Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Günaydın Cümleten Hatunlar!
Güzel bir gün olsun inşallah..

Bu arada fmk cım dün unutmuşum yazmayı kusura bakma, geçmiş olsun şekercim :teselli:

ayyyy bana kim çıkcak acaba :hulya:
bende ama bu kuralcı bacılar 10u dedık dediye sıtemıyor 10uda herkez okeyledımı mesela
ben en bastan beri 10u geç dıyordum
neysem bari 4 gun bekleyek
Günaydın Cümleten Hatunlar!
Güzel bir gün olsun inşallah..

Bu arada fmk cım dün unutmuşum yazmayı kusura bakma, geçmiş olsun şekercim :teselli:

fmkcııgm geçmiş olsun
gaso gunaydın

günaydın güzeller

[COLOR="Magenta"]bugün cok hastayım salgın mı var anladım hapşırmakdan öksürmekden başım ağrıdı :çok üzgünüm:[/COLOR]

pıtırımm çekiliş olmadı anlaşılan 10 Ekimi bekliyoruz değilmi?

sanırım olmadı
kkda salgın mı var?

günaydın kızlaropuyorumnanaktan
geçmişi bi okuyayımda geleyim
çoook birikmiş yine:sinifsinif:

yaa ölemi evet 19.95 alsammı ya

BİZİM EVDE BUNA BENZER VAR altında kutusu var rendeledikçe ona dökülüyo.. patates püersi yaparken çok kolaylık sonra kabak kızartırken ince ince dilmek için mor lahana salatası yaparken incecik dograsın diye ağızları var istedigin incelikte uzunlukta kesebiliyosun.. ben olsam alırım 20 tl birşey değil kolaylık sağlıkcak sana sonuçta

aa aldım gıttı ozaman

günaydınnnnn
sağlıklı olmak ne kaa güzell kaydirigubbakcemile2

Hasta olmakta bi okadar kötü :sinifsinif:

19.95 nasıl kızlar
uzay mekıgımı ne

esma nerden buldun onu, netdemi satılıyor genel cok işlevli şeyler cabuk bozulur derler yaa ama cok pratik gözüküyor 20,00tl neye vermiyozki alınabilir bence bende istiyorum :bbo:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…