ben yabancı derken erkek ten bahsetmedim pıtır.
topik dışından falan dedim.
valla açık açık diyim hiç paylaşımım olmayan,tanımadığım birinede hediye almak istemem açıkçası onun iüçün dedim.
adresini ver bi ara canım banaçalışıyoruzzzzzzzzzzz:...........size okuyarak olayları anlama çalışıyouz bende varım zaten listyede neye oy birliği ile kara veriliyorsa uyarım okiş
tamam len tek tek atıcamyalnız bişi dicem
düşününce hepimizin adresinin aynı mailde olması gereksiz
ben şey açısından düşnmüştüm
hani herkeisn adreisni görünce
arada belki gönülden kopan bir iki kişiye de çaktırmadan belki çam sakızı göndeririz falan diye
oki oki
pıtır iş başına düştü
şöyle mailler atcan
sevgili eda/bunebu
çekilişte böcüü çektin
adresi şu
öptüm
delibana cıkana lokumda yolluycam hehehe
kzı ınat ettın daha 100 kısımı olcaz duymadan kalmadı
yarın cek ozaman
hahaAY BEN ANLADIM
bu çatlaklar dayanamayacaklar.
bak varya eğer 10 ekimden önce yapılırsa ve de çekilişler birbirinide gizliden sölenirse ben gelir topikte bunu yapanların ayaklarına sıkarım.
bide alır bavulumu çekilişten çıkarım.
ben yabancı derken erkek ten bahsetmedim pıtır.
topik dışından falan dedim.
valla açık açık diyim hiç paylaşımım olmayan,tanımadığım birinede hediye almak istemem açıkçası onun iüçün dedim.
ben 10/10 dan önce çekim yapılmasını kabul etmiyrum.hem daha birileri gelir belki bak gamzede yok ,daha belki hatılamdığmız kimler var.:lepi:
bunebu kız varya sen bazı mesajlarında beni gülmekten öldürüyorsun.
burda böle yüzümde ifadesiz ama içimden kahkahalar atıyom...
(sebe iş yerindeyim ya)
ben 10/10 dan önce çekim yapılmasını kabul etmiyrum.hem daha birileri gelir belki bak gamzede yok ,daha belki hatılamdığmız kimler var.:lepi:
bunebu kız varya sen bazı mesajlarında beni gülmekten öldürüyorsun.
burda böle yüzümde ifadesiz ama içimden kahkahalar atıyom...
(sebe iş yerindeyim ya)
ya bişi dicem bu ayakkabı kek çanta çay resimleri ne olii ve neden bende olmiiii
Giriş tarihi: Jan 2008
Ruh Halim:
burda çıkıo yaaa
ayy kızlar çıldırdınız bugun ya naptınız boyle
ben katılıp katılmamakta karasızım ama bakalım
arsi adresini vermek istememiş, bence olabilir aslında vermek istemeyen bu cok normal
bu kişilere bi onerim var; adrese teslim yerine alabileceginiz bi kargo subesinden teslimat olabilir, ornegin atıyorum "aras kargo yıldız subesi " gibi boylece acık adres vermek zorunda olmazsınız
arkadaşlar meraba aranıza yeni katıldım nasılsınızz:)
valla kapıma gelsin
bide kargoya gidemicem
böcükkk gir hadi sende yaa
olur ıyı fıkırayy kızlar çıldırdınız bugun ya naptınız boyle
ben katılıp katılmamakta karasızım ama bakalım
arsi adresini vermek istememiş, bence olabilir aslında vermek istemeyen bu cok normal
bu kişilere bi onerim var; adrese teslim yerine alabileceginiz bi kargo subesinden teslimat olabilir, ornegin atıyorum "aras kargo yıldız subesi " gibi boylece acık adres vermek zorunda olmazsınız
arkadaşlar meraba aranıza yeni katıldım nasılsınızz:)
çok uzun zamandır sizi misafir olarak takip ediyorum ama artık üye oldum, benede yeni evlendim 26 temmuzda düğünüm oldu, düğün hazırlıkları sırasında sizden çok şey öğrendim, beni aranıza kabul ederseniz çok memnun olurum :)))
olur yaaisteyen oyle yapabilir canım ya hani adres vermek istemeyn olursa bi fikir tabi bu
işin zor valla kolay gelsin
h geldınnn
pıtır 10 ekıme cok var dıycem sana son kararımı
patronla bı konusam ızn mı vercek paramımı
ona bağlı okeyto
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?