Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

cnm fıyatları cok yuksek geldı bana ama sen begendıysen alabılırsın..şöle dusun daha alıcagın bı suru sey var bı nevresıme bu kadar para verme derım tabı sen bılırsın cnmcım

arkadaşlar dün sorduklarımı evportun alışveriş sitesinden sipariş verdim..bakalım ne zaman gelecek?
ya da gelecek mi?
bilgi veririm sizee..

Günaydın Canlarımmmm benim.

Böcüküm, eccum , Pashminam ,songacımm aldıklarınız çok çok cici güle güle kullanın canlarımmm..

Buket ben aldım ben aldım .:1rolleyes: Hemde en önemli şeyleri hallettim. Salon takımımı yemek takımımı ve tüllerimi hallettim ooohh be bir haftaya biraz daha az bir yükle giriyorum. Ama fotoğraf makinamı evde unuttuğum için resimlerini çekemedim kızlar.Zaten kumaş beğendim, benim beğendiğimkumaşa göre yapacaklar evime gelsin o zaman resimlerini çeker gösteririm bitanelerim. Ay çok mutluyummm.:dance::dance::dance:

Esraa cnm süpersin ya tebrik ederim büyük bi yük atlatmışşsın senin gibi 2 ay kalınca işallah bende halletmiş olucam cnmm

Teşekkür ederim canım darısı başına inşallahhh canım hemde nasıl bir yük sorma. Şimdi sadece oturma odama ufak bir köşe takımı alacağım birde halılarım kaldı inanamıyorum yaaa.delikafadulden

Bende halı baktım dün hoş daha mobilya almadan halı alcak halim yok ama fiyatlara baktımm makine halıları 250-400 arası (4 metrekare olanı)

Dün o kadar çok yoruldumki halı bakmaya takatım kalmadı benim canım onuda haftaya bakacağız inşallah.
Sandık çeyizimin bazılarının resimlerini çektim koysammı diye düşünüyorum :1rolleyes: Üşeniyorum da yahuu..

Son düzenleme:

saol cnm yetışırsın bız senı beklıyok zatı krız var bıseyler alamıyoruz bu aralar

kız böcük annen yolcak seni valla:roflol:

orası kesın zatı aksam yakalandım evkurdn yetkılı geldı annemden ımza ıstedı annemde anladı tabe bu son olsun dedı bende tmm dedım (şımdılık)-tatlicadiarzu-

bence pahalı cnm ama markası ne bılmıyom taç falan ıse değer kı ben bunları hıc taçta falan görmedım bana pahalı geldı-tatlicadiarzu-

şimdi netten bulduklarım bu kadar

aldıklarını ıyı gunlerde kullan cnm en alttakı takımdan buldum ama hala alamadım alcam ınş(taç dudaklı nevresım)senağlama

kızlar hepinizee günaydın....
sabahtan beri yeni cicilerine bakmaktan gözlerim yoruldu.. Hepiniz güle güle kullanın. Çok güzeeel şeyler gördüm yine kıskandırdınız beni.

songa
eccu
brcn(nıckı unuttum)
aldıklarını ı gunlerde kullanın hepsı cok guzeller

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…