opuyorumnanaktan ben geldiiim
evet
ohannessssssssssss :1shok: yok artıkın kaydirigubbakcemile3
esma şimdi planlı desem sapığa çıkacak adım :roflol: :roflol:
burcu'nun bebiş olayını duydum gireyim dedim bi baktım 48 gündeyim marmarıs olmuş laelaelaelaelae
:1closedeyes:
hoşbuduk kızlar bende çoook özledim sizleri.
ya sormayın bizim iş yerinde biri ayrıldı onun üzerindeki işler de bana yüklenince mahvoldum gelemiyorum eskisi gibi.
:1shok: aaaaaaaaaaaaaa hayatım gelmiş geri inanmıyorum kızzzzzz
başka böyle güzel haberler varrmı ?
Kızlarrr...
şöyle yapsamm...
içerde hazırlansam odayıda bir çırpıda hazırlasammm, mumlar yaksam önceden hazırladığım kalp kapğıtları duvara yapıştırsam :1rolleyes:sonra salına salına içeri gitsem onuda alıp odaya götürsem... yada kendimi taşıtsam onaa:roflol::roflol::roflol:
ama bir şey sorcam kırmızı saten çarşaf takımım var. onu sereyim mii :uhm: yoksa onuda yılbaşı yada sevgililer gününe mi saklasam :uhm: ne dersinizz
kuzumm yaaa tesadüfe bakkk opuyorumnanaktan
her yol bana çıkıyor görüyorsunn :dance:
hadi hadi itiraf et.. içinde bana karşı güzel hisler var dimiii
Kızlarrr...
şöyle yapsamm...
içerde hazırlansam odayıda bir çırpıda hazırlasammm, mumlar yaksam önceden hazırladığım kalp kapğıtları duvara yapıştırsam :1rolleyes:sonra salına salına içeri gitsem onuda alıp odaya götürsem... yada kendimi taşıtsam onaa:roflol::roflol::roflol:
ama bir şey sorcam kırmızı saten çarşaf takımım var. onu sereyim mii :uhm: yoksa onuda yılbaşı yada sevgililer gününe mi saklasam :uhm: ne dersinizz
hoşbuduk kızlar bende çoook özledim sizleri.
ya sormayın bizim iş yerinde biri ayrıldı onun üzerindeki işler de bana yüklenince mahvoldum gelemiyorum eskisi gibi.
:1shok: aaaaaaaaaaaaaa hayatım gelmiş geri inanmıyorum kızzzzzz
başka böyle güzel haberler varrmı ?
çakk o zamannn kaydirigubbakcemile5 ay dur bende şarap olayına girişiyim... a.sevlenınce burcu bende senın gıbı olurum romantıklıgı sevıyorum benımkı yapmıo ama ben yaparımm ben geneldee mum ısıkları ıle donatmak ıstıyom yatak odasınıı ve romantık bı muzık az bı sarap acıp once bı yudum alıp dans etmek sonasını bosverın artıkın:roflol:
Dün topik çok şenlinlikliydi, dün geldi hayatım.
Burcuuu bence tüm güzelliklerin hepsini tüketme çarşaf da başka zamana kalsın. Sonra kara kara düşünürsün kaydirigubbakcemile3
canım süper fikir bence çarşaflarınıda ser:asigim:
diğer günlerede farklı bişiler bula bilirsinsin-tatlicadiarzu-
he her yol paris ay pardon marmaris kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
hmmm..öhmmm... sana karşı içimde güzel hisler var mı acıba? :kedi: yok ben tek eşliyim şu an hayatamda hayatim var kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
kendini mi taşıtcan :1shok: :1shok: ama neseki ev küçüktü dimi mesafe kısa :roflol: :roflol:
canımmmmmmmmmm mandişimmm napıyon kıııı
çakk o zamannn kaydirigubbakcemile5 ay dur bende şarap olayına girişiyim... a.s
hım bencede kuzum... CADIARZU
malzeme tükenirse nasıl bulcam yawrm.. en iyisi onu yıl başşına saklıyım. kırmızıda iç çamaşırı alırım. noel anne olurum :jeyyar:
kızlar geçen gün bende 12tane şu sağ taraftaki büyük yaldızlı bardaklardan aldım..
h
canımmmmmmmmmm mandişimmm napıyon kıııı
Dün topik çok şenlinlikliydi, dün geldi hayatım.
3
kuşum hoşgellllldiiiiiin vallahi çok sevindim kız seni gördüğüme opuyorumnanaktan
gitme bidaha oklavayı alırım elime yoksa heeeklava:
şükür bende gelebildim hee :):)
böcük , sulfat, nihal, burcu , esma, elma şekeri , arsim ve sayamadıklarım Şeniz öpem sizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?