Toplamda
Geçen gece nöbetteyken acile 3 yaşında, para yutmuş bir hasta geliyor. Babasına ne kadar yuttuğunu soruyoruz; "1 YTL" diyor.. Yapılan tetkikler sonucunda bir adet 50 Kuruş ve iki adet 25 Kuruş tespit ediyoruz. Baba bir şekilde haklı olduğu için sadece aramızda gülüşerek konuyu kapatıyoruz..
1 Nisan şakası
1 Nisan sabahı kocamdan mesaj geldi; "Karıma akşama toplantım var diyeceğim. Hazırlan hayatım, yedi gibi gelirim." 1 Nisan şakası olduğunu bildiğimden, hemen cevap verdim tabii. "Aşkım kocamın akşama toplantısı varmış, ev müsait bekliyorum." Sinirden köpürmüş, öyle şaka yapılır mıymış? Yaptım gitti!
lahana sana pazardan sahtsını alsammm
ayy benim naif alçakgönüllü arkadaşım...lülülülülülü
herkes böyle ucuz bütçemizi sarsmayan şeyler isterse ohh tadından yenmez bu çekilişalkisalkisalkis
sana bunu inşşş yakuşuklu kocan alır lahanam..Şeniz
sanada hayırlı cumalar eda ayusu
cugara yasak burda:mymeka:
selam kısceler..hayırlı cumalaar
aY BENDE TEK BEN BÖLEYİM ZANNEDİYORDUMM opuyorumnanaktan
BEN DE O KADAR İÇTEN İSTİORUMKİ . .. sengözlerimebaksanab
ASLNDA EŞİMDE ÇOK İSTİYOR. . . HATTA KENDİ EVİMİZ OLSAYDI 3.AYDA OLMASINI İSTERDİM DEDİ GEÇNLERDE. EE ZATEN 9 AY GÖBİŞTE kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
BAYAĞI Bİ ZMAN GEÇMİŞ OLUYOR. .. ANNEMDE OLSN DİYOR. . .SEN YAP BEN BAKARIM DİYOR.SEN YİNE İŞİNE GİDERSİN DİO gamyoncuiremsu
Ben geldimm... a.s
kocası, erkek arkadaşı ve sevdiği kimse olmasada çeyiz yapması için ablası tarafından zorlanan birini de aranıza kabul edermisiniz...
zeynep pekıı 3 puan kazanmak ıcın kac tane etıket yazmam lazım bı fıkrın varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?