Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

cok cook hemde cok coook kaydirigubbakcemile3

:1hug:

ay iyi o zaman Şeniz

ortaya bişi at sonra git uyu alla alla

kurşun asker olayını size güzel çizimimle özetleyebilirim isteyenler parmak kaldırsın :roflol::roflol::roflol::roflol:

evet evetttttttttttttt :lepi: :lepi:

ayy hayatım sen demişsin ya seninki asker dşye m öyle dedinn oyyy öldüm gülmektennnn

ama öle sandım anlamadım yaaaaa :sinifsinif:

böcük nan o bulut ve güneş olayın gerçekleştiği yerin hava durumu oliyy kaydirigubbakcemile3
beyaz da kışla işte :jeyyar:

sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey
patladım gülmekten
ama ilk fotoda askerlerin gireceği kapıyı kapatmışsın canım kaydirigubbakcemile3

yok mandilinim kapatmadım kapıyı o kapı 24 saat açık kışla kapanır mı nan:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

ayy koptum yaaaa gülmekden bir taraflarıma kramp girdi :roflol::roflol::roflol:

oo anda da telefon çaldı rezil oldumm -tatlicadiarzu-

o değilde düdükçü damgasından sonra adım kurşun sinaya çıkacak heee :roflol::roflol::roflol:

yok mandilinim kapatmadım kapıyı o kapı 24 saat açık kışla kapanır mı nan:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

engintecrübelerinle kurşun askerin ne olduğunu çözdüm sinayım :bbo::bbo::bbo: askerin yüzleri bulanık biraz neşeli olmalılar bebeğim :lepi::lepi: gerçi çok yol katettiler hihoyyythihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…