yap cekılısı bence
yap cekılısı bence
yap cekılısı bence
sabah maılımde göreyım eklene eklene kımse kalmaz yaaaa
kimler var şu anda listede?
başıyazmalı çıkar erken yaparsanda hee ööle bişiler demişti :)
nann dur daha ayın 5i 10u dedik bekleyin azcık daha :)
hediyeler aralıkta şimdi sadece çekilişşşşş
pıtır hediyeler fiyatlarında limit varmıydı , en son lafı geçmişti ama (cok fazla takip edemiyorum mazur görün)
isteyen istediğini alsın bence yaa
kimseye sınırlama getirmeyelim
kırılmaca gücenmece darılmaca olmasın bide soradan ama okiş mi
isteyen istediğini alsın bence yaa
kimseye sınırlama getirmeyelim
kırılmaca gücenmece darılmaca olmasın bide soradan ama okiş mi
zaten herkes başta 10 ekim çok demedimi
çekiorum
soradan illaki giricem dien olursa ayarlarız bişiler
Canım ben çok merak etmeme rağmen kuranın 10 ekimde yapılmasından yanayım. Öyle duyruldu öyle kalsın fikrimi belirtmem gerekirse yerimseniben
Yaaa insanlar neden bu kadar kıskanç bilmiyorum :uhm:. H.sonu evime gelen misafirlerden biri ki çok yakınım olur kendisi. Evimi eleştirip durdu. Salondaki koltukların renginden başladı, oturma odasına kadar herşeyi eleştirdi. Oturma odası çok canlıymış, şimdiki gençlerin zevkleri bi farklıymış falan filan.
Sinir oldum çok, ama büyüğüm diye ağzımı açıp bişey diyemedim. Sadece bu benim zevkim diyebildim :çok üzgünüm:
ya biri ikidir özel mesaj atıyo bana aynı mesaj hemde.
jumboyla ilgili ucuza alıyomuş fln
sizede geldimi öle bişe?
bencede 10 denildi 10 yapılsın, daha çook var zaten. çekilişi önce çekicez hediye alma heyecanına düşücez bu seferde hediyeleri bayramda verelim dicez bu gidişle
ya benim demek istediğim karalahana bu çekiliş için konuşulurken bişiler demşşti, bu çekiliş erken yapılır kimin kime alacağı duyularsa gelir topuğuna sıkarım gibisinden bişiler demişti o yüzden dedimm herkesin onayını almadan erkenden çekme bence.. hepimiz heyecanlıyız ama sırf erken çektin diye çıkıyorum diyen olursada hiç tadı kalmıcak
Şenizböcüküm geçmiş olsun canım
geçmiş olsun böcüğüümmmm ilaç aldınmı yada ilaçtan önce kuşburnuydu adaçayıydı ıhlamurdu bişiler içiomusun? ama ilaçta al mutlaka bu kadar köt olduysan ilaçsız zorlar seni
Şenizçok çok geçmiş olsunnnnnn:teselli:
mideni üşüttün tabi hafta sonu gezmelerinde , hopladın zıpladın terledin , üstünede soğuk bişeyler içtiysen oooooo olacağı bu tabi ... dikkat etmemişsin kendine ..
e güzelim sen konuşcaktınya ,
yıllık izin için para verirse gitmem vermezse giderim diye ,
o para işini görcekse ve vercekse gitme ama ufak bi faydası olcaksa bence git annenide özlemişsin , ooo bi daha kurbana tatil var dayanabilcenmi 2 ay daha ...
en iyi sen karar verirsin ...
ŞenizBöcükçümm dikkat et kendine canikomm, geçmiş olsunnn
anaa unutmadan soriimm
imam nikahına giderken yapılması gerekn bişi varmıı? bide abdestli olmak lazımmı :1ninca: eltimin nikahtan sonra eve gidilcekmiş imam nikahı içinde ben o gün hasta olcam, gitmemde bi sakınca olurmuu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?