olursaaa ????? nihalcim bu kadar severken böle diyon sevmesen ne olck ?CADIARZU
nişanlıda olsak kimseninki garanti değil canım allah nasip kısmet ederse inş.,,
gelin ata binmiş ya kısmet demiş demiyolar boşuna ,,
oooo maşallah desene cmt bayağı bi işin var , allah kolaylık versin .... şimdiden düşün plan yap sen
benım de elımde 1 dayı 1 teyze 2 hala 2amca olcak tabı bebısımın babası faruk olursaaa ama 1 teyze ve dayı garantı
hemsoo:1ninca:
yok cnm o evlenmeyı dusunmuyoo ya ondan artıkın ole dalgaya vuruyom yoksa harbı cnm sıkılıooo he deyın gecınkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
anammmmm
amma çok konuşuyonuz haaaa
dünden beri iş çok zaten ara ara girip geçmişi okuyum da hiçbişeyden geri kalmıyım sırnaşık şey dedim. anca gelebildim... nasılsınız kızlar...
pufi gelmiş gitmiş... herşeyin yolunda gitmesine sevindim.
edaaaa banyo takımlarına bayıldım.... çok güzelller.... tepe homeda görmüştüm havluluğun benzerini... çok şık gerçekten... iyi günlerde kullan cnm..
lahana sofran çok güzel görünüyor.. ellerine sağlık..
burcu evine dönmüşsün okudum... cucu için zor olmuştur ama yine kavuşursunuz inşallah...
bu arada cucu hoşgeldin...
ayyy benim tatlı dilli, güzel gözlü hemşom.... diplomanı aldığını okudum sanırım. hayırlı uğurlu olsun... inşallah bir mutlu haber daha alırız senden bu yakınlarda (nişan olabilir mesela kaydirigubbakcemile5 )
esma, pıtır, böcük iyi misiniz kızlarrrr
herkesi çokkk öpüyorumm
işime döneyim biraz :hulya: :hulya: :hulya:
peki o zaman he diyorum ama sende üzme tatlı canını takma kafana , allah hayırlı zamanda nasip etsin inş. ,:Saruboceq: en önemlisi hayırlısı olması ...a.s.
esmy
yokkız anneme satcam hehehe
vay uyanık vaaay oda güzel plan vereliniortak
lahana sofran çok güzel görünüyor.. ellerine sağlık..
[/SIZE]
olurmu biz varızya teyzeleri olarak , gerçi yeni tanıştık ama eski arkadaşların varya oooo hemde birsürü teyzesi olck ....
ben amca dayı enişte ne istersen olarım canuum kaydirigubbakcemile3en şanssız benim bebem olcak desenize
1teyze 1 hala o kaaa :sinifsinif:
canım sofra bana aittikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
lahana kız hadi iyisin benim becerikliliğim senden biliniyor laelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelae
canım sofra bana aittikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
lahana kız hadi iyisin benim becerikliliğim senden biliniyor laelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelae
BILMEMKI gırmıylararsi nerelerde
cnm ben evlılık ıcın bısı demıyorum sadece soz ıcın cunku aılem bılıoo benı ve 5 sene olcak laf edıolarr ozellıkle abmm
nıye ıstemıyonmulberyy senı yolcam sımdık hee
o boncuğu kımseye veremıyom
ıstemıyomda nolcak nan:mymeka: etcek baska bısı bulamadın mı
aaa yazmalı pardon cnm ya... aceleden yanlış yazmışım çok afedersin.... ellerine sağlık marifetli hatun... ekle sık sık böyle güzel sofralarda içimiz açıksın
kızlar yaa ben de hastayım.. ne oluyor böyle anlamadım.. bir halsizlik var herkeste... bende sersem gibiyim sabahtan beri...
kaydirigubbakcemile2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?