- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
merhaba kızlar size akıl danısmak ıstıyorum..teflon tencere alcam tefal alıyım dıyorum ama çok parçalıda istemıyorum ılerde onları koyacak yer sıkıntısı olsun ıstemıyorum..sizce hangı boylarda ne alsam ilk seneler yeter ?çelik tencerem var hisardan almiştim..sıra geldı teflon a ne dersınız?a.s.
azcık acıyor cnm ama sonrası bazılarında fazla acı oluyor özellikle bende benim tenim çok hassas sanırım şişmişti
:roflol: :roflol:
kızlar albümüme resim koydum.
hayırlısı olsun nihal canım
çok güzelmiş yaa[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
bende üyeyim ama hiç ilgilenmiorumkizlar is arayanlar icin bir tavsiye belki isinize yarar
xing diye bir site var.
bu site is baglantilari kurmaniza, is bulmaniza, staj yeri bulmaniza yardimci olabilir
banada hediye versene be hacııbonsaı veremıyomkı cnm olsa tukkan senın yabancı yazılar cıkkııy
Arsii hoşgeldinn :) ne oldu kadın bulabildinmi gönlüne göre?
Pıtır gene niye kızdın yaa ?
heyoo bende bu arada elmalı kek yaptımm fırında şimcikk, bakalım güzel olursa sizede veririm tarif :)
hee bide
bişi mi pişi mi neymiş adı, hamur yapıp kurabiye kalıplarıyle şekil verip hoopp kızartmış :) çok hoşuma gittiiiii
sonbahar çekiliş yapıoz katılırmısın
canım yılbaşı için hediye çekilişi çekiliişi 10 ekimde yapıoruz hediyeler aralıkta alınıcak yazalımmı senide?görmedim pıtırcık pardon ne çekilişi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?