Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Terledim haaa :roflol: Ayy yoruldum cidden devam edecek ama AZ SONRAA :roflol:

Beğenmenize çok sevinimm canlarımm. Dantellerin çoğu kendi imalatımdır belirtmeden edemeyeceğim..

brcncvk86 canım merhaba seçtiklerin cok güzel bende dün akşam baktım bir kaç şeye baharat takımı tuz kabı ve kahvaltılık takımına takıldı gözüm fiyatlar iyi gibi duruyor ama daha önce alış veriş yapmışmıydınız bu siteden güvenilirmi ... bende beğendiklerimi alsam mı diye düşünüyorum ama ya sonra daha başka beğendiklerin olursa ama hepsi beyaz beyaz cok güzel bir kombinasyon olur :1rolleyes:

sorma dun adam pat dıe karşıma dıkıldı:1shok: annemıde kandıramadım neyse son dıe söz verdım sımdılık:1rolleyes:

esracım emeğıne sağlık hepsı harıkalar hepsı ayrı guzel benım vıtrın takımım yok yatak odamda yuvarlak deıl yumurta gıbı yamuk bı dantel yengem yaptı

tubış ellerıne sağlık cnm 2.sıradakı harıkabende sardırdam ınş benımde var ondan

esra yıter ama yaa benım yok okadr dıom sana

komşum ınş bakalım zmn göstercek dıom:roflol: allahım sen aklımı koru

esmy bence kullanışlı deıl süs amaclıda olsa sevmedım ben

böcük 2. sıradaki ben ördüm sanırım 5-6 yılda ancak ördüm. diğerleri annecim ördü.

buket bak bundan dediğim,

evet cnm ben aldım peluşş :) kırık beyaz çok güzel duruyo yatak odası için aldım 70 TL ye yumuşacık kullanmak için sabırsızlanıyorum bakalım az kaldı zaten

Canım ablamın tasarımı klozet takımım:1rolleyes:

Buda diloşumun (yengem) örgüdüğü ve dkilmeyi bekleyen klozet takımı.

tubış amma tembelsın haa ben 2 ayda ördum ama harıka tekrar elleırne sağlık
peluşta süper bende mı alsam ne

böcük napim ya kocaman şey, kaç parça örüldü yok etek yok yorgan ağzı bir sürü ütüleninc eiyice genişlemiş.

peluşlar çok güzel gerçekten zati benim yatak odam da ufak bir alan kalıcak orayada o iyi gelir.

kızlar, aşkım aradı az önce mobilyalarım geliyormuşşşş hihoyyyt

tubis shggy halı değil cnm bu başka bişi ama çok güzel.kızlar bide shaggler yıkanmıomuş anca silebiliomuşun. bu tüylünün temizliği nasıl olacak?
cnm kızma ama ben bu tülü pek sevemedim çok renkli geldi gözüme bide ben biraz daha klasik sevdiğim için sanırım bu modern baya bi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…