ekmek saklama kutum yok.. bi katalogda gördüm ilgimi cekti.. baya bi hosuma gitti sizde bi bakin kizlar begendigim ekmek saklama kutusu nasil.. ilerki aylarda belki alabilirim..
ekmek saklama kutum yok.. bi katalogda gördüm ilgimi cekti.. baya bi hosuma gitti sizde bi bakin kizlar begendigim ekmek saklama kutusu nasil.. ilerki aylarda belki alabilirim..
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
uff çok şık görünüyooo tek kelime ile ba yıl dım akannehir :lepi:
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
Nihall senin bölümün nee ? Hangi bölüme geçmek istiyorsun dgs zede olarak merak ettim :)
hahaha ben sizden bi kademe üstteyimdgs yi hallettimde kpsszede oldum şimdide :) yanii hiçbişi için üzülmeyin bi yerde mutlaka "zede" oluyosunuz :)
cnm kettle da marka çokta önemli değil rezistansı gizli olsun bide içi plastik olmasın bence yeter şarjlı süpürgede bizim evdeki philips annem memnunbi Allah kuluda cevap werseydi be
bu kadarmı takmıyosunuz :sinifsinif:
azcık acıyor cnm ama sonrası bazılarında fazla acı oluyor özellikle bende benim tenim çok hassas sanırım şişmiştio senın sacının güzellığı olmasın
bu arada kulaklarımı deldrcem ama korkuyom acır mı laa
:tomato:
:roflol: :roflol:nan onları bılım anam
sonrada annem benı delsın
acep dıom hevesım kacar mı sımdılık mıknatıslı alım takam dıom
zaten normalde takıyom ama cabuk kayboluyo bıde hızma takıyom arada onuda askımla ıken takmyom
öpüşürken kacmasın burnuma dıe:roflol:
Valla dgs için sadece kendim evde çalıştım son 2 ayda hep 1 yada 2 puanla kaçırdım en sonunda boşverdim eğer bizim gibi bilgisayar programsıysan bölüm puanı yüksek biz senle meslektaşız sanırım papi değilsen dersaneye gerek yok bence evde çalış yaparsın teknik okulların puanı çok yüksek diye hatırlıyorum...
merhaba kızlar size akıl danısmak ıstıyorum..teflon tencere alcam tefal alıyım dıyorum ama çok parçalıda istemıyorum ılerde onları koyacak yer sıkıntısı olsun ıstemıyorum..sizce hangı boylarda ne alsam ilk seneler yeter ?çelik tencerem var hisardan almiştim..sıra geldı teflon a ne dersınız?a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?