Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Ayyy telefon geldi bana şimdi, yarın öğlen de misafirim geliyor. Yengem, kuzenler ve amcam. Annemi aradım hemen gel yemek yap yarın diye kaydirigubbakcemile3

Daha akşamıki misafir hazırlığını yapıyorum yaaa, üstüne bir de yarın . Eee tabii pazar da vardı zaten. Hepsi üst üste geldi yaaa. Neyse bugünkü silip süpürmem yarına da yaradı.

Heee bi de başıyazmalı enfes görünüyor

başıyazmalı ellerine sağlık
güzel görünüyor

şahsım adına ben hiç marmelatlı tatlı sevmem

ama görüntü eti cin gibi yummmyyyy

burcucan afiyet bal şeker olsun

böcük zati pofff dedim gördüün üzre

başka ne dicektim

ay of bi iş bulsam ya keşke

ABOOO Kolay gelsın
selamlarr herkesleree
a.s kacak
ahhahaha esma olum nakaratı deiş :roflol:

kız hata verıyordu megersem gıtmış hehe

esma baskın basanındır hesabı basıp durmuşsun.:roflol:

yarın rizelilerın buluşması var ardından hoop maça
tabı benımkı bana süprıs etmış sıteye baktım ana benımkısı gııdıoda bana nıe demıyo dıe fırca atcaktımkı
benı düşünmüş bastan berı
ama ben calısıyom ya yetısememkı::gitme:

Amiiiinnnn canım yaaa, bi anda bombardımana tutuldum yaaa. Üç gün üst üste de olmaz ki ama yaaa mafoldumben Allahtan hepsi de sevdiğim kişiler

Nerelerdesin kız sen
:mymeka:

ne bilimmm böleee bi soğukluk geldi nedense

]

Kızlar ben salonum için aksesuar bakıyorum hala bişey beğenip alamadım. Bievin bu serisini yakından görünce çok beğendim, nasıl sizce?Bronz renkte. Salonumu gördünüz, yakışır mı? Görmeyenler için salonum beyaz venge, halı ve perdelerim de kahvenin her türlü tonu olanlarından kaydirigubbakcemile3

Haaa bi de insafsızlar yaaa çok pahalı her bi parçası, indirim çekim filan vardı onları da kullanıp en ucuz parçaları seçicem :roflol:

fatorbs bernardoda çok güzel altı mıknatıslı satılıyor
istersen buzdolabına falan yapıştırabiliyorsun

burdan biri almıştı da kim hatırlamıyorum
çok güzeller
ben almış bulundum die alamadım

onlar metal

bi de sulfatınkinden var
sulfat iznin olurs ao fotoyu koim mi
senin mutfaından bi kare

o da bambu
çok güzel
yağlı kaşıklık seti komple

ykmde satılıor 49,5 lira

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…