Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

pufii evlendı cnmmm ondan gıremıodur burcu annesındeydı en son gezıodur ama dun vardı bı ara aksam gordum

Akşama yemeğim yokk hiç yemek yapasımdaa yok basitt pratik ne yapılır acaba CADIARZU

amınn cnmm ınss
gulsuncumm benımde yapasım yok ama babannem amcam var mecbur yapcam

Akşama yemeğim yokk hiç yemek yapasımdaa yok basitt pratik ne yapılır acaba CADIARZU

aynen ya ya ne sorcam betacık
dun buzluktan köfte cıkardım baska yemegım yok diye ama 8-10 tane vardı
hepsi eridi ama biz yarısını yedik kalan yarısını atcammı ben yıne asagı koydum dolaba bugun kızartılırmı o?

Canım bence kızartılır altta bekleyınce ben kızartıyorum ama en çok ıkı gun bekletıyorum senınde o kı dun rahat rahat kızartıp afiyetle yiyebilirsiniz

psorıasıs sana cvp yzıyomda sorun varmış gormuyon
ben ıyyım cnm
hala aynı yerde çalısıyorum
konustuk sorun olmuycak dedıler bakalım
annem ve nışanlımda cıkma dıo
tazmınatım varda
bılmıyom eğer sorunlar baslarsa bukez kesın cıkarım
benımkıde konuscak patronla ama ben ıstemıyorum konusmasına gerek yok

ben bimden şoklanmış patates alıyom
off süper tadı var
mısırıda cok gzel oranın

yufka alıp hemen olcak bı börek olmaz mı ıcıne peynır nane koyup tavada kızartabılırısınız
yaad köfte patates kızartması pılav
yanında domates bıber falan
yada makarna corba
uyy bılemedım sımdık ne etsenız

amınn cnmm ınss
gulsuncumm benımde yapasım yok ama babannem amcam var mecbur yapcam
Buldumm benn kaydirigubbakcemile2
bol domates soslu kızartma yapıcam..
Patlıcan,biber,patates kızartıcam üstünede bol soslu domatess ohhh miss..
bide yanına cacık yaparımm yeterr bizee :lepi:

Yenir bence esmoş azcuk tadına bak bişi yoksa kızart,sende yanına patates kızart domates sosu dök bide yaparsan yanına bi pilavv yeter bacım daha nolsun :lepi:

:lepi: tam benlik

ben patlıcan kızartcam tavuk sotelıcemm sonacıma ıkısnı karıstırıp fırına verıcemm yanına pılav domates corbası tamam baska bısı ugrasamam

ohh ne guzel dun ekmek arası yaptm bugunde öle yapatın yıne patateskızartır deıdıgn gıbı sos acı sos var onları koyarım okeyto
evde cokısım var utum yerler tozlar onlara vakıt kalsın

Canım hakkında hayırlısı olsun göremıyorum ben nette sorun var aşırı geç açılıyor ve alıntı çok zor oluyorşimdi okuycam geçmişi azcık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…