Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Mandilinnnnnnnnnn:lepi: beklediğim kişi senmişsin annemmmm yaşaa beeeeeeeee

1. maddeyi kesinlikleee yapıyorummmm... çok prjiiii kaydirigubbakcemile5
2. maddeyi bende düşünmüştüm.kaydirigubbakcemile5
3.tamamdırrr...
4.. şu patlayan çiçeklerde nesi.. çabukk anlattt ben bilmiyorum onuuuuuuu
5. tamamdır en son esas hediye.. esasen onu şöyle vermeyide düşündüm ama jartiyer olayı ağır bastı. çırıl çıplakken monto giy öyle çık karşısınaa.. :kedi: ama diğeri daha atraksiyonlu dimi...
buarada kırmızı saten nevresimini kesinlikle 14 şubata sakla.
tememmmmm :lepi:

yawrim sen gülün tanesi kaça biliyormusunn :mymeka: 5 tllll....
kopar yaprakları at en az 3 tane lazımm.. yazık günahhh :1closedeyes: şarap dans süperr onları uygularımmm geceyi uzatırım azcık bu vesleylee:kedi: yok yok o hata bir kereydii :kedi:

canımsın yaaa çok teşekkürlerrrr:1hug:

cnm hosgeldmn benm dun aklımdn gectın
mandılın burcunun asıl suprızı mont ne orayı anlamdım ya

burcucum o bakıma evet ben sus olsun dıe dedımm sana o olmasada olurrr sekerımmmm

Ahh ah bende hele bi evleniyim neler yapcammm :kedi: tabiii o günleri görebilirsemm :bbo:

o zaman jartiyer fikrini gerçek yıl dönümümüze saklıyım. yni 16 temmza. şimdi mont fikrini gerçekleştiriyim.... hem daha kısa sürede hazır olurum... altıma cici bir kilot. hafi makyaj. topuklu ayakkabı... üstümde de sadece mont. önü açık... nasıll....

sevmiyoz demedik alla alla lülülülülülü

ay ne insafsızsın beeee :sinifsinif:

hoşbulduk yavruş ben de sevindim beni gördüğünüze kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

şekerim öyle bir ihtimal vardı....
ama biz engel olduk dün ertesi gün hapı içtim akşam yemeğinden sonra...

çünkü... hazır değildim mandilinim yaaa....

mafoldumben mafoldumben

kızlar aynı şey benim de başıma geldi ama daha farklısı 1 hafta kendime gelemedim kimseye bişi anlatamadım ve size o zaman çok ihtiyacım vardı

ben karaca setini aldım. kullananlar memnun değillermiş. kampanyadan alıp kullanan var mı?

ben aldım ve memnun değilim pis karaca :1closedeyes:

canımcım jua kesin var ben ordan alıyorum tepehomedada olabilir yada bazı banyo malzemeleri satılan yerlerde satılır
küveti dolduruyorsun içine atıyorsun böyle hem koku yapıyor mis gibi hemde içinden gül yaprakları çıkıyor 7-8 tane falan. süpper yani
doğum günü ne zman ben alıp yollyiyim sana hemen?
aslında çıplak mont fikride güzel olur ama jartiyer daha bomba :):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…