Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Kız niye foto çekmedin haaa :mymeka: Gül kurabiye nasıl bişey? Haaa bi de sosisli bohçalar ilgimi çekti cokacimcoook

sulfatcım ben seyrettim zaten... ama hayal kırıklığına uğradım biraz :çok üzgünüm:

Hadi yaaa, çok büyük beklentiyle gidildiğinde hep olur zaten. Bakalım biz sevcek miyiz :1rolleyes:

Kızlar ben biraz uzanıyoum çok uykum geldi bu gün kocişi geçirdikten sonra yatmadımm..
başımda ağrıyorr öff pöfff

Ayyy benden başka herkes kocişini uğurluyor mu yaaaa, ne tembel gelinim 7 de kalkıp giyinip gidiyor. Akşamdan tüm giyeceklerini ben hazırlıyorum asıyorum. Sabah giyinip çıkıyor. Zaten o saatte asla kahvaltı istemiyor, bana da kalkma diyor canıma minnet zemuszemus Sonra tek başıma ben de kahvaltı yapamıyorum ama taaa 12 ye kadar yesem mi yemesem mi diye geziniyorum :çok üzgünüm:

Kız niye foto çekmedin haaa :mymeka: Gül kurabiye nasıl bişey? Haaa bi de sosisli bohçalar ilgimi çekti cokacimcoook

pufi pastanın fotosunu çektim sanırım bitek çünkü ilk önce onu yapmııştım :)
canım sosilide çok lezzetli oluyor hemide çok basit.
Sosisleri minik minik doğrayıp domat rendesiyle iyice pişriyorsun birazda pullbiber azıcık bi dıgımda salça ekliyorsun tuz tamamdır.
Milföy hamurunu 4e kesiyorsun minik karelere sosis içini döküp bohça gibi kapatıyorsun. Mantı büker gibide kapatılıyor ama o zaman ağızlarının açılma riski daha fazla. Bohça şeklinde hiç açılmıyor hemide çok güzel oluyor.
gül kurabiyeyide daha önce yapmıştım eklemiştim buraya dur netten buldum ekliyim ama benimkinin şekli daha güzel oldular sölemesi ayup

pufi pastanın fotosunu çektim sanırım bitek çünkü ilk önce onu yapmııştım :)
canım sosilide çok lezzetli oluyor hemide çok basit

Ayyyy bu pasta harika görünüyooooooooorrrrrrrrrrrrrrrr cokacimcoook Çok canım istedi bak, sosisliyi de yapayım ben yaa, bu ara yeni tarifler denicem zaten. Biri gelince riske atmayıp denediğim şeyleri yapıyorum kaydirigubbakcemile3

Bu arada gamzenin poğaça tarifi kimde var kızlar. Hazırda varsa yazıverin bana yaaa

bahhele
konu:korunmak
hocalar
esma sulfat burcu
öğrencıler hazır konumda dınlıyo
casperlar ortalarda fınk atıyo:1ninca:

bahhele
konu:korunmak
hocalar
esma sulfat burcu
öğrencıler hazır konumda dınlıyo
casperlar ortalarda fınk atıyo:1ninca:

:roflol::roflol::roflol: Heee yaaa hoca olduğumuz günler de geldi bak Biz de şimdilik hap, daha sonra kurşun asker tutucuya geçicez :roflol:

ya ben nasıl koruncam
geç mi kaldım
pefff

edoşş biz burcunun yöntemle düşünüozz

hap tehlikeliii en yakın arkadaşımız 6 kg aldıdaaa

baştan benimki söylendii senle aramıza bişeyin girmsini istemem falan diee

ama müthiş ikna kabiliyetim sayesindee kıvama geldii

tabi pek fazla enerji harcamadım ben sen bilirisiinn dedimm

yetti bu 2 kelimeee

en sağlıklısı buuu

sulfatla sizinki hangisi canım :kedi:

ay mandilinn bi türlü olmadmıştı o tarif çatlatmadan nasıl yaptım canım

ay taıf etmıssın sen bunu gıda boyası nerden alınıyor acep
ortasındakiler ney

geldim canım ama geçmişi okumak gibi bi gaflette bulundum . . .
özelden yaziim ben sana . . .

pashi senın arkdsın hapamı atıyor bahaneyı benmde 4 kg var aldıgım
ben enazından2 sın hapa atıyom sucu
hehe
ya o yontemde sızınkı en tehlıkelisi sey acısından onla korunup hamiş kalan cokmuş

mandilin cok güzelmis gül kurabiye ben seklini ilk defa görüyorum
tarifini nerden bulabilirim?

Ayyy ben 2 aydır hap kullanıyorum yarım kilo dahi almadım. Bünyeden bünyeye değişiyor demekki. Evlendiğim gün 50 idim hala da öyleyim. Hatta görenler hep zayıflamışsın sen diyor kaydirigubbakcemile3

sölemem
kurada sana cıkarsam bundan yap bana

duydum bile sulfattan naniknanik
ben yapıp yollarımda geldiğinde hala yenirmi bilmem canım yerimseniben

ay mandilinn bi türlü olmadmıştı o tarif çatlatmadan nasıl yaptım canım

sadece mısır unuyla yapınca çatlıyor olmuyo ama ben biraz un biraz mısır unu yaptım fotodakinden güzel oldu.

ay taıf etmıssın sen bunu gıda boyası nerden alınıyor acep
ortasındakiler ney

canım aktarlarda satılıyor. Gıda boyası çok iyi bişey değil ama nadiren kullanıyorum işte görüntüsü güzel oluyor diye. Ortasındaki inciler pastalarda kullanılıyor. Pasta malz. satan yerlerde var. Nettede satılıyor. Ben vişne reçeli koydum fırından çıktıktan sonra

ya benimki kurşun asker tutucuya karşıymış
yok efendim anlamıomuş
eldivenle et yoğurulurmuymuş

(gülmeyin)

aman of
ben zaten ayı gibiyim
bi de hap alim
tam toparlak olim
di mi

iğne nasıl peku

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…