hımm şimdi anladım canımcım pardon , valla anlıyorum seni benim abimde bana öle yaptı apar topar kendimi söz merasiminde buldum ne olduğunu anlayamadan ....
haklı olarak abiler kıskanç ve sabırsız oluyolar ,,,
hayırlısıyla en yakın zamanda söz kararınıda verirsiniz inş. canım
arsima işlerini halledip gelcek okudugu yere kadar da işaret koydu kaydirigubbakcemile3
arsıma hosgeldınnn
arsima işlerini halledip gelcek okudugu yere kadar da işaret koydu kaydirigubbakcemile3
suan tek taktıgım ıs bulmak ıstıyorum
ahahahah o nasıl oluymuş ne güzel
hoşgeldin o zaman hihoyyytyok kız o kadar şey okunurmu :)
uzun süredir pek gelesim yoktu
şimdi bi girip selam vereyim dedim
hoşgördüm
yok kız o kadar şey okunurmu :)
uzun süredir pek gelesim yoktu
şimdi bi girip selam vereyim dedim
yok cnm cıddı cıddı konustum ama ınatt yanı yakın zamanda oolmucakk hayırlısı arıkın yaa aman takmıcamm suan tek taktıgım ıs bulmak ıstıyorum
inş. canım kendini üzme sakın ,
ne mezunusun bölümün yani , pendiktesin yanlış hatırlamıyosam bu taraflarda eleman arayanları genelde ben duyarım yada sorarlar , sana uygun bişey olursa sölerim en azından değerlendirirsin
off ya ne sınır bıseyy deneyımsızım ondanda bulamıom
aaa yazmalı pardon cnm ya... aceleden yanlış yazmışım çok afedersin.... ellerine sağlık marifetli hatun... ekle sık sık böyle güzel sofralarda içimiz açıksın
kızlar yaa ben de hastayım.. ne oluyor böyle anlamadım.. bir halsizlik var herkeste... bende sersem gibiyim sabahtan beri...
arşi h geldın
hoşgeldin o zaman hihoyyyt
ne bilim ksen işaret koyup iş yapıp gelmio muydun kaydirigubbakcemile3 karıştırıo muyum :hulya:
su gelesı olmayanları dovcem tek tek
işletme cnmm
pendıkteyım sen nerdesınkı cnm
tuzlada oturuyorum ama işyerim kaynarcada , çalıştığım şirketten kaynaklı bu kadar duymam ,,,güvenilir kişilerle çalışıyoruz bayan eleman arandığında güvenilirden kastım farklı yani anlamışsınızdır ....genelde eleman arandığında illaki sorarlar veya bilginiz olsun diye not bırakırlar ... en son bi arkadaşımı kendi işinden zorla çıkarttım ve farklı bi şirkete yönlendirdim ...
eğer duyum alırsamda arkadaşlarıma uygun olursa sölerim , senide yazdım aklımın bi köşesine gerçi şu an kriz vs deyip eleman arayan olmuyor ama kısmet işi olurda düzgün biri arar ve sana uygun olduğunu düşünürsem duyarsam sana haber veririm canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?