aıme tebrıkler
ayy HAYATIM okudum sımdık
neysekı bısı olmamış :jeyyar:
benımde böle anılarım olcak mı:kedi:
hiç te bilem batmaz
akşama çekiom sora herkese mailleri atıom görün bakalım batıomu batmıomu
aaaa ben gidiom bye
bende :kedi:
ben çıkıyorum kızlar
kendinize iyi bakın
iyi akşamlar
biri bana şu kurşun asker olayını anlattsınn yoksa meraktan çatlıcam........
ay aklım burda ya uyuyamadım kalktım geldimm:hulya:olmazmıııı geeel tabi. yerimseniben
yazdım canım bunu deniyim bende du basitmiş.
: hadi git dinlen biraz güzellik uykunu kaçırırsan böle olur.
.
hee ben uğurluyorum... balkonada çıkıp el sallıyorum... asansr gelene kadar öpüyorummm....Kız niye foto çekmedin haaa :mymeka: Gül kurabiye nasıl bişey? Haaa bi de sosisli bohçalar ilgimi çekti cokacimcoook
Hadi yaaa, çok büyük beklentiyle gidildiğinde hep olur zaten. Bakalım biz sevcek miyiz :1rolleyes:
Ayyy benden başka herkes kocişini uğurluyor mu yaaaa, ne tembel gelinim7 de kalkıp giyinip gidiyor. Akşamdan tüm giyeceklerini ben hazırlıyorum asıyorum. Sabah giyinip çıkıyor. Zaten o saatte asla kahvaltı istemiyor, bana da kalkma diyor canıma minnet zemuszemus Sonra tek başıma ben de kahvaltı yapamıyorum ama taaa 12 ye kadar yesem mi yemesem mi diye geziniyorum :çok üzgünüm:
:roflol::roflol::roflol:bahhele
konu:korunmak
hocalar
esma sulfat burcu
öğrencıler hazır konumda dınlıyo
casperlar ortalarda fınk atıyo:1ninca:
ayy kurşun asker tutucu ismi bayağı tutuldu :roflol: iyi yumurtlamışım :roflol::roflol::roflol::roflol: Heee yaaa hoca olduğumuz günler de geldi bak Biz de şimdilik hap, daha sonra kurşun asker tutucuya geçicez :roflol:
ya benimki kurşun asker tutucuya karşıymış
yok efendim anlamıomuş
eldivenle et yoğurulurmuymuş
(gülmeyin)
aman of
ben zaten ayı gibiyim
bi de hap alim
tam toparlak olim
di mi
iğne nasıl peku
opuyorumnanaktan
kız asker tutucu ne len dedim okuyunca, sonra böcük yazdı da anladım kaydirigubbakcemile3 ona asker tutucumu deniyo yoksa seninki asker de sadece onumu tutuyo ahahahha
ya ben bi kere fan. olsun diye almıştım pre.mix
çok komikti içindekiler ve ben bişi anlamadım ay ayrıntılı anlatamıcam :roflol:
biz korunmuyoruz Allah'a emanet
bu arada bişi dedim kimse bişi demedi mafoldumben
ne yemiş burcu
ay midem kalktı bu kadar karışık şeyi nası yediniz?
ne zor olacak yaaaa
alla alla ben de bugün bi salaklık mı var:
ben çok beğendimm :lepi:kızlar benimkiyle uzun zamandır bana makyaj masam için puf bakıyorduk bir türlü iyi bişi bulamadık artık siyah deri sandalyeye karar vermiştik ki bu çıktı karşıma :asigim: yatak odamı biliyorsunuz zaten halı perde ve abajurlarım pembe nasıl sizce???
:roflol::roflol:bugun topiğin gündemi adresi belirsiz bi kurşun aldı başını gidiyor
ertesi gün hapı içtim ama kaza kurşunu değildi benimki bileeeee bileeeeeeeeeee gözümün içine baka bakaaaaaaaaaaaaaaa bom güm ve ben sölemese anlamazdım bile :umursamaz:
1 hafta konuşmadım çıldırdım resmen
pıtır hayatim die yollasanız olmuyo mu ü
bu iyi bir not herhaldee süperrrrrr:lepi:tebrikler kuzuŞenizkizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
hani bir ara bayagi yoktum ya aranizda
proje calismam var diye ve kuzenim burda diye
proje calismamim sunumu vardi 28 eylülde
ertesi günüde 23 sayfalik tezimi vermistim
bugün notumu ögrendim
1,3 almisimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
:
ay canim özür dilerim dur hemen degistiyorum senin icin
kurşun asker olayını size güzel çizimimle özetleyebilirim isteyenler parmak kaldırsın :roflol::roflol::roflol::roflol:
kurşun asker olayını size güzel çizimimle özetleyebilirim isteyenler parmak kaldırsın :roflol::roflol::roflol::roflol:
bu iyi bir not herhaldee süperrrrrr:lepi:tebrikler kuzuŞeniz
cnm merkezdeyim :hulya:
Kızlar kocişim geldi bişeyler atıştırdık. Şimcik hazırlanmam lazım sinemaya gidiyoruz :dance: Önce biraz alışveriş sonra sinema. Ama çağanın filmi için olumsuz yorumlar var nette, başka filme gidelim diye tutturdu benimki mirmirmirmir
Aime tebrik ederim canım, gözün aydın
Görüşmek üzere, öpüyoooomm hepinizi
canım opuyorumnanaktan teşekkür ederim.
değiştirmeyebilrisin istersen benim yüzümden şey olmasın :)
ama cidden kımıl kımıl bi hoştu
Kızlar merhaba anca aranıza dalabıldım.Sınaycım pufun çok güzel bayıldım kalplı kalplı:)burcucum fantesilerine ve böcüğün kelimelerine bittim hele p ile başlayan kelımesıne aimecim tebrik ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?