay cnm ya nıhal hep dedıgınde sende hep bu cevabı verıyon sızıde ALLAH kavustursunnihall benm aşkım beni bırakamıyo bile ben napiimm :a015:
naapalım bu günlerinde tadını çıkarmaya çalışçaz, yarın öbür gün kafamızı şişirirlerse ararız bu günlerideamaa böle bile kandıramıyorum kendimiii aşkımın yanında olsam keşke yaa puffff
günaydın kızlar biliyorsunuz bu hafta sonu düğünüm var size bişi sorcam yadırgamayın ama ben hiç namaz kılmadım bilmiyorum yani çocukken 2 sefer merak edip denemiştim bidahada denemedim. şimdi ilk gece sanırım erkek gelinin duvağının , gelinde damadın ceketinin üzerinde namaz kılarmış! bu nası oluyo yani ne dua okunuyo bide kıbleyi nası belirliyosun evde yani ben hiç bilmiyorum bilen varsa bana detaylı olarak anlatsa özelede atabilirsinz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?