Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

hehe sonunda aldım conversımıı yuppıııı

gözün aydın nihalcim .... yerimseniben

güle güle ........... ay ne denirki burda sırnaşık şey kullan desem olmaz .. bak desem olmaz ,eskit desem olmaz sırnaşık şey

anladın seni beni alkisalkisalkis

edaa niedir bilmiom ama sanki biri seni sinirlendirmiş gibi hissediyom :1ninca:

Selam kızlaarr

cucuuu hoşgeldin aramızaa a.s.

ya kızlar adres istiyosunuz ama ben veremeeemmmm :çok üzgünüm: hediyeleri sonra yollıcaz nası olsa sonra versem olmazmıı?

anam anamm anammm kafa kalmadı en önemli şeyi unuttumm

Aminn böcüğümmm.. Hayırlı cumalar herkese.. Rabbim herkes için hayırlısını nasip etsin inşallahh

ya bu çin takvimi cinsiyet belirliyo yaa, bi kız bi erkek ikizler nası oluyo peki ? nası yapılıo formülünü biliosanız versenize şu kardeşçağzınıza be, hadi be hacı bee

gerçekten öyle kimbilir neler yaşayacağız, bilmeden geleceği planlar yapıyoruz belki 27 yaşına geldiğinde yeni yürüyor olucak çocuğun ve belki de erkek :ecrin_bebek:

hayırdır edaa, kaçalımmı hepimiz :1ninca:

Nihall güle güle giyy.. ulaa bende bi köpek alamadım bea :)))

hamile kalmayı nasıl planlıyorsun canım..
istediğin anda hemen kalabilicek misin?
cahilliğime ver inan cidden soruyorum gülcancım..

canım ben ekime kadar korunup sonra hamile kalmak istiyordum, bu aydan sonra çalışmalara başlıyoruz Rabbim ne zaman kısmet ederse artık,
çin takvimine göre de kasım aralık.....taaa mayıs ayına kadar halime kalırsam erkek bebek olucakmış...

Ben geldimm... a.s
kocası, erkek arkadaşı ve sevdiği kimse olmasada çeyiz yapması için ablası tarafından zorlanan birini de aranıza kabul edermisiniz...

hoşgeldin :) ben Gülçin,
kaydirigubbakcemile5

ay saol canım gıydım ayagımdan cıkarmıyom ne zorlukla aldım:roflol:

ayy eet bende unuttum yazmayı..
cucu hoşgeldin..Amin böcüüüm Allah dualarımızı kabul etsin :Saruboceq:

edacım pozitif kuşuum benimmm sıkma canını sennn :1hug:

kaydirigubbakcemile3 ayy bnm genetik olarak ikiz bebişimin olma ihtimali çoook yüksek kaydirigubbakcemile3 aşkım evlenir evlenmz bebek yaparız yasımız geçmeden dioo mafoldumben
kaydirigubbakcemile3

cucudan da hepinize merhaba... opuyorumnanaktan

ben sizin hızınıza yetişemiyorumki... kafamçokkarıştı

bu sıcak karşılama içinde hepinize teşekkür ederimm.. opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

cucudan da hepinize merhaba... opuyorumnanaktan

ben sizin hızınıza yetişemiyorumki... kafamçokkarıştı

bu sıcak karşılama içinde hepinize teşekkür ederimm.. opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

alışırsın sende hızmıza

cnm haklısın buranın hızına yetısmek kolay deıll

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…