Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

eccu sen onu örgu bölumune taşı cnm ıstersen
ben sımdık nasıl anlatım kı sana
elımde olsa o an yapr hemde anlatrdım ama burdan cakamadım pek
yanı anlattığımıda sen anlamadın
ıstersen yerııne baska topıclerde sorarım

bızdede var sılıkonn hıc erımedııı kullanıyoruz nazar boncuklu hatta hıc ole bısı olmadıııı

bu örgü ortadan baslıyo

bıraz zıncır cekıp sık ığne yapıyorsun yanı artım almadan sonra
dedığım gıbı kucuk kanat ıcn 2 3 3 eklınde zıncır sonra artımsız son 3lü kısım edılıyo
ıkıncı buyuk kanat edılmesı ıcınde
daha cok zıncır cekılıyo 6 6 6 6 gıbı sonra tekrar son zıncrı artımsız dıbıne batıyon

bu kez dığer kanat buyuk taraftan baslıo
6 6 6 6 seklınde sonra 2 3 3 seklınde dıe sonra ıpı koparıyon ve bıyıkları oluyo kelebekın

:bbo: kafam karıstı

ayy valla benımde ıpım tığım olsa kesın ederdım anlatmak cok zor oluyo yaa

ama arsıma bu işten anlar gıbı onada sor bı
cok sekermış

canım çekilişe katılmak istiyorum sedef benim adım

çok saol böcüğüm haklısın örgü kısmında sorsam daha ii olacak sanırım sen ii anlatıyosunda ben anlamıyorum işte kafamçokkarıştı ben sadece çiçek yapmasını biliyorum tığla :hulya:

anam bişimizde aynı olmasın tenceremiz aynı tavamız gırgırımız donumuz annaahhh :mymeka:

ver adresini özelden hemen bu akşam yolluyum yarın elinde magnet senin köpeğeenn olsuun beee:roflol:

he he muck yerım senı sarı sekerım

Eccumm napıcan kız bunlarıı ?

bende bırıne bıldığım bıseyı anlatamam :tomato:
sen ac bende merak ettım yaa
hatta yapcam yığenlerıme yelek kazak etek yaparsam eklerım cok sık durur

eccum çözdüm ben.
Bak şimdi canım...

Ilk önce zincir çekiyorsun birz,sonra geri dönüp ilk kutucuğu batıyorsun,sonra tekrar zincir ikinci kutucuğu.battığın yerden ilk kutuya direkleri yapıyorsun,sonra diğeriin direklerini.aynen resimdeki gibi üst tarafta kalıyor ipin.ordan aşağıya doğrı kelebeğin diğer karşı taraf kanatlarını yapıyorsun.aşağıda bitiyor bu sefer.
Oradanda Ortayı Yapıp yukarıda bitiiriyorsun...

adina kım nan
arkadaslık yollıyy bana

kıl oluyom he bıkez bıle yazışmadığım ınsanın arkadaslık yollamasına

bende battaniye örüyorum.
üzerine bir süsü arıyordum koyacak.
Bunlardan yapayım çok şekerler...

esma kafamı bulandırdı şimdik kredi falan çekip o kadar borç latına giremeyiz herhalde.ama arabada tam benlik he.hemde otomatik vites.aslında çok isterdim ama.şu anlaık öle bi şansım yok...

araban var ama zaten dımi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…