Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

boxuk bırsuru sey almısın ne guzel ben bı converse alamadımm :)

bugun annemın 6 ayı bıttı ne cabuk ya sankı dun gıbııı alısamadım kı ben onun yoklugunaa:çok üzgünüm:

songaaaa güle güle kullan canımmm

kızlArr bende şube ismi vericemmm kago yada ptt hankısını istersiniz??

yaw ayağınıza gelcek paketler daha iyi diilmii :)

bakıınn kağıt peçeteyi ne güzel yapmış :) peçete halkasına gerek yok, çikolata yeter :)

papii gecelik arzu kaprol

olabilirmiş

kızlar yazmış bugünn

yok kızların dediği siteleri bende gezdim :)) bikaç marka daha yazıyo ordada, arzu kaprol gecelik yapıyomu? sanmıyorum yani o yüzden çok araştırmadım.. Yapımcılarda mailime cevap vermedi :))) henüz öğrenemedimm

Ayy kızlar süper komik bir şey olduuu :roflol::roflol::roflol:
Biz burda bütün gün hani çekiliş muhabbeti yaptık yaaa
kızkardeşiminde işte canı sıkılmış nete girnmiş iş olmayınca KK ya bakayım demiş bu kız hep takılıyor birde ben bakayım. Ana sayfada ilk yazan mesajlarda benim adımı görünce tıklamış görmüş çekiliş olayını :roflol: akşam geldi eve burcu sen bana yılbaşında ne alacaksın dedi:roflol::roflol: bende hiç çakozlamuyorum yalnız :roflol::roflol: neyse sonradan konu değişti aradan biraz zaman geçince ne istiyorsun ne alayım yılbaşında dedim. Oda bilmem KKdaşlarına sor dedi burun kıvırdı :roflol: o zaman jeton düştü. hemen üye olmuş ilk merhabaya falan yazmış ay öldüm gülmekten yaaaaa:roflol::roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…