Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

kızlar size cicilerimden ekleyim içimden geldi kaydirigubbakcemile2
aldığımız alyans parmağıma alerji yapınca mecburen değiştirmek zorunda kaldık bu yeni aldığımız alyansım.

bu teyzoşumun düğün hediyesi. set yerine bunu seçtim

bu da eşimin ve benim ailemin taktığı bileziklerden 1'er tane verip evladiyelik niyeti ile aldığım bileziğim..

Ay kızlar bebiş konusu açılmş bende dalim hemn :))
Nedendir bilmem kocişkomda bende hergece rüyamızda bebk görüoruz .yolda bebiş görünce ikimzinde içi gidiyor. İmkanımolsa hemn yaparım diye düşünüorum .ama kiradayız bi süre kendimizi toparlamamız lazım. eee tabi evliliğin oturması . . .
Geçenlerde yolda bebek yelekleri satıolardı . . .bizde aldık hemn beşiktaşlı :) hem kıza hem erkeğe olur nede olsa :emir_bebek
:

canim cok güzel hepsi.... iyi günlerde tak insallah

Müeebbt sevdam üçüde çok güzel . . .Ama Özellikle teyzenin aldığı daha bi güzel duruyor.pırıl pırıl parlıyor :hulya:

canim bende ayni senin gibiyim...
cocuk dünyada beni en mutlu yapabilecek sey.... anne olmayi herseyden cok istiyorum...
ama evlendikten sonra hemen olmaz... cünkü önce dedigin gibi bi evliligin oturmasi gerek...
tabi ben bu sabirsizligimla ne kadar dayanabilirim bilemiyorum...
bende senin gibi bisey görünce alasim geliyor ama benimkiler iyi degil alma diyorlar bende mecbur birakiyorum

cnm ben msnde konustum ısılla selamı var sana dedıkı ben onla ırtıbata gecıcem
bağlanamıyorum şu aralar
*ama hepinizi çok öpüyorum
*çok seviyorum
*beni soran merak eden herkesi öpüyorum

aynen bu sekılde dedı kızlarr
ısıl(croiselle)

ben cok begendım guzel cnm
aime cnm suan vize beklıyor ışıl

aaaaaa ne güzel iyi haberlerini duyduk ya ne mutlu...
ee nasilmis alismis mi almanya´ya????
okula basladi mi acaba hemen?
cok merak ediyorum yaaa

beğendiğiniz için hepinize teşekkürler kızlar. ben şimdiliik kaçıyorum geceye anca gelirim hepinizi öptüm..

m.sevdam güle güle kullan cnm.
bide kızlar affınıza sığınarak özel nedenden dolayı cekilişe katılamıcam geç olmadan diyim dedim :sinifsinif:

muebbet sevdam ben cok begendımmm hepsı guzel gule gule tak cnm

aY BENDE TEK BEN BÖLEYİM ZANNEDİYORDUMM opuyorumnanaktan
BEN DE O KADAR İÇTEN İSTİORUMKİ . .. sengözlerimebaksanab
ASLNDA EŞİMDE ÇOK İSTİYOR. . . HATTA KENDİ EVİMİZ OLSAYDI 3.AYDA OLMASINI İSTERDİM DEDİ GEÇNLERDE. EE ZATEN 9 AY GÖBİŞTE kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
BAYAĞI Bİ ZMAN GEÇMİŞ OLUYOR. .. ANNEMDE OLSN DİYOR. . .SEN YAP BEN BAKARIM DİYOR.SEN YİNE İŞİNE GİDERSİN DİO gamyoncuiremsu

sevdam takılar cok hoş gule gule tak

nan nolmuş yanlış yazdımsa 3,5 atıyom sıze yazcam dıe patron tepemde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…