ben desem vururdemin aşkıma dedim ne güzel bi duygudur hamilelik bilmemne diye :) Dur Bismillah dedi yaa :))))))))
ay burcu sen bana olmazmı dıyınce garipsedmolmaz mı esma gerçekten...
yoksa bir ertesi günü hapımı alsam
ahh cnm yaaa henüz almaya başlamadım ama annemin kotlarını giyiyorum desem olur heraldekaydirigubbakcemile3 kız sizin misafirlerde hiç bitmio heee:1ninca: kendini yorma arsicimmm bırak misafir bulduğunu yesin:hulya:
kız edaaaaaa 5 aralık benim doğum günüm heeeeeeeezemuszemus o gün evlenirseniz çook sevinirm yaaaaakaydirigubbakcemile2 bence eğer birilerinin keyfini beklerseniz o tarih sürekli değişir. çünkü kimseyi memnun edemzsiniz. hem değiştiniz dielim o günde başka birinin işi varsa ne olcak. bence günü değişmeyin
hani bu ilk olsa ve onların yanında olmasını istese çok hak vermemde bi nebze tölerans tanırım
ama nişanda 2 kez böyle tarih atılıp
düğün içinde böyle sürekli önünüze bişe çıkartıp bayramlar bitince böle bi bahane yada gerçek her neyse karşınıza çıkartıyorsa ben olsam derimki bu çocuk oyuncağı değil ya 5 aralık olur yada babanın ve çevresinin keyfine bakın uygun tarihi bana söyleyin
benim ve aileminde keyfine uyarsa o tarihi kabul ederiz uymazsada kısmet der çıkarım konudan
burciş teyze mi oluyorum yani senağlama
senmı cagırdın
aşada hayatım var:1shok::1ninca::lepi:
valla gelmişkızlar hayatım gelmiş
ne gelmesi yazmış bileeburciş teyze mi oluyorum yani senağlama
burciş teyze mi oluyorum yani senağlama
ayyyyy dedım ben 6ay once basvurdum belgeler 6aylık son tarih 12/4 tü dedım ılerı atamam surem bitti
bence sizde atmayun gelırler ya
senmı cagırdın
:ecrin_bebek:çok şükür bitirdim paşminam yaaa
2 gündür uğraşıyorum ancakkkk eski haline döndü...
ki birde aşkım derli toplu bulayım diye epey uğraşmış ama beni biliyorsun :roflol:
dur bir bomba ataım ortayada topik belki şenlenir...
Kızlar her an teyze olabilirsiniz....:kedi:
aha kız n e olcak ondan bende teyzen gelmedı sandım
hani bu ilk olsa ve onların yanında olmasını istese çok hak vermemde bi nebze tölerans tanırım
ama nişanda 2 kez böyle tarih atılıp
düğün içinde böyle sürekli önünüze bişe çıkartıp bayramlar bitince böle bi bahane yada gerçek her neyse karşınıza çıkartıyorsa ben olsam derimki bu çocuk oyuncağı değil ya 5 aralık olur yada babanın ve çevresinin keyfine bakın uygun tarihi bana söyleyin
benim ve aileminde keyfine uyarsa o tarihi kabul ederiz uymazsada kısmet der çıkarım konudan
klava:kötükedihüso:mymeka:mafoldumbensenağlamaŞeniz
biz ikimiz dedik ki haziranın 2 yada 3. haftası olsun
sonra düşündük taşındık dedik 2 olsun
yani ayın 14 ü
ben bizimkilere dedim siz istedikten sonra sorun yok dediler bayramdı benimki asker sabah kafaltıya gittik onlara dedik böle böle düşünüyoruz ok dediler
gittik günü aldık istediğimiz saate
ne kınamın hafta içi olmasına ne bişesine kimse karışmadı
sadece düğün cumartesi olsaydı dediler
cevabım hazırdı babamın diyaliz güünü
yoksa bende isterdim cumartesi
telepati kurabiliyorsam ve bundan benim haberim yoksa
çağırmış olabilirim
ama hayatımın burası haricinde hiçbir iletişim şeysi yok bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?