:1shok::1shok::1shok:
Eeeee nihayet yaaaa :mymeka: Önce sana sarılmak sonra dövmek istiyorum :mymeka: Evlendim gittim, bi geldim ki terk etmişsin buraları. Çok özledim ben seni mafoldumben Bugün de iyiki özledim demişim de herkes epey senden söz etti bak etkili olmuş. Bi daha gidersen :mymeka::mymeka::mymeka:
anaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:sm_cool:çok şükür bitirdim paşminam yaaa
2 gündür uğraşıyorum ancakkkk eski haline döndü...
ki birde aşkım derli toplu bulayım diye epey uğraşmış ama beni biliyorsun :roflol:
dur bir bomba ataım ortayada topik belki şenlenir...
Kızlar her an teyze olabilirsiniz....:kedi:
ayyy o kaza kurşununu bizde ilk evlendiğimizde yapmıştık sonra test mest içim ferahladı:ecrin_bebek:% oranı kaçtır bilmiyorum ama dün bir kaza kurşunu oldu
Bir daha koccıktan bu kadar ayrı kalmamalıyım öğrendim :roflol:
niye içesin ki burcişim bebiş yap bi tane kocacığınaolmaz mı esma gerçekten...
yoksa bir ertesi günü hapımı alsam
Hyatıımmm hoşgeldiiinnnopuyorumnanaktanburciş teyze mi oluyorum yani senağlama
bu arada arsi binim şeylere yorum yapmamışsın
forumdaki son kişi görene kadar defalarca koycam haberiniz olsun
arsi mutfak şeylerime yorum lüffennnnn
ay arsi
gelmedi bana mesaj fln
başlama yaaa kızmada
işim bitmiyorki :)
bayrama kadar böyle
bayramdan sonra hesaplar biter
sonrası Allah kerim
çok yorulmuşsun kıyamam
hadi canım kaydirigubbakcemile5
şükür ekledin
şansa geldim bak (kimsede mesaj atmıyor aferinklava:)
iyi günlerde kullan ama bana göre çok sadeler :)))
almak istediklerinde çok değişik hoşmuş
alabilirsin umarım
nasıl gidiyor hamişlikkkk
cümleten selamünaleyküm :kedi:
hoşbulduk opuyorumnanaktan
21 Ağustos Cuma'dan 7 Ekim Çarşamba'ya sizsiz koca bir 47 gün
Her anınınızı, her mutluluğunuzu, her mutsuzluğunuzu, her hüznünüzü, her neşenizi yakından takip ettim :1ninca:
kimi zaman hâlâ burdaymışım gibi yorum yazmaya kalktım ama bi baktım ki misafirim mafoldumben
burada merak edip de çatladığım ahhh şimdi olsaydım da sorsaydım dediğim çok şey oldu. mesela sulfatçımın evi (ayrıca o amcaya söle bi daa kötü yorumlarda bulunmasın evin hakkında Çok üzgünüm çoook)
offfcum elma şekerim sen nasılsın şu an? ne durumda evliliğin?
hello eda garusu kaydirigubbakcemile BANYO takımın çok güzel kaydirigubbakcemile3
böcük bence mektubun yanında lazca aşk şarkılarından oluşan bi albüm de hediye edebilirsin
esma uyan artık yaa her dakika uyuyosun bana fenalık geldi akannehir
nihalcim güzel yüzlüm bazen şu faruk'a ben de uyuz oluyorum. dgünü olayında sonuna kadar haklısın ben olsam ben de uyuz olurdum ve kıskançlıktan çatlardım.
başıyazmalı böreğinin tarifini aldım ve kurduğun sofralar çok güzel
gamzem bebişinin gelişimini de takip etmedim sanma sağlıkla gelecek inşallah
burcişim evin tam sen olmuş ve serhat'ın seni karşılamasını Hayatim'e anlatıp yine biri varmış karısına şuna yapmış o yine biri kim karısı kimmiş diye ısrarla sorsa da orası önemli değil onlar ayrıntı bak elin adamı karısına ne sürprizler yapıyo diye çemkirdim her daim :lepi:
şu yılbaşı çekilişine de çok güldüm. bu işi pıtır'a bırakmakla hata ettiniz zaten. elini yüzüne bulaştırmazsa ben noliyim kesin yap(a)madığı pastalar gibi olacak bu çekilişin sonu sırnaşık şey
papi culo naber len Şeniz
arsim düğündaşım tubişim kilo aldın mı kızz kaydirigubbakcemile3
saçlarının yeni rengini göremedim ama çatırdadım olduğum yerde
betam, buketim, dkb, densem, fmk, balkuzum ve nicem aklıma gelmeyenler hepinizi çok özledim :kedi:
şu an çok heyecanlıyım 14 haziran'daki gibi
Hayatim hosgeldin.... a.s. :teytey:
Burcis patikler ise yaradi desene :jeyyar:
cümleten selamünaleyküm :kedi:
hoşbulduk opuyorumnanaktan
21 Ağustos Cuma'dan 7 Ekim Çarşamba'ya sizsiz koca bir 47 gün
Her anınınızı, her mutluluğunuzu, her mutsuzluğunuzu, her hüznünüzü, her neşenizi yakından takip ettim :1ninca:
kimi zaman hâlâ burdaymışım gibi yorum yazmaya kalktım ama bi baktım ki misafirim mafoldumben
burada merak edip de çatladığım ahhh şimdi olsaydım da sorsaydım dediğim çok şey oldu. mesela sulfatçımın evi (ayrıca o amcaya söle bi daa kötü yorumlarda bulunmasın evin hakkında Çok üzgünüm çoook)
offfcum elma şekerim sen nasılsın şu an? ne durumda evliliğin?
hello eda garusu kaydirigubbakcemile BANYO takımın çok güzel kaydirigubbakcemile3
böcük bence mektubun yanında lazca aşk şarkılarından oluşan bi albüm de hediye edebilirsin
esma uyan artık yaa her dakika uyuyosun bana fenalık geldi akannehir
nihalcim güzel yüzlüm bazen şu faruk'a ben de uyuz oluyorum. dgünü olayında sonuna kadar haklısın ben olsam ben de uyuz olurdum ve kıskançlıktan çatlardım.
başıyazmalı böreğinin tarifini aldım ve kurduğun sofralar çok güzel
gamzem bebişinin gelişimini de takip etmedim sanma sağlıkla gelecek inşallah
burcişim evin tam sen olmuş ve serhat'ın seni karşılamasını Hayatim'e anlatıp yine biri varmış karısına şuna yapmış o yine biri kim karısı kimmiş diye ısrarla sorsa da orası önemli değil onlar ayrıntı bak elin adamı karısına ne sürprizler yapıyo diye çemkirdim her daim :lepi:
şu yılbaşı çekilişine de çok güldüm. bu işi pıtır'a bırakmakla hata ettiniz zaten. elini yüzüne bulaştırmazsa ben noliyim kesin yap(a)madığı pastalar gibi olacak bu çekilişin sonu sırnaşık şey
papi culo naber len Şeniz
arsim düğündaşım tubişim kilo aldın mı kızz kaydirigubbakcemile3
saçlarının yeni rengini göremedim ama çatırdadım olduğum yerde
betam, buketim, dkb, densem, fmk, balkuzum ve nicem aklıma gelmeyenler hepinizi çok özledim :kedi:
şu an çok heyecanlıyım 14 haziran'daki gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?