mandilin cok güzelmis gül kurabiye ben seklini ilk defa görüyorum
tarifini nerden bulabilirim?
ay mandiloş
senin tabak takımın bizim tabak takımııııııı
sulfatım buldum netten. bunun aynısı ama benimkiler çooook daha minik oldu daha sevimli oluyor o zman
aşağıdaki askbocugum nickli arkdaşın rengi niye mor?
ooyy kuşum valla gelince topiğin neşesii geldii Şeniz
özledim uzun uzun alıntıları bilee koskoca sayfayı dolduruyolar ama neysee[/COLOR][/B] laelaelaelaelae
biliyoruz yawrim :1closedeyes:
daha önce konuşmuştuk sende boğa burcuydun hatta bu yüzden iyi anlaşıyoruz galiba muhabbeti yapmıştıkk mirmirmirmir
Kızlar denedimm mont olayı dehşet olduuu :jeyyar: altınada siyah jartiyer giydim üstüne hiç bir şey giymedim monto gydim. kaydirigubbakcemile3 cebinede bir tanede kurşun asker tutucu koydummmm kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
mandiloş
eferm len
börek olayı tam benm tarzım olmuş ahhahah
hayatım cık cık cık sana insan eltülerine böylemi davranır
devamı yok sılındı bitti gitti
hayatımmmm lütfen doğru söyldiğimi söylermsin şu zilliyeeeeeee
off bi hesapladım bugün 175 lira ödemem var
haftayada çok var
bişi almamam lasm beni yaa
prezervatif:
yazın nan nolcak
böle mı yazılıyodu:roflol:
burcişş geçmiş olsun nasıl yedin anacımmm akannehir
özelden yaz laelaelaelaelae
sen bilmesende beraber yaparıs mandalinim olmamııı
geçen kocikle beraber pudingli bişi yaptık fındıklı kakaolu puding almıştım alta bizküvi ceviz ve bal damlattık sona puding üste yine bisküvi ceviz bal bu sefer vanilyalı puding iki renkli çok güsel tadı olan bişi yaptık yemeyede doyamadık valla deneyin kıslarrr
uyyyyyyyyyyyy oldukça zor olacak :kedi:
esma bende soruya şaşırdımm..
bu nasıl anlatılır kiii :roflol:
genede anlattım birazcıkk :roflol::roflol:
ya ben nasıl koruncam
geç mi kaldım
pefff
ya da buradan yaziim herkeş faydalansın bi kere Akrep oluyo 22 kasım kişisi bu net !
Akrep erkeğide EVLENDİKTEN SONRA yuvasına bağlı sorumluluklarına duyarlı tam bi aile babası kıvamı alıyo benim bildiğim . . .
Dağanıklık oluyo yani her erkek dağanık falan ama Akrepler her şeyde olduğu gibi :jeyyar: dağanıklıktada uçlarda . Eli açık olur ailesine :1rolleyes: tasarrufu anca lafta sözde uygulayamaz asla kısıntı yapamaz . . .
Rahata da taparlar . . . Ha şa ! Aklıma gelenler bunlar böcüüm . . .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?