annem babam türkiyede yasiyorlar babam emekli olduktan sonra.. annem astim hastasi.. gecen haftalari rahasizdi doktor satüre baslangici var demis.. ama bu ara da annaannem ameliyat olunca annemde rafakatci hastanede annanemin yaninda kalmis filan sifayi tam anlamiyla kapmis.. hastaligi artmis bide zaten astim yüzünden agir ilaclar kulaniyor durumu agirlasmis bugün tekrar doktura gitmis ve doktur artik salmamis annem suan hastanede yatiyor. oksijen vermisler bide damardan antibotik veriyorlarmis satüre yüzünden. Annem orda ben burda ne elim sunuyor ne de görebiliyorum dün geceden beri tedirgindim.. ablama sordum annem babamla konusabildin mi telefon actin mi aradim ama telefona kimse bakmiyor kac kere aradim dedi.. ablam öyle söyleyince ben tamam kesin anneme bir sey oldu hastanede bize haber vermiyorlar dedim.. ve cep telefonunu aradim.. icime dogmustu canim annem hastaneden cevap verdi.. iyim isimdi oksijen verince rahatladim dedi.. ama icimi rahatlatmak icin yetersiz tabi.
Hasta olmakta bi okadar kötü :sinifsinif:
esma nerden buldun onu, netdemi satılıyor genel cok işlevli şeyler cabuk bozulur derler yaa ama cok pratik gözüküyor 20,00tl neye vermiyozki alınabilir bence bende istiyorum :bbo:
tskler kızlarr
kasımda aşkımın doğum günü ben ne etcem ona yaa :sinifsinif:
kızlar hello
esma ve diğer evliler tarih almışlar
hemen diin bakim
gün almak için gerekli evraklar neler?
kızlar hello
hemen diin bakim
böcük senden güsel fikirler çıkar.
bulunca bizede hbr et bakkaydirigubbakcemile3
bizimde özel günler yaklaşıyo:kedi:
ben sneın resımlerı gormedım yaaa
kızlar hello
hemen diin bakim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?