- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
hiç çeyızım yok benım ya napıcam
Çokkkk hastayım :bbo:
Kociş beklendiği üzere gribini bana bulaştırdı :mymeka:
Vücudumun her organı ayrı ayrı ağrıyor, anneme geldim
canım sıkkın yaa
işi bırakmam lasım
ayvayı sapıyla yedınvereliniortak
ben hele öluyom mıdem bulanıyo sırtım ağrıyo her yerım ağrıyoo
hem işi hem eşi bırak-tatlicadiarzu-
senin eve miii? :1shok: :1shok: :1shok: hasbalar
perakende satış yok ama, gerçi son gün öğleden sonra bazı firmalar yapıyor, bilginize :))
hııı bana da geldi ben daha önce çatal kaşık başlığında görmüştüm, birileri de onun vasıtasıyla almıştı galiba.
Esas ve eski/geleneksel (yılda 2 kez düzenlenen) Züchex fuarı Tüyap'taki fuar. CNR daki yeni, 2 senedir falan düzenleniyor. Tüyap ta yılda 2 kez düzenleniyor. Eylül-Ekim gibi Züchex; Nisan gibi İdeal Home Fuarı :)) ikisi de profesyonel fuar olduğu için satış yok. Bilginize..
evet hemde çok zorrrpıtırcım zor bi durum((
pıtırr adam hemen evlenemez demiş işteeeeeeeeeee
kıyamaaaam Şeniz dikkat kendineee :1hug:öluyommmmmmmm :gitme:
kımse benı merak etmıyı nan
cok hastayımm dıom sıze
ben de teşekkür ettim, herşeyimi Nehir den aldım, yine de teşekkür ederim dedim, o da olsun ne zaman ihtiyaç olursa aklında bulunsun ben de liste var dedi :)banada geldı öle bı msj cok oldu
tsk edıp gerı yolladım dahada gelmedı
yi benı
zaten kımse merak etmemış cok hastayım cok:gitme:
netten öğrenmeye calıscam nan cok zor ama bu lazca yaaakannehir
ay evet sulfat kımıde hiç bişey demez benm cok oldu ınsan guzel der yorum yok
yada kötü der
e kıskançlık işte huy ...., bence birazda cesaret edemediklerinden , genelde evi farklı olan renkli olan klasik olarak döşemeyen insanların evini görünce o yapıyoda ben neden yapamıyorum düşüncesi oluyo ,,,
eminim oda beğenmiştir ama eleştiri olsun işte ....
senin sevmen yeterli.....
sulfat bosversene canım hıc canını sıkma; benim ceyizim serilirken en yakınımdakiler (anne yarısı) benim eksiklerimi bilmemeneleri sayıp durdular bir tek seye bile guzel demediler desem yeridir; bosver hıc takma oyuzden. buarada gecmiş olsun canım dikkat et kendine
anladığınz gibi işte
yuh senin mükemmel evinede bişi dediyse yuh yane
ya aslında insanların bana bişi dediği yok ta işte ben sorun ediorum
selam kızlar..
sulfat o oturma odasına laf ettiler hee bana yollasaydın kadınıyada yok ben bişi yapamam sen en iyisii edaya yolla :))))
çook geçmiş olsun sulfatımŞeniz
kıskanç kıskançç kıskanç diye bağırıp kovsaydın :mymeka:
Sulfatcim öncelikle gecmis olsun grip olmussun a.s.
Var öyle kiskanc insanlar, bosver sen takma....
geçmiş olsun balım öncelikle.
valla hiç canını sıkma herşeyiyle o sizin eviniz sizin zevkiniz kimse bişi diyemez seninde dediğin gibi kıskançlık işte kendi kızı yada gelini vardır mutlaka onla kıyaslamışır sallalaelaelaelaelae
ha bu arada sulfatcım hem geçmiş olsun bebişim
hem de hiç karıştırma kimseyi
benim ev o kaaa acibik gucibik olcak ki
ama öyle istiyorum
kimseyi de dinlemiyorum walla
senin eve miii? :1shok: :1shok: :1shok: hasbalar
Kızlar bu dediğim kişi bayan değil bu arada, erkekkaydirigubbakcemile3 Amcam olur kendisi, genelde böle şeyleri yengem söyler herşeyi en çok o bilir çünkü. Ama bu sefer kocası aldı sazı eline laelaelaelaelae
Düğünüm de mükemmel geçmişti, herkes hayran oldu olumsuz şeyleri söyleyen tek kişi yengemdi. Onca güzel şeyden bahsetmedi bile. O kadar yakınız kendimi bildim bileli. Ama düğünümden sonra anladım ki en yakınındaki de olsa herşeyin, düğünün, evin,eşin, mutluluğun kıskanılıyor. Çatlasınlar da patlasınlar zemuszemus Sefam olsun ohhhhhzemuszemushzemuszemus
git tabi ya, güzel oluyo, gerçi ben sıkılıyorum, imalatçıdan çok ithalatçı var artık fuarda o yüzden biraz protesto ediyorum:)) ama uğrarım belki bir ara.böcüüm sen yoğunum falan da dedin ya
o yüzden ben çok sormadım be yevrim
erken çıkıp dinleniveeesen mi
bu arada ben bilmim işte
geçen sene cnrdaki fuarda ben gitmiştim züccaciyeye
ama buna da giderim
en azından insaın fikri olüöör
son gün bazı firmalarda oluyo canım :)) fuarı düzenleyen firma izin vermiyo çünkü.hımmmm tşk ederim , olmadı son gününe bırakırız belki dedğin gibi satış olursa faydalanalım bizdeyerimseniben
nehir ne gazoş?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?