Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

bittin akşam eve elince görüşüzcez artık sana yılbaşında alacağım hediyeyi sölicektim delikafadulden

vazgeçtim sölemicem işte zemuszemus
:roflol: :roflol:

evet cnm benım ben o gıdıcek dıye gıdıcektım ama gıdemıyorum

ya cnm keşke öle demeseydin bazı erkekler inadına yapar sen rest çekmişsin ya şimdi giderse sözünden nasıl geri döneceksin dönmesen olmaz dönsen nasıl olsa affeder diye bi daha istemediğin şeyi yaparsa :teselli:

zeynepcımm ben pazar bulusmucam dedım cnm sozumden donmucem gıtmıcem gıdersee eger

cucu bende cayla sımıt ıyı gıder dıe dusundum cnm

güle güle giy
haha

canım herkes verio işte az kişi kaldı
adresinin vermek istemiosan sana gönderebilicekleri bi kargo şubesi ismi ver okiş

hehe deli

yok canım yaa vermek istememek değil şu anda veremiyorum çünkü nerede olacağım belli değil, bizim ev yeri müteahhite verildi kasım sonu taşınırsınız diyo adam ama kesin değil işte o yüzden ben kasımda yada aralıkta versem adresimi olurmu ?

dün söz vermiştim eklicem diye resmini
aslında hiç içime sinmedi marmelatlı kurabiyelerim..
neden olmadı anlamadım :sinifsinif:

harkaa görünüyoo, niye beğenmedin yaww bende muhteşem olmuşlar ellerine sağlıkk cokacimcoook

papi sana köpek hedıye ettım

:

çookkk sağol böcüğümmm.. bigün gerçeğinide alırım inşallaahh :)))

nihaim nooldu gene yaa.. peki bişi sorcam arkadaşının doğum günü demişsin yaa kızmı arkadaşı ki bu kadar kızıyosun?

selammmm

bugün evi temşzledikkk çok işimiz vardıı

sonrada kuaförü ziyaret ettimmm

gelemedim kızlarrr

herkescikler iyidir umarımmm

papicimm erkek ama sevglisini pek sevmiyorum ve kız öğrenci kendi einde yapıcakk ev ark flan istemiyorum ama gitti kendi biir

Ben geldimm... a.s
kocası, erkek arkadaşı ve sevdiği kimse olmasada çeyiz yapması için ablası tarafından zorlanan birini de aranıza kabul edermisiniz...
hoşgeldin şeker a.s.

dün söz vermiştim eklicem diye resmini
aslında hiç içime sinmedi marmelatlı kurabiyelerim..
neden olmadı anlamadım :sinifsinif:
kız bunun neresi olmamııış, nefis görünüyo, ay canım çekti :)))

Gezenti Burcu, evinde oturmayan burcu eklediğim aksesuarlara bak kaydirigubbakcemile
sulfatım ya aslında bunlar bana göre çok klasik şeyler aslında ama ben beğendim ya, 2-3 parça olarak bence kullanabilirsin hiçbişey bulamazsan mudodan falan. ama 5 parça fazla ve ağır olur bence

kızııııım on numerosun oooon :lepi: :lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…