Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

arsicim maşallah güle güle kullan yeni rengini yakışmış amma değiştin saç rengini opuyorumnanaktan

teşekkür ederim canımcım
ayy efet çok değiştim :)
ama ilk ikisi normal diğerleri kınaydı çok yıpranmadı şükür

bence arsıma yakısmıs gıtmıs rengı sanaa bende cesaret edıp boyasam keskee edemıomm

etme zaten etme
ben ettimde ne oldu beğenmedim
2 kez boyandı istediğim renkle ama tutmadı sonra bak böle uğraşıorum özüme dönmeye

Arsima kahve istedğini bilmiyodum ben. Siyah yakışmış, ablanla aynısınız kız. Bi ara afalladım bakınca kaydirigubbakcemile3

Lahana
kız kokoş bi şey almışsın yine. Güle güle kullan şeker Şeniz

Arsima kahve istedğini bilmiyodum ben. Siyah yakışmış, ablanla aynısınız kız. Bi ara afalladım bakınca kaydirigubbakcemile3

kahve uğruna bu yola çıktım ama sonuc hüsran :)
ee yakışır tabi Allah öyle yaratmış kendi sacımın çok parlak hali bu :)
hangisi benim

arsımacım yakısmıs ama rengııı

Şeniz
boyadaki son noktam oldu artık böyle daha boya sürmem sacıma

ben sadece golge yaptırdımm sacımda baya uzamıss dun farketttımm cok sevındım ama uzlarından aldırcam bırazzz onume kahkul yaptırcam d.gunumee hemdee askımın halasının kızının dugunune denk gelıoo gıdersem degısıklık olur boyatmakta ıstıyom ama yok dıorumm sımdıı golgelerı baya bellı oldu herkes boyattınmı dıoo 1 sene olcak nerdeyseee bıraz takılıyım bolee

kızlar şart değil herhalde yanlış bilmiyorsam ama yinede huzurlu bereketli olması için kılınsa ii olur

cok güzel dimi evi büyük ferah ve cok güzel döşemişler geçen hafta bir eve baktım 75m2 85 milyon istiyor satılık kiralarda 400-500 diolar yuh dedim yaaa Rabbim bizlere ferah evler nasip eder inşallah

çok beğendim ya amin inş cnm

ay kahvaltı masamı eklıyım cok susleyemedım masamı ortumu felan
ama
bide kocişten gizli cektım kzııyor ya

bence çok güzel elllerien sağlık cnm

kızlar bizde dün ilk ev eşyamızı aldık lcd tv aldık:asigim:

hayırlı olsun kaç ekran aldınız ve ne kadara ve hangi marka

arsim saçlar on numero :lepi:
koyu renk her zaman daha genç gösteriyor :)
ablanla sahiden ikiz gibisiniz yafs opuyorumnanaktan çok yaş farkı yok sanırsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…