Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

pıtır hediyeler fiyatlarında limit varmıydı , en son lafı geçmişti ama (cok fazla takip edemiyorum mazur görün)

Canım ben çok merak etmeme rağmen kuranın 10 ekimde yapılmasından yanayım. Öyle duyruldu öyle kalsın fikrimi belirtmem gerekirse yerimseniben

zaten herkes başta 10 ekim çok demedimi
çekiorum
soradan illaki giricem dien olursa ayarlarız bişiler

bencede 10 denildi 10 yapılsın, daha çook var zaten. çekilişi önce çekicez hediye alma heyecanına düşücez bu seferde hediyeleri bayramda verelim dicez bu gidişle

ya benim demek istediğim karalahana bu çekiliş için konuşulurken bişiler demşşti, bu çekiliş erken yapılır kimin kime alacağı duyularsa gelir topuğuna sıkarım gibisinden bişiler demişti o yüzden dedimm herkesin onayını almadan erkenden çekme bence.. hepimiz heyecanlıyız ama sırf erken çektin diye çıkıyorum diyen olursada hiç tadı kalmıcak

Son düzenleme:

öncelikle geçmiş olsun canım inşAllah hemen atlatırsın

hiç o laflara takılma canım..kesinlikle kendilerinin cesaret edemeyeceği ya da hayalinde ki ama alamayacağı şeylerse ondan çomak sokulmuştur..oturma oıdan mis gibi senin opuyorumnanaktan

benim çeyizim serildiğinde de eşimin dayısının kızı gelip gezip yaşlı insanların evlerine benziyor demiş eşyalarımıza

sonrada evine gitmek nasip oldu gördüm kim yaşlı evimiş kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ya biri ikidir özel mesaj atıyo bana aynı mesaj hemde.
jumboyla ilgili ucuza alıyomuş fln
sizede geldimi öle bişe?

bana da geldi canım..

pardon kızlar yaa karalahana dicektim yazmalı demişimm :)

böcüküm geçmiş olsun canım
Şeniz

geçmiş olsun böcüğüümmmm ilaç aldınmı yada ilaçtan önce kuşburnuydu adaçayıydı ıhlamurdu bişiler içiomusun? ama ilaçta al mutlaka bu kadar köt olduysan ilaçsız zorlar seni

saol cnm
zaten normal cay ıcmem hep bıtkı cayı ama fayda etmedı aksama full devam edıp
yatcam erkenden senağlama

çok çok geçmiş olsunnnnnn:teselli:
Şeniz

cok gezdık terledık bıde vapura bındık ruzgar coktu :gitme:üşüttüm herhal
annemler bu ay sonu olmadı kasım başı gelcekler cnm
para vercekler mı hala bı naz edıyolar sinirim bozuk
bu h sonu vermezlerse doğru köye

Böcükçümm dikkat et kendine canikomm, geçmiş olsunnn
Şeniz

bişi olmaz hastaykende nıkah olur
abdest şart deıl yanı

son 40 dk kaldı bende hal kalmazı
ayy nasıl gtcem eve yaa kalkacak halım yok :sinifsinif:
pıtır benı ekle demedımkı :dilcikar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…