Bence Herkes birbirine değişik ilginç Buzdolabı süsü alsın nasıl fikir 5 farklı buzdolabı süsü hem sürekli göz önünde olur hatırlarız birbirimizi hemde ucuz bişi kaydirigubbakcemile5
Bence Herkes birbirine değişik ilginç Buzdolabı süsü alsın nasıl fikir 5 farklı buzdolabı süsü hem sürekli göz önünde olur hatırlarız birbirimizi hemde ucuz bişi kaydirigubbakcemile5
tamam yazıom senidebende isteriimm hediyeleşmekkkk bana farketmez ABD de olar :roflol:
sorun diil canımya ınanın suan bısı dıyemem
10 ekım bızım avans gunumuz ınş aylık verırler
ee ozmn bı takstım daha gelıyo
yıllık ızın paramı vermezse ben köye gtmeyı düşünüyorum
bu aksam patronla konusrdum ama cok sınırlı ve corluya gıttı fabrıka malları ıade etmışler
ben bu hafta sonuna kadr haber ederım
ama katılamazsam mazur görun
gorumceme okul ıhtıyaclarını alcaz askımla
k valıdem amelıyat olcak para yolluycaz
falan fılan
10 20 tl sorun deıl ama zorda ıse ınsan ona bıle muhtac
ben h sonuna kadr cvp verırım
ama katılamzsam lutfen kırılmasın kımse
becerikli bacılarrr şunu anlayan varsa anlatsın biri yav
ayy kedılıden korktum he:roflol:
2 zıncır 3 3 3 zıncır edılmış hepsı artımlı
sonra artımsız dıbıne batılmış
sonra 6 zıncırlı 7 sıra etmış dıbıne batmış
artımsız son halını vermış
hatta baslarken sanırım zıncırlerle bı yuvarlak yapılıp onun etrafında bu işlem ıkı kez edılmış
Tobi kızz salon koltuklarımızz aynıı kaydirigubbakcemile5canlar herkese slm....uzunncaaaaaaa bi aradan sonra geldim...iş bi yandan,sağlık sounları maddi konular ve karabulutlar bir türlü peşimizi bırakmıyor.bide annemle kaza yaptı şans eseri bişi yok kendilerinde ama maddi hasar çok araba gitti tamamenmafoldumben
neyse bu konulardan yeterince bunaldım..kaynımın dugunu var yakında ve daha sonrasında bizim eşyalarımız alınıyo inş opuyorumnanaktan yani 1 ay sonra..seçtik mobilyalarımızı bakalım begenecekmisiniz
buda yemek odası..yanlız o uzun dolabı almayı düşünmüyorum..bide konsolun aynasını
Nazarr değdiiisimdi eve geldim.. isten ciktiktan sonra carsiya gittim hafta sonu ekledigim o mumluklari aldim 3 lü set.. cok begenerek aldim evde daha paketinden tam cikarmadan nasil oldu anlamadim elimden düstü cam sehbanin üstüne 3 mumluktan iki tanesi kirildiparam da cöpe gitmis oldu
Hemşomm bak nasıl da biliyorr kaydirigubbakcemile3 ŞenizCanım geçmiş olsun öncelikle bişey olmamasına sevindim Şeniz
Eklediğin mobilyalar çok hoş canım. Uzun vitrin zaten hoş gözükmüyor almamakla iyi edersin, diğer parçalar hoş. Bu arada koltuklar betanınkiyle aynı. Oturma odası için seçtiğin köşenin de onda koltuk takımı var, bu kadar olur yani kaydirigubbakcemile3
Zevkleriniz aynı demek
Evet öyle oldum bende uyku felçi geçirmişizz :bbo:Betaa geçen ay bana 2 kere oldu bi gece uykudayken uyanmak istiyorum uyanamıyorum ve bişey kemiklerimi sıkıyor o kadarki kaburgalarım kırılcak sanki dua okuyorum geçmiyor sadece ayetel kürside geçti onuda şaşırdım kafamçokkarıştı İkinciside sabah oldu yine uyanmak istiyorum olmuyor kımıldayamıyorum heryerim acıyor öyle bişeyki karnım çok acıdı bu sefer de acaba dedim kendi kendime bende hastalık mı varda uyurken oluyor ciddi ciddi düşündüm yani sonra bi araştırma yaptım.Vücut uyanmaya yakın rüyasındaki olayları gerçek zannetmesin yani rüyada kolunu sallıosan bunu gerçekte yapma sağa sola çarpıpı kendini yaralamasın diye beyin iskelet sistemini felce sokuyormuş gayet mantıklı ama canım çok acıdı buna anlam veremedim sendede öyle oldumu ?
Ahanda bak hemşolarımm biliyorr Şenizbetanın koltukları cnm onlar
Allah sabır versinn :1no2:bı arkadasımız vardı
cıtos dıe 3 hafta kala doğuma
bebeğinı kaybettı mafoldumben
Hoşgeldinn kaydirigubbakcemile5Günaydın kızlar geçmiş bayramınız mubarek olsun yeni geldim bugun başladım işe tatilden sonra çok zor ya iş
Ayy ben o plastik yumuşak şeyleri hiç sevmiyorumm hiç almadım çeyizimedee iyikide almamışımm :lepi:arkadaşlar bu çekiliş olayı nedir?
merak ettim?
bi de bi uyarı benden size
silikon nihale kullanıyordum aranızda kullanan yada alan var mı bilmiyorum
aldığım yerde şaşırmıştım hatta bu yapışmaz mı ya diye?
satan kişi silikon kek kalıpları da erirdi o zasan yüksek dereceli fırınlarda diye beni ikna etmisti
dün teflon tavada lahmacun ısıttım masaya getirdim nihalenin üstüne bi koydum,
anaaammmmm silikon nihale erimiyo mu? :1shok:tavanın altına komple yapışmamış mı beynimden vurulmuşa döndüm :1shok:
uyarayım dedim, bilginiz olsun daha öncede ılık bisiler koymuşkum böyle bir şey olmamıştı ama direk ocaktan aldığım tavada bunu yaşadım,
SEN BANA cıkarsan alırsın muckMesela;
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?