Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

bası yazmalııı sormaaa bende yapısıomm hele o koltuk takımınaa bayılıommm

ei nan sölemein gidiom ben..çatlıcam sizin yüzünüzdennn sii yuuu :mymeka::dilcikar:

nıhale almış ama plastık olanlardan erımıs
almayın dıo
kım ddı unuttum sınay dı sanırım

sulfaaaattt kız seninde mi aynı takımın..valla cuk oturuyomuş o zaman zevklerimiz..bu arada ben senin albümü göremiyorum..ark değilsek bi eklede bakiim ya özelindemi

Kız benim değil betanın koltukları onlar kaydirigubbakcemile3 Evet özelde ekledim bak hadi yerimseniben

Hemşomm bak nasıl da biliyorr kaydirigubbakcemile3 Şeniz

Bilmez miyim kız, herbişeyini biliyom kaydirigubbakcemile3

aminn :Saruboceq:

kızlar kaç tane baharat tkımı almam gerek sulfatın evne baktımda 1 kaç tkm vardı sanırım kafama takıldı

Canım normalde ben 1 takım alırdım sadece tezgah üstündeki bambuyu. Diğer dolap içindeki porselen büyük takımı kızkardeşim almış. Ama yine işime yaradı, diğer baharatlık az alıyor geri kalan hepsini büyüklere koydum

sulfat anam maşallah cok duzenlısın dolap ıcınden belli
benm öyle değil şahsen
bimde ki takımdan bendede var tabiki ama bende bernorda catal bıcak takımındanda var

Teşekkür ederim canım, düzeni seviyorum :kedi: Evet senin çatal kaşıkları biliyorum

canım herşeyin çok cici güle güle eskisin inşAllah..

kızlar ankastre fırın temizliği için iz belli etmeyen bir deterjan konuşuyordunuz bir ara..
ben de leke kalıyor ne kullanıyorsunuz öneriniz nedir?

Teşekkür ederim, amin canım Şeniz

Ben cifin inox temizliyicisini aldım püskürtmeli. Ocak için filan hep onu kullanıyorum

güzelim kaçırmışım okuyamadım.silikon nihalenin zararı ne imiş ?

Erimiş tavaya yapışmış canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…