Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

yok cnm o evlenmeyı dusunmuyoo ya ondan artıkın ole dalgaya vuruyom yoksa harbı cnm sıkılıooo he deyın gecınkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

anammmmm
amma çok konuşuyonuz haaaa
dünden beri iş çok zaten ara ara girip geçmişi okuyum da hiçbişeyden geri kalmıyım sırnaşık şey dedim. anca gelebildim... nasılsınız kızlar...

pufi gelmiş gitmiş... herşeyin yolunda gitmesine sevindim.
edaaaa banyo takımlarına bayıldım.... çok güzelller.... tepe homeda görmüştüm havluluğun benzerini... çok şık gerçekten... iyi günlerde kullan cnm..

lahana sofran çok güzel görünüyor.. ellerine sağlık..

burcu evine dönmüşsün okudum... cucu için zor olmuştur ama yine kavuşursunuz inşallah...
bu arada cucu hoşgeldin...

ayyy benim tatlı dilli, güzel gözlü hemşom.... diplomanı aldığını okudum sanırım. hayırlı uğurlu olsun... inşallah bir mutlu haber daha alırız senden bu yakınlarda (nişan olabilir mesela kaydirigubbakcemile5 )

esma, pıtır, böcük iyi misiniz kızlarrrr
herkesi çokkk öpüyorumm
işime döneyim biraz :hulya: :hulya: :hulya:

mulbery sen delı mısn nan gecmış bıtmez
bıdaha dal konuya gıtsın

okadr okudun yazdın hemende gıdıyonn

yok cnm o evlenmeyı dusunmuyoo ya ondan artıkın ole dalgaya vuruyom yoksa harbı cnm sıkılıooo he deyın gecınkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

peki o zaman he diyorum ama sende üzme tatlı canını takma kafana , allah hayırlı zamanda nasip etsin inş. ,:Saruboceq: en önemlisi hayırlısı olması ...a.s.

esmy
yokkız anneme satcam hehehe

vay uyanık vaaay oda güzel plan vereliniortak

cnm beımmm saolasın ınss 4 seneye de tamamlarımm yok cnm yakında ole bı haber alamıcaksınız malesefff

opuyorum kocamanopuyorumnanaktan

cnm ben evlılık ıcın bısı demıyorum sadece soz ıcın cunku aılem bılıoo benı ve 5 sene olcak laf edıolarr ozellıkle abmm

olurmu biz varızya teyzeleri olarak , gerçi yeni tanıştık ama eski arkadaşların varya oooo hemde birsürü teyzesi olck ....

eee orası öle tabi..

en şanssız benim bebem olcak desenize
1teyze 1 hala o kaaa :sinifsinif:
ben amca dayı enişte ne istersen olarım canuum kaydirigubbakcemile3

ha ben size pufi geldi mi diye sordum nie geldi demediniz beni kaale almıonuz mu siz beaa :mymeka:

canım sofra bana aittikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

lahana kız hadi iyisin benim becerikliliğim senden biliniyor laelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelae

aaa yazmalı pardon cnm ya... aceleden yanlış yazmışım çok afedersin.... ellerine sağlık marifetli hatun... ekle sık sık böyle güzel sofralarda içimiz açıksın

kızlar yaa ben de hastayım.. ne oluyor böyle anlamadım.. bir halsizlik var herkeste... bende sersem gibiyim sabahtan beri...

mulberyy senı yolcam sımdık hee
o boncuğu kımseye veremıyom
ıstemıyomda nolcak nan:mymeka: etcek baska bısı bulamadın mı

cnm ben evlılık ıcın bısı demıyorum sadece soz ıcın cunku aılem bılıoo benı ve 5 sene olcak laf edıolarr ozellıkle abmm

hımm şimdi anladım canımcım pardon , valla anlıyorum seni benim abimde bana öle yaptı apar topar kendimi söz merasiminde buldum ne olduğunu anlayamadan ....

haklı olarak abiler kıskanç ve sabırsız oluyolar ,,,

hayırlısıyla en yakın zamanda söz kararınıda verirsiniz inş. canım

mulberyy senı yolcam sımdık hee
o boncuğu kımseye veremıyom
ıstemıyomda nolcak nan:mymeka: etcek baska bısı bulamadın mı
nıye ıstemıyon

kkda salgın var

kaydirigubbakcemile2

kız kacakmı ızlıyordun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…