Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

kuzumm yaaa tesadüfe bakkk opuyorumnanaktan
her yol bana çıkıyor görüyorsunn :dance:

hadi hadi itiraf et.. içinde bana karşı güzel hisler var dimiii

Kızlarrr...
şöyle yapsamm...
içerde hazırlansam odayıda bir çırpıda hazırlasammm, mumlar yaksam önceden hazırladığım kalp kapğıtları duvara yapıştırsam :1rolleyes:sonra salına salına içeri gitsem onuda alıp odaya götürsem... yada kendimi taşıtsam onaa:roflol::roflol::roflol:

ama bir şey sorcam kırmızı saten çarşaf takımım var. onu sereyim mii :uhm: yoksa onuda yılbaşı yada sevgililer gününe mi saklasam :uhm: ne dersinizz

hoşbuduk kızlar bende çoook özledim sizleri.
ya sormayın bizim iş yerinde biri ayrıldı onun üzerindeki işler de bana yüklenince mahvoldum gelemiyorum eskisi gibi.

:1shok: aaaaaaaaaaaaaa hayatım gelmiş geri inanmıyorum kızzzzzz

başka böyle güzel haberler varrmı ?

evlenınce burcu bende senın gıbı olurum romantıklıgı sevıyorum benımkı yapmıo ama ben yaparımm ben geneldee mum ısıkları ıle donatmak ıstıyom yatak odasınıı ve romantık bı muzık az bı sarap acıp once bı yudum alıp dans etmek sonasını bosverın artıkın:roflol:

Dün topik çok şenlinlikliydi, dün geldi hayatım.

Burcuuu bence tüm güzelliklerin hepsini tüketme çarşaf da başka zamana kalsın. Sonra kara kara düşünürsün kaydirigubbakcemile3

canım süper fikir bence çarşaflarınıda ser:asigim:
diğer günlerede farklı bişiler bula bilirsinsin-tatlicadiarzu-

kuzumm yaaa tesadüfe bakkk opuyorumnanaktan
her yol bana çıkıyor görüyorsunn :dance:

hadi hadi itiraf et.. içinde bana karşı güzel hisler var dimiii

he her yol paris ay pardon marmaris kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

hmmm..öhmmm... sana karşı içimde güzel hisler var mı acıba? :kedi: yok ben tek eşliyim şu an hayatamda hayatim var kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

kendini mi taşıtcan :1shok: :1shok: ama neseki ev küçüktü dimi mesafe kısa :roflol: :roflol:

canımmmmmmmmmm mandişimmm napıyon kıııı

çakk o zamannn kaydirigubbakcemile5 ay dur bende şarap olayına girişiyim... a.s

Burcuuu bence tüm güzelliklerin hepsini tüketme çarşaf da başka zamana kalsın. Sonra kara kara düşünürsün kaydirigubbakcemile3

hım bencede kuzum... CADIARZU
canım süper fikir bence çarşaflarınıda ser:asigim:
diğer günlerede farklı bişiler bula bilirsinsin-tatlicadiarzu-

malzeme tükenirse nasıl bulcam yawrm.. en iyisi onu yıl başşına saklıyım. kırmızıda iç çamaşırı alırım. noel anne olurum :jeyyar:

burcişim;
1. Tuvalet kağıdını al, kırmızı kalemlerle bir kaç yaprak kısmına notlar yaz tuvalete girdiğinde hem gülecek hem sevinecek :)
2.kırmızı kartondan kalpler kes içlerine not yaz bunu akşam evde kesin gideceği (tuvaletteki aynaya, buzdolabı, kapılar ) yerlere yapıştır kuşum.
2.canım marketteki bütün çikolatalardan al çeşit çeşit. onu kırmızı kurdelayla sar asıl hediyen oymuş gibi ver çoook sevinecek çoçuklar gibi.
3. akşam sana bi süprizim daha var deyip salonda beklet onu sonra güzel jartiyrini giy ve salona gir birden. Sonracıma ordan kucaklasın seni yatakodasına :):)
4. sonra banyoda da bi minik süprizin olabülür. Eğer küvetiniz varsa şu hazır patlayan kokulu banyo çiçekleri varya çok ucuz onlardan alırsın süpper olur.
5. Montunu yani esas hedyieni en sona sakla .

Hayatımm beni seviyooo söyleyemiyoooooooooo lülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülü

evet taşır benim kocişim allah allahhh :1closedeyes:

bu adam beni ilk gece kaldığımız ordu evine girerken...
ertesi günü gittiğmiz balayında odaya girerken..
evimize ilk geldiğimizde kapıdan geçerken.... :roflol: TAŞIDIIII hihoyyyt

bak sekerım notlarını yaz yapıstır çarsafını ser hatta gul yaprakları at azcık ustune sonacıma bı sarap tepsıye bardaklarıyla tepsıyede at bı kac taene gul yapragı sonacıma mumlar yak odana hazırlan ıcerı gırdıgınde sarap ıkram et hafıf romantık bı muzık eslıgınde duak falanda takcanya dans edınn sonasııı gelır zaten plana gerek yokk ama dıkkat edın haa sona yıne hamıle olabılırım demee:roflol:

burcuuuuuuuuuuuuuuuuu
ay cnm benim allah nazarlardan esirgesin nasıl bi süpriz bu çok romantik cnm ya bence muhteşem olmuş benimkide böle olsa keşke

kızlar geçen gün bende 12tane şu sağ taraftaki büyük yaldızlı bardaklardan aldım..

cnm aldığın tkm çok hoş bende gördümde fiyatını hatırlamıyorum sen ne kadar aldın acaba

h

canımmmmmmmmmm mandişimmm napıyon kıııı

3

kuşum hoşgellllldiiiiiin vallahi çok sevindim kız seni gördüğüme opuyorumnanaktan
gitme bidaha oklavayı alırım elime yoksa heee klava:

şükür bende gelebildim hee :):)

böcük , sulfat, nihal, burcu , esma, elma şekeri , arsim ve sayamadıklarım Şeniz öpem sizi

mandılınde yazmısss ılk etapta onları yapp gun ıcınde bol bol suprız olsunn kocısıne

mandilin burcu hamiş olabiler şans artık belkim tutarkaydirigubbakcemile3

kuzum bende öpim senşşopuyorumnanaktan
bi daha sende bu kadar uzatma arayıı Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…