Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

SENIN COK

gunaydın ne yaptın

günaydınnn

bnm puanm yok sanırım cok bıttı

aynı canım ya surat beş karış geldi..dün akşam bizim evdeyiz diye konuşmadık..zaten çok soğuktu yarın konuyu açıcam beni kırdığını belirticem..bakalım ne olcak..

günaydın güzel yürekli hatunlar
kocişimi uğurladım ve evimin işini bitirip çayımıda elime alıp pc başına geçtim. ne var ne yok ? buarada fikrinize ihtiyacım var.akşam eşimin arkadaşına gideceğiz.giderken bir hediye götürmek istiyorum ne olabilir kızlar

önce kendıne al sonra hedıye et
kaç puanın var nan
:jeyyar:
mersi cnm hediyen cıcın

aynı canım ya surat beş karış geldi..dün akşam bizim evdeyiz diye konuşmadık..zaten çok soğuktu yarın konuyu açıcam beni kırdığını belirticem..bakalım ne olcak..
yaa
günaydın kızlarrrrrrrrr geçmişe bi bakiim
günaydın
ohhh ne kadar erkencısın

burcu sende kız istosun galiba ilk bebişini gerçi önce sağlıklı olsun ama bende öle istorum

günaydın günaydın günaydın

aminnnnnnnnnnnnn

ohhh ne kadar erkencısın
,

erken kalkan yol erken evlenen döl alırmış kaydirigubbakcemile3 dicem sabah sabah olmıcak laelaelaelaelae napim canım ev işi erken bitsin ki rahatlayım.

bu bebek işine gelince kızlar. ben normalde 1-1.5 sene sonra istiyordum ama eşim çok istiyor bende biraz sıcak bakmaya başlamıştım ki abimin eşinin hamile olduğunu duydum şimdide hemen cocuk yapmayı tamamen kafamdan çıkarmak istiyorum kıskançlık düşüncelerine sebebiyet vermemek için ama eşim çok istiyor kafamçokkarıştı

kısmet canım benim Allah herkese hayırlı sağlıklı bebişler nasip etsin inşlallah:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

burcu sende kız istosun galiba ilk bebişini gerçi önce sağlıklı olsun ama bende öle istorum

benden çok aşkısım istiyor kız bebiş ama bizde evde iki kız büyüdük ya balım ondan herhalde bende kız olursa sevinirim opuyorumnanaktan
ama beni gören herkes bence senin oğlun olacak diyor bakalım kısmet yüce rabbim ne verirse artık :kedi:

m sevdam alakası yok ama ınsanlar böle algılayabılır
sızın düşüncenız daha onemlı tabı
bıde bısey demek ıstıyorum ama genel olarak dıyorum
cocuk cok büyük sorumluluk
yengem ılk gece hamıle kaldı evlılıklerının ılk yılı hamıle dıe gezemedı
sonra doğum oldu gezemedı
ınan daha 2.yılları yılları hıc tat aldıklarını sanmıyorum
yengem cocuk yemek pesınde abım pc pesınde
cocuk kucuk hemen gezmeler olmaz
hastalanıyo
uykundan oluyon bence evlılıkte 2 3 yıl sonra olsa süper olur
ben 4 yıl sonra falan ıstıyom kirada oturcaz kucukte olsa evım olsun ıstıyorum
hayrlısı olsun genede

amin böcük cuma duanı okurken demştim ama yazmamıştım

hayırlısı arkadaşlar ...

görümcem bizden 2 yıl önce evlendi şimdi biz evlendik onların tarafından nezaman birine gitsek hadi kız yap bitane yoksa senden önce yapcak diyolar...görümcemden önce bide hemen hamile kalırım diye ödleri kopuyo hani demiştim ya benim göbeğim kaçıyor bu bana mide bulantısı ve baş ağrısı yapıyor hemen aman bişimi var diyo görümcem tırsıyolar anlıyacağın memleket meselesi olur ben önce hamiş kalırsam gerçi ben düşünmüyorum kendimizi toparlamamız lazım önce kimseyede bişi demiyorum o yüzden bu süpriz yapcak diye korkuyolar benden:jeyyar:
ama birdaha böle bişiyle karşı karşıya kalırsam hiç aklımızda yoktu valla böle diye diye aklımıza soktunuz bunu biz bir düşünelim dicemlülülülülülü

korkun uleyennn benden

Son düzenleme:
böcük kıskaıyorum seni hee:):):):) cok cok seyın varrrr tabıı bırsuru puann ben daha çömezim :):)

kısmet canım benim Allah herkese hayırlı sağlıklı bebişler nasip etsin inşlallah:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

öyle canım tabi ki hayırlısı inşallah

böcüğüm kesinlikle doğru söylüyorsun bende öyle düşünüyorum ama eşim neyi bekliyoruz diyip duruyor. yoksa bende düşünmüyorum eşim benden çok istiyor.cocuk olunca herşey bitiyor zaten dünya onun etrafında dönür hayat onun etrafında geçiyor. herşey ona yönelik oluyor ve en basiti uyku saatini bile ona göre düzenliyorsun. bakalım yinede hayırlısı. korunmaya devam zemuszemus

aminnn:Saruboceq::Saruboceq:

saat 10:34 lahanam'ın kahvaltı vakti acaba neli börek yiyor cokacimcoookdelikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…