araban var ama zaten dımi
moralim çook bozuk..nişanlımın kuzeninin eşi hamile..ve çook zor bi hamilelik geçiriodu..her hafta bazen haftada 2-3 kere doktora gidip serum takılıodu..doktor demeye bin şahit lazım olan bi dr kızcagıza kanser hastaları için verilen mide bulantısı hapı vermiş ve bebeğin gelişimini olumsuz etkilemiş..bgn doktora gidicekti inşallah bebek için bi sorun olmaz ilerde dua edin lütfen kızlar
var canım evet...
Dahaa ne olsunn :lepi:ben patlıcan kızartcam tavuk sotelıcemm sonacıma ıkısnı karıstırıp fırına verıcemm yanına pılav domates corbası tamam baska bısı ugrasamam
bende kilo aldım sözde rejimdeyimm :sinifsinif:Ayy canım istedi kızlar çok kılo aldım acılen 7 kılo vermem lazım tombık oldum tombık
Yap esmoşş mis gibi olur walla sosada ekmek bandırr ohh kaydirigubbakcemile2ohh ne guzel dun ekmek arası yaptm bugunde öle yapatın yıne patateskızartır deıdıgn gıbı sos acı sos var onları koyarım okeyto
evde cokısım var utum yerler tozlar onlara vakıt kalsın
Ayy kıyamam çok geçmiş olsunn umarım olumsuz bişe çıkmazz :1no2:moralim çook bozuk..nişanlımın kuzeninin eşi hamile..ve çook zor bi hamilelik geçiriodu..her hafta bazen haftada 2-3 kere doktora gidip serum takılıodu..doktor demeye bin şahit lazım olan bi dr kızcagıza kanser hastaları için verilen mide bulantısı hapı vermiş ve bebeğin gelişimini olumsuz etkilemiş..bgn doktora gidicekti inşallah bebek için bi sorun olmaz ilerde dua edin lütfen kızlar
Zeynepcim ben juanın havlularını duydum hatta burçiş bornozunu aldı diye hatırlıyorum bambu liflerinden yapılıyomuş galiba ama örtüsünü hiç duymamıştımm CADIARZU
aldığım buydu jua iyimi demiştim ama kimse bişe demedi((
Ayy canım istedi kızlar çok kılo aldım acılen 7 kılo vermem lazım tombık oldum tombık
moralim çook bozuk..nişanlımın kuzeninin eşi hamile..ve çook zor bi hamilelik geçiriodu..her hafta bazen haftada 2-3 kere doktora gidip serum takılıodu..doktor demeye bin şahit lazım olan bi dr kızcagıza kanser hastaları için verilen mide bulantısı hapı vermiş ve bebeğin gelişimini olumsuz etkilemiş..bgn doktora gidicekti inşallah bebek için bi sorun olmaz ilerde dua edin lütfen kızlar
ayyyy ıns bısı olmaz cnm yaaa gecmıs olsunnn
bu arada ben ıı sayılırımm sen nasılsın
geçmiş olsun Allah yardımcısı olsun inş...
Ayy kıyamam çok geçmiş olsunn umarım olumsuz bişe çıkmazz :1no2:
doktoru hemen şikayet etsinlerr o doktor olamamış bence
AY INS Cnm ya ıns
zeynep guzel bıseye benxıo resım kucuk algılayamıyorumm ama hos duruyoo
Dahaa ne olsunn :lepi:
bende kilo aldım sözde rejimdeyimm :sinifsinif:
Yap esmoşş mis gibi olur walla sosada ekmek bandırr ohh kaydirigubbakcemile2
Ayy kıyamam çok geçmiş olsunn umarım olumsuz bişe çıkmazz :1no2:
doktoru hemen şikayet etsinlerr o doktor olamamış bence
Zeynepcim ben juanın havlularını duydum hatta burçiş bornozunu aldı diye hatırlıyorum bambu liflerinden yapılıyomuş galiba ama örtüsünü hiç duymamıştımm CADIARZU
Acaba benmi karıştırıyorum bilemedim...benneyaptımki
bende bornozlarımı ve yatak örtüsü almıştım ama henüz kullanmadım , kullanan birilerini de bilmiyorum ...
umarım güzel çıkarlar....:bbo:
ay geliyorum geliyorum gelemiyorum bi türlü of püf
cok güzelmiş güle güle kullan netden mi aldın ? hangi site
cok geçmiş olsun bütün dularımız bebek ve anne için :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?