Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

demin aşkıma dedim ne güzel bi duygudur hamilelik bilmemne diye :) Dur Bismillah dedi yaa :))))))))
ben desem vurur
olmaz mı esma gerçekten...
yoksa bir ertesi günü hapımı alsam
ay burcu sen bana olmazmı dıyınce garipsedm
genelde benım bı konu hakkında böle konular pek bilgim yoktur
kendımı bişey sandm
hehe ya bence olmaz gamze annecık daha ıyı bılır yanı uak bi olasılık degımi

eda o tarihı ayarlama olayı bende yasadım
annenler su olsn almanyadan teyzen gelsın
kaynanam ctesı olursa kına hafta ıcı olmaz
o der ıkı gunonce kına olmaz
ayyyyy dedım ben 6ay once basvurdum belgeler 6aylık son tarih 12/4 tü dedım ılerı atamam surem bitti
bence sizde atmayun gelırler ya

eda cık

ben pek yorum yapmak istemiyorum ... benim nişan tarihimden karşı taraf nedeniyle 3 kere değişmişti ve hiç içime sinmeden yaptım herşeyi , herşeyim planlı ve vaktin de olsun istiyorum sonuçda bıunlar özel anlar biz değilde bize ayak uydurulması gerektiğini düşünmüştüm ozamanda

anamm hayatım mı gelmiş ben mi yanlış ördümm yokk saaaaa

deli kız bitanecik hemşom varşurda diodummm

kaçtın gittinn yaaaaaaaaa

ahh cnm yaaa henüz almaya başlamadım ama annemin kotlarını giyiyorum desem olur heraldekaydirigubbakcemile3 kız sizin misafirlerde hiç bitmio heee:1ninca: kendini yorma arsicimmm bırak misafir bulduğunu yesin:hulya:

yok ekstra bişe yaptığım yok
hatta ilk geldiklerinde 3 gün kayınvalidem çağırdı bana yük olurlar diye
ama işte ilk hafta gez toz çok yoruldum
ee işe geliyorum fln
hafta sonuda yoğundu
bu haftada yemek yapmaya başladım evde yiyoruz
sağolsun kaldırmaya kurmaya yardım ediyor ama

ilk okurken 5 olmasın 12si olsun doğum günüm diye geçirdim içimden ileriyi okudukça 5 olsun klava: dedim

arsimaya aynen katılıyorum edacımmm

aaa hayatım gelmiş.. hoşgeldin....

hayatıııııııımmmmmmmmm
hosgeldınn cok ıı yaptın gelmekle cnmm
cok sevındımm cıdden

düğünümüz var bugun hey hey hey hey kaydirigubbakcemile2opuyorumnanaktan:1hug:sırnaşık şey

burciş teyze mi oluyorum yani senağlama

klava:kötükedihüso:mymeka:mafoldumbensenağlamaŞeniz

ayyyyy dedım ben 6ay once basvurdum belgeler 6aylık son tarih 12/4 tü dedım ılerı atamam surem bitti
bence sizde atmayun gelırler ya

biz ikimiz dedik ki haziranın 2 yada 3. haftası olsun
sonra düşündük taşındık dedik 2 olsun
yani ayın 14 ü
ben bizimkilere dedim siz istedikten sonra sorun yok dediler bayramdı benimki asker sabah kafaltıya gittik onlara dedik böle böle düşünüyoruz ok dediler
gittik günü aldık istediğimiz saate
ne kınamın hafta içi olmasına ne bişesine kimse karışmadı
sadece düğün cumartesi olsaydı dediler
cevabım hazırdı babamın diyaliz güünü
yoksa bende isterdim cumartesi

senmı cagırdın

telepati kurabiliyorsam ve bundan benim haberim yoksa
çağırmış olabilirim
ama hayatımın burası haricinde hiçbir iletişim şeysi yok bende

eda ben senin bütün düşüncelerine katılıyorum valla hatta sen oldukça sakinde davranmışsın tabi ikinizde tüm sevdiklerinizin yanınızda olmasını istiyosunuz ama herkesi düşünmeye kalkıncada uygun tarihi bulmak çok zor
bunca zamandır tarih aşağı yukarı belliydi keşke daha önceden görüşselermiş akrabalarıyla
babanda tepki verirse çok haklı o yüzden siz kesin bi karar verin ondan sonra iletin bencefisfisfis

:ecrin_bebek:
aha kız n e olcak ondan bende teyzen gelmedı sandım

bende
yinede hayırlısı olsun burcucum

kaydirigubbakcemile5

arsi haha dogru ben telı var sende bılıyom nıyeyse belki aynı gun evlendınız dıyemı acaba

Eda yaa peki işlerinin ne olduğunu yani gelememe sebeplerini öğrenemezmisin ? yani insana bu kadar yakınsa zaten gelmek için elinden geleni yapar dimi.. ha ama mutlaka olması gereken birşeyse ne bilim deidğin gibi ameliyattır bilmemnedir o zaman düşünürsün değiştirmeyi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…