Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Kızlar bekliyodu evimi, yarın bakarlar artık. Öpüldünüz muck opuyorumnanaktan

ben beyıldım evıneee yarın baksınlarr onlarrrr ben baktım bıleemmmkaydirigubbakcemile3

ii geceler canımmopuyorumnanaktan

KIZLAR DİKKAT ELARTIN BU YATAK ÖRTÜLERİ PULLU NAKIŞLI GELİN GİBİ OLUYO YA BİLİYOSUNUZDUR 500 VE ÜZERİ FİYATLARI VAR UCUZUDA VAR 375 E AMA ONLAR KALİTELİ DEĞİL DANDİK BİRAZ ANKARA MAKROMARKETTEN ALDIM BEN BUGÜN 300 E ÇOK SÜSLÜ OLANLARDA ALTTAKİ SİYAHLI PULLU OLAN 350 İDİ VE 10 TAKSİT HABERİNİZ OLSUN ANKARANIN HERYERİNDE VARMI BİLMİYORUM AMA DEMETEVLER ŞUBESİNDE VAR MUTLAKA BAKIN FİYATINA GÖRE HARİKA BEN BU AŞAĞIDAKİ RESİMDEKİNİ ALDIM SADECE O İNCİLER YERİNE PUL VE BONCUKLAR VAR MODEL AYNI KAÇIRMAYIN DERİM ....
300

350

cokguzeller bende hep alcam dıyordumsonra vazgectım
Kızlar bekliyodu evimi, yarın bakarlar artık. Öpüldünüz muck opuyorumnanaktan
bakcam aklımda
evet ben bılıyorum geldıklerını unutmusum ama
dugun alısverısınden geldıler haah dugunde farukla dans eder dıyemı korkuyon kız
slm kızlar ben geldim uzun bi aradan sonra
evet hemde cok uzun
ay cnm ya nıhal hep dedıgınde sende hep bu cevabı verıyon sızıde ALLAH kavustursun

günaydın çeyizciler a.s. a.s. a.s.
hepinize iyi haftalar..............................................

Günaydın şekerlerrrrrr
Bu gün ben yokum daha önce söylemiştim belki hatırlarsınız teyzemin gümüş mağazası var...
ben marmarise gitmeden evvel ona vitrin apmıştım çok beğenmişti gene gitmeden gel yapalım değişiklik olur dedi... oraya gidicem....

günaydın kızlar biliyorsunuz bu hafta sonu düğünüm var size bişi sorcam yadırgamayın ama ben hiç namaz kılmadım bilmiyorum yani çocukken 2 sefer merak edip denemiştim bidahada denemedim. şimdi ilk gece sanırım erkek gelinin duvağının , gelinde damadın ceketinin üzerinde namaz kılarmış! bu nası oluyo yani ne dua okunuyo bide kıbleyi nası belirliyosun evde yani ben hiç bilmiyorum bilen varsa bana detaylı olarak anlatsa özelede atabilirsinz.

yok bee ne dans etcek o benle zor edıo meralle mı edıcek doverım valla onu klava:

ama kız begenmıs benıı hehe aferın gozume gırdı dermısımmm

cnm kıbleyı komsuya felan sorabılırsın
ıkı rekat namaz ozel bı duası yokdıye bılıyorum ben
ıcınden guzel bi dua et turkce namazın bıtınce
yuvanız hayırlı olsn diye
ama namaz kılıcaksan alkıl felan alma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…