Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

günaydın kızlar sonunda bende hasta oldum sanırım havadan :gitme:

geçmiş olsun cnm allah acil şifalar versin

nihalcim diploman inş hayırlı olur 2. elbise :lepi:

böcüğüm sanada geçmiş olsun Şeniz

başka başka :uhm:

tskler kızlarr

kasımda aşkımın doğum günü ben ne etcem ona yaa :sinifsinif:

böcük senden güsel fikirler çıkar.
bulunca bizede hbr et bakkaydirigubbakcemile3
bizimde özel günler yaklaşıyo:kedi:

tchibo
tskler kızlarr

kasımda aşkımın doğum günü ben ne etcem ona yaa :sinifsinif:

ben sneın resımlerı gormedım yaaa

kızlar hello

esma ve diğer evliler tarih almışlar

hemen diin bakim
gün almak için gerekli evraklar neler?

kızlar dunü anlatayım eve gitmeden görümceme ugradım bebiş hastaydı
sonra suatın yıgenıyle bıze gıttık askm gldı yemek yedık hatta bu yaşta cocugumuz olsa
hiç sorun cıkarmaz dedık
sonra bı gurup ınsan evı gezmeye geldı eve baktılar
ev sahıbemız ay evınızı ne guzel dizmişsiniz dediakannehir dizsem ne olcak sa
sonra askmla kaynm ıse gıttı eltımle biz bizde oturduk sonra onlar gıttı ben dırek cumburllop yataga kociş geldı benı uyandırmış am auyku sarhosu bılmıyom bilee

günaydın kızlar..
hasta olanlara acil şifalar inş...
edaa hayırdır gün belirledinizmi kafanızda ?

kızlar hello

hemen diin bakim

gün almak için evrakları bilmiyomda hastanaye başvurunuzu yapın çünkü kan uyuşmazlıgı varsaa birde 3 ay iğne vuruluyon :):))) bi 3 ayda düğünden sonra bekleme

kızlar hello

hemen diin bakim

mm
İkametgah Belgesi : İkametgahın bir tanesinin Şişli İlçesinden olması gerekmektedir.Çiftler Şişli İlçesinde ikamet etmiyorlar ise bağlı bulundukları ilçe Belediyesinden Evlendirme İzin Belgesi alarak Dairemize müracaat edebilirler.

-Nüfus Kayıt Örnekleri : Nüfus müdürlüğünden alınacaktır.

-Sağlık Raporları : Sağlık ocaklarından veya devlet hastanelerinden alınacaktır.

-Nüfus cüzdanlarının asılları ve fotokopileri (Sürücü Belgesi geçerli değildir.)

-6'şar adet fotoğraf : Son 6 ay içinde çekilmiş olması gerekmektedir.Fotokopi resimler geçersizdir.

Boşanıp tekrar evlilik yapanlar için nüfus cüzdanlarının "medeni hal" kısmı halen evli yazıyor ise nüfus cüzdanlarını değiştirmeleri gerekmektedir.
Kadınlar boşanma tarihinin aile kütüğüne işlenmesinden 300 gün sonra evlilik yapabilirler.Ancak bu süre Aile Mahkemesi kararı ile kaldırılırsa evlilik müracaatı yapılabilir.
17 yaşını doldurmuş kadın ve erkek anne baba muvakati ile, 16 yaşını doldurmuş olanlar ise mahkeme kararı ile evlenebilirler.

kızlar hello

hemen diin bakim

nufus müdürlüğünden nufus kayıt örnği +ikametgah+8adet resim nufus cüz.fotokopisi
sonra ilk sağlık ocağına gidiyosun o seni verem savaşa gönderiyo,ordan hastaneye kan veriyosun sonuçları alıp tekrar sağlık ocağına ordan rapor alıyosun evlendirme dairesine biz böle yaptıkta:)

kan uyuşmazlığı hamile kalacağın zaman değer kazanıyor canım düşünmüyorsan öyle birşeye gerek yok

deniz 5 aralık dedik dün ama
çoh heyecanlıyım

ay ben bu belgeleri nasıl halletcem ya

benim bağlı bulunduğum nüfus müdürlüğü adıyaman -tatlicadiarzu-

dün işim vardı çk giremedim.
akşam çıkarken dolu burası bi bakıyım diye açtım ki kura meseleleri.
eğer çekseydiniz çok kırılırdım valla...
bişiy kalmadı ki şurda 10 dedik 10 olsun ...
gördüm ki bir çok kişide bu fikirde zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…