arsim saçlar on numero :lepi:
koyu renk her zaman daha genç gösteriyor :)
ablanla sahiden ikiz gibisiniz yafs opuyorumnanaktan çok yaş farkı yok sanırsam
Selam kızlar opuyorumnanaktan
Nihayet evimin fotolarını çekebildim bugün. Saatlerdir fotoları küçültüp eklemekle meşgulum. Ev ev dediniz alın size tonlarca foto kaydirigubbakcemile3 Salon aksesuarlarım henüz yok, inşallah önümüzdeki hafta onları da alıcam. İdare edin şimdilik. Uzun süredir evimi bekleyen arkadaşlarım albüm profilimde. Duyanlar duymayanlara anlatsın kaydirigubbakcemile3
güzel günlerrr herkeseeee mutlu haftalarrr olsun inşAllah kaydirigubbakcemile2
he benmi :roflol: cnm onlar bize geldi güzel geçti kayınvalide hanımı yolladım oğlunu göndermedim yanımda :dance: aşkımda yarın yolcu :gitme:
hemen niye sildin yaaaklava:
ay ben yapmadımkı gerk yok dıye dedım kızın bırı lahanyla benm takıldıgım topıcte ılerı geeri gereksiz seyler yazmış kapalılar için konu kıtlenmiş
kapalılar topiğinde kızın biri absurt absurt konuşmalar yapmışş çok sinirlendim ne kadar çok kendiini bilmez densizler varrlmaz:
yok canım ya gizem falan.
ben hoşlanmıyorum öle ekşın var hoba hadi gidelim olaylarından.
esma bana hitaben söleyince bende ona cevap verdim,yoksa herşey ortada isteyen gidip okur zten konuyu...
herkesin kendi sınırları içinde istediği gibi yaşayabilmesi lazım değil mi
abartmamak kaydıyla
ne kadar açığın abartanı var
kapalının abartanı da oluyor
ama kimse kimseye karışmamalı
amaan
bizleri birbirimize düşürmeye çalışan zihniyeti kınıyorum yevriler
canım Rabbim nazarlardan korusun yuvan çok güzel..
ölene dek mutlu olun inşAllah..
dün arkadasımd edı evlıgın nasıl gıdıyor ıstedıgın gıbımı
evet dedım aslında cok guzel bişey evlılık ne kadar yemek ev iş diye dert etsekte
ALLAH ıma bın sukur cok mutluyum herkezın basına ıns
canım çok teşekkür ederim iyi dileklerin için Şeniz. Amiiiin
İnşallah yıllar sonra da aynı şekilde hissederiz. Ben de düşündüm dün ömrümün en güzel 2 ayını yaşıyorum :asigim:. Evlendikten sonra bi daha aşık oldum kocişime. Allah bozmasın inş
Pc artık hayata döndüğüne göre yeni ciciler ekleyebilirim. Topiğimiz şenlensin zemuszemus
Evlendikten sonra da eksikler bitmiyor. İşte geçtiğimiz 2 hafta boyunca aldıklarım
Misafir için doğru düzgün tepsim yoktu, daha doğrusu son ana kadar yine bişey beğenemeyince evlendikten sonraya kalmıştı
Annemin ısrarıyla (illa evde olması lazımmış) plastik mi yada başka adı varmı bilmiyorum kaydirigubbakcemile3 ikeadan aldığım diğer tepsi
Yine ikeadan aldığım kesme tahtaları
Koçtaştan aldığım çift taraflı kapı önü paspası, çok da uygundu fiyatı
Su sişelerim
İkeadan aldığım 4 lü örgü sepetler. Büyük boyunda misafir liflerim var.
Orta boyunda saç kurutma makinesi, bu arada makineyi de yeni aldım. İkisini birlikte eklemiş olayım
Küçük boyuna da sabunlarımı koydum, 1 tane küçük boyu da boş kaldı ne koycağımı bilemedim
kaydirigubbakcemile3
Kocişin illa alalım dediği kapaklı bardaklar. Biri onun biri benim için :1rolleyes:
Oturma odamın sehpasının üstüne aldığım mum tabağı ve mumluklar, yine ikeadan
Bu da yine ikeadan banyom için aldığım vanilya, çikolata kokulu mumlarım
Mutfak masama taçtan aldığım masa örtüsü
[/URL][/IMG]
hepsini güle güle kullan canım..çeyiz evlensekte bitmiyor..ben de her çarşıya indiğimde bişiler almasam karnım ağrıyorrrkaydirigubbakcemile3
[/B]
şişşş.kimseye sölemeyin çeyis değil ama arkadaşlarıma göstermezsem çatlarım.
pazar günü kendime cici bir cüzdan aldım...
zemuszemus
evet ya bende ne soracaktım diyodum sulfatcım o tepsi derimi ben burada gördüm züccaciyede 18 mi dedi ne orta boydu sanırım aynısımı acaba sen ne kadara aldın kullanışlımı
lahana yevrim çantan pek güzel
allah içini çil çil paralar altınlar dolarlar avrolarla doldursun inşallahzemuszemus
BENMDE var nihaln ablası aldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?