Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Başıyazmalı sanki ben epeydir göremedim bunu yaaa bernardolarda. Gördüğümde aklımdasın canım yerimseniben

sağol balımmmkaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5

bu baharatlıkları bende çok seviyorum aynı sşyah kırmızı beyaz ama nerde satılıyo bende bilmiyom bilen duyan gören nerde satıldıgını bilen varmı ??

canım bievin ürünü bernardolarda da var..
ama bu rengi kalmamış
gelir diolar ama bekliyorum dörtgözle..

aa fotoyu göremio musun forbs o zaman sorry

walla o mıknatıslılar 3-3 iki sıra olanlardandı
ama bak bu da ekşınlıymış

ben fiyat bilmiyorum
bana uygun gibi geldi

Ben bunları alıyorum, dolabımda çelik yerimseniben Teşekkürler yardımın için vereliniortak

Gezenti Burcu, evinde oturmayan burcu eklediğim aksesuarlara bak kaydirigubbakcemile

birde neomarindeki ve optimumdaki bernardoda vardı onlardan ... yarın fazlasıyla dolaşıcaz eğer görürsem fiyatlarını ve stokta olup olmadığını sorarım ,

neomarin bana yakın canım ama yarın misafirlerim var çıkamam çok teşekkür ederim senden bilgi alırım ben inşAllah..

Gezenti Burcu, evinde oturmayan burcu eklediğim aksesuarlara bak kaydirigubbakcemile

canikoo senin odan beyaz değilmiydii kuzucumm ???
yanlış mı hatırladım yawrimm neden böyle bir şey bakıyorsun yaa daha spor bir şeyler bakk
hani fena değillerde ama ne bileyim biraz daha araştır canikosumm balımm :1hug:

ay burcu hakket bak o olabiler

denizaşırı

amaan bak aklıma balayı geldi
oooof

kızlar ya fiyatlar

uç-muş

neyse
bugün
ne düğün mekanı ne balayı ne de eşyalarımla ilgili hiçibşi yapmadım
ne çıkış şarkısı araştırdım
ne ilk dans şarkısı

hiiiiiiiiiiiç umrumda deil bugün

yarın bana yol su elektrik olarak döner heralde :roflol:

Spor bişey aramaktan anam ağladı, bulamadım ki gönlüme göre bişey. Sonra bunları yakından görünce beğendim, diğer ağır aksesuarlar gibi değiller. Beyaz- kahve benim salon burcu doğru hatırlıyosun. Hala bakınıorum zaten akannehir

sulfat;

mudoda böyle metallere geçirilmiş aksesuarlar var
çok beendim ben onları

tabi fiyat bilmiyorum

ben aksesuara gelene kadar ohooo

Mudoya da bakayım edacım zemuszemus

Ayyy bi bu eksikti, sular kesildi yaaaa. Misafirim var akşam, tezgahımın üstü berbat ve daha lavaboyu temizlicektim. Allahım gelsin bi an önce yaaaa

sulfat;

mudoda böyle metallere geçirilmiş aksesuarlar var
çok beendim ben onları

tabi fiyat bilmiyorum

ben aksesuara gelene kadar ohooo

ayy aynen edoşşş marmariste mudo consept bvar aman allahım yaa nasıl aksesuarlar öyleee...
gerçi biraz tuzlu bende çerçevelerin tanesini 44 tl ye almıştım içime oturmuştu. ama müthiş indirimler yapıyorlar zaman zaman.. hele o senin dediklerinin kadın erkek dans ederken falan versiyonları var ayy bayıldım yahuu :1rolleyes: ama benim evime uymuyor zaten koyacak yerimde yok a.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…