Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

ekmek saklama kutum yok.. bi katalogda gördüm ilgimi cekti.. baya bi hosuma gitti sizde bi bakin kizlar begendigim ekmek saklama kutusu nasil.. ilerki aylarda belki alabilirim..

aaa cok degisikmis hemde kesme tahtasida yaninda
wmfin birde, pahalidir bu ya....
ben wmfin yumurtaliklarini cok begeniyorum ama cok pahali

bu arada annen nasil oldu canim?

birtanesi 10 € yani 20 tl

pahali evet.. bu yüzden ilerki aylarda alirim belki dedim.. düsünmem gerek siparis verirsem belki taksitle ama taksit öde taksit öde nereye kadar..

annemi sabah aradim konustum sesi daha iyi di insallah daha da iyi olur..

ekmek saklama kutum yok.. bi katalogda gördüm ilgimi cekti.. baya bi hosuma gitti sizde bi bakin kizlar begendigim ekmek saklama kutusu nasil.. ilerki aylarda belki alabilirim..

[/URL][/IMG]

[/URL][/IMG]

uff çok şık görünüyooo tek kelime ile ba yıl dım akannehir :lepi:

yumurtalikta sirinmis.. ama ben böyle rengarek sirin seyler pek kulanmiyorum.. ehh yasim geregi belkide :)

uff çok şık görünüyooo tek kelime ile ba yıl dım akannehir :lepi:

tskler.. böyle diyip beni delendirmeyin benim olsun istiyorum ama bu ararlar biraz zor.. ama leptopa ekledim.. elim bolasinca insallah ala bilirim

yok canım dellenmee :) ama güzelmiş hakkatten, boşver zamanı gelince alırsın böyle şeylerin acelesi yok nasılsa.. evini merakla bekliyoruz bu arada :)

Anneyede tekrar geçmiş olsun, inşallah yarın dahada iyi gelir sesi de sende dahada rahatlarsın :)

iyim diyor.. ama bunu hastanelik olmadan önce de diyordu.. ama sabah telefonda sesi bana göre de daha iyi gibiydi ama gözümle görmedikten sonra.. net bir sey diyemiyorum iyi oldugunu allahtan diliyorum..

kislik monta ihtiyacam var.. üstümdeki de kac senelik ve cok da sicak tutmuyor buralar sohuk memleket.. gecen günlerde diyordum ki kislik palto alirsam söyle sicacik tutan bir palto istiyorum kaz tüylü ama onlarda cok pahali diyordum laf arasinda esim enistemle oturuken suan söyle nete bakarken tichbonun sitesinde bir palto gördüm.. 60 euro yani 120 tl.. ekliyorum simdi

[/URL][/IMG]

[/URL][/IMG]

[/URL][/IMG]

Valla dgs için sadece kendim evde çalıştım son 2 ayda hep 1 yada 2 puanla kaçırdım en sonunda boşverdim eğer bizim gibi bilgisayar programsıysan bölüm puanı yüksek biz senle meslektaşız sanırım papi değilsen dersaneye gerek yok bence evde çalış yaparsın teknik okulların puanı çok yüksek diye hatırlıyorum...

bi Allah kuluda cevap werseydi be
bu kadarmı takmıyosunuz :sinifsinif:
cnm kettle da marka çokta önemli değil rezistansı gizli olsun bide içi plastik olmasın bence yeter şarjlı süpürgede bizim evdeki philips annem memnun

o senın sacının güzellığı olmasın

bu arada kulaklarımı deldrcem ama korkuyom acır mı laa
:tomato:
azcık acıyor cnm ama sonrası bazılarında fazla acı oluyor özellikle bende benim tenim çok hassas sanırım şişmişti
:roflol: :roflol:

merhaba kızlar size akıl danısmak ıstıyorum..teflon tencere alcam tefal alıyım dıyorum ama çok parçalıda istemıyorum ılerde onları koyacak yer sıkıntısı olsun ıstemıyorum..sizce hangı boylarda ne alsam ilk seneler yeter ?çelik tencerem var hisardan almiştim..sıra geldı teflon a ne dersınız?a.s.

istanbul ünide programcılığı bitirdim, sonra kocaeli tef bilgisayar öğretmenliği bitti, şimdide öğretmen olrak atanmak için kpss çalışıyorum canım yaa bitmiyo bitmiyo bitmiyo :)))

benim ki mehtap.2 li set halindeydi.
birde cem var sanırım onlarda 2 li ve 3 ü set halinde satılıyor. başka da bilgim yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…