dun bende kötü hissetmemedımesmacım sevimli birine benziyor ama tabi tanımadan bilemem
http://www.kadinlarkulubu.com/ceyiz...payla351al305m-yorum-yok-158.html#post9307330
kızlar biri eklemiş bakmak isterseniz..
bime gelen yemek takımı buydu açık haliyle..
nihalcim canım sen apaçık senin lafını saymayıp gittiğine kırılmışsın zaten bunuda sürekli belirtiyorsun.
belki şu anda ortamın korktuğun gibi olmaması ve esmanında orada bulunması önemli tabi ama bu hareketin kesin bir tavırla yapılması seni üzdü.
ben düşünüyorum ne yapardım acaba diye..
şimdi ben onunda içinin rahat olmadığına eminim.sanki gittide bişiy oldu .
:umursamaz:
Kocacımm kahvaltı hazırlıyoo ben yatıyomm kaydirigubbakcemile3
OHH BETA cık ıyısın ohhhhhhhhhhhhhhhh
opuyorumnanaktan yedim bitti bilemm zemuszemusohhh keyfe bak maşallahopuyorumnanaktan
betam gunaydınn cnmm
opuyorumnanaktan yedim bitti bilemm zemuszemus
Günaydınnn nihalimm naslsınn bugün bakalmm :1hug:
arkadaşlar bimde dün indirim vardı. tek kişilik nevrsim takımını 19.90 a aldım.. tek kişilik battaniye 14.50 büyük banyo havlusu 5.90 dı. battaniye çok güzel bence yumuşacık. haftaya cuma çift kişiliği gelecekmiş 17.50 ye. çift kişilik uyku seti de 49 lira. fiyatlar uygun geldi bana. bir de sareve gittim yakında kampanyaya girecekmiş bu aralar bir şey almayın bence bekleyin.. allahım bu çeyiz alışverişi ne kadar zormuş allah hepimize yardım etsin :))
arkadaşlar bimde dün indirim vardı. tek kişilik nevrsim takımını 19.90 a aldım.. tek kişilik battaniye 14.50 büyük banyo havlusu 5.90 dı. battaniye çok güzel bence yumuşacık. haftaya cuma çift kişiliği gelecekmiş 17.50 ye. çift kişilik uyku seti de 49 lira. fiyatlar uygun geldi bana. bir de sareve gittim yakında kampanyaya girecekmiş bu aralar bir şey almayın bence bekleyin.. allahım bu çeyiz alışverişi ne kadar zormuş allah hepimize yardım etsin :))
canım ben bornoz takımı aldım juadan birde el havlularını....
10 numara memnunum kuzucum...
bariz diğer havlulardan farklı olduğu farkediliyor. bir kere kurulanırken bile hissiyatı mükemmel. yumuşacık.... tavsiye ederim... :1rolleyes:
AA DUN kımse hatırlamadı kızlar ıyıymış he
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?