Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

günaydın kızlar.....
nihalll neden üzüyosun kendini böyle yaa bak esma görmüş işte..
hadi rahat ol azcıkk :teselli:

cnm benm onemlı olan o degıll sadece benı umursamaması

Aman sohpetinizede doyum olmuyor bu günn :1closedeyes:

Ben birazdan çarşıya çıkıcam annemle gezcez birazcık alışveriş yapıcaz zemuszemus

Bütünn gün yokum taaa akşama gelirim kızlar..
Yarında doğru düzgün yokum pazartesi zaten yolculuk

nihalcim canım sen apaçık senin lafını saymayıp gittiğine kırılmışsın zaten bunuda sürekli belirtiyorsun.
belki şu anda ortamın korktuğun gibi olmaması ve esmanında orada bulunması önemli tabi ama bu hareketin kesin bir tavırla yapılması seni üzdü.
ben düşünüyorum ne yapardım acaba diye..
şimdi ben onunda içinin rahat olmadığına eminim.sanki gittide bişiy oldu .
:umursamaz:

eglendımı eglenmedımı bılemıyorummm ama yarın benı goremıcek oldugunu bılıyorum kendı bolesını sectıı allah mutlu etsın onu arkadaslarıyla

arkadaşlar bimde dün indirim vardı. tek kişilik nevrsim takımını 19.90 a aldım.. tek kişilik battaniye 14.50 büyük banyo havlusu 5.90 dı. battaniye çok güzel bence yumuşacık. haftaya cuma çift kişiliği gelecekmiş 17.50 ye. çift kişilik uyku seti de 49 lira. fiyatlar uygun geldi bana. bir de sareve gittim yakında kampanyaya girecekmiş bu aralar bir şey almayın bence bekleyin.. allahım bu çeyiz alışverişi ne kadar zormuş allah hepimize yardım etsin :))

Bende geçen aylarda bimden çift kişilik evim marka nevresim takımı aldım.kullanıyorumm çok güzel gerçektenn arada kaliteli ürünler geliyorr zemuszemus

AA DUN kımse hatırlamadı kızlar ıyıymış he

saol cnm ben nevresim aldım 1 tkm yeni kampanya varmış sana sorayım dedim iyise bi kaç tane daha alacam ve havlularıda hoşuma gitti sende ok verdiysen alırım o zmn Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…