Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

kızlar yaaa konuyla ılgılı deıl ama bı fıkır almam lazım
askıtomumun yegenının d.gunu bugun 2 yasında
atlet kilot çorap bide kıyafet alcam yeter mi
atlet-kilot aldım c.tesı kıyafetını alıcam
yeterli olur demii

tabik yeterli olurr...

ama atlet kilota ne gerek vardı kii sadece kıyafet alsaydın...
yada ne bileyim bebişlerin ilgisini çekecek bir şey alsaydın. oyuncak falan. yaşına uygun olanlardan... daha iyi olmazmıydı

Cisil ben erkek uyeelere bayılıyom
hıc denk gelmyok artık
neyse öğrendın sende

nıhal yeteer

nihalcim bence güzel düşünmüşsün kafi gibi geldi banada

nihalcim bence güzel düşünmüşsün kafi gibi geldi banada

ay ay kımler gelmıss cnm hosgeldınnn

burcuuuumm cnm cok hosuma gıttı fırfırlı bısıler ondan oyuncakta alabılırım ufak bısıı
ona alırken 2 tane kılot aldım kendımeee cok guzelldıı cok begendımm tanga arkada kurdelee :):):):)

arkadaşlar dün kütahya porselenden 85 parça yemek takımı aldım. koli geldi açtım saydım olesine kontrol ettim. acaba hepsini teker teker açıp çatlak felan war mı die incelesemiydimm ?int te bulamadım resminii..opuyorumnanaktan

canım yaa bence incelersydin tek tek..

biz burcununkini aldıktan sonra bende dedim ne gerek var diye...burcu dinlemedi hepsine tek tek baktı...iyi ki de bakmış bir tane çatlak birtanede desene sorunlu çıktı..

ben bakmanı tavsiye ederim iş işten geçmeden değiştirme şansın oluur en azından...

hoşbuldukkkk

artık gündüzleri hiç açamıyoru dolayısıyla da takip edemiyorum..:çok üzgünüm:

akşamlarıda yorgunluğun üstüne bakabildiğim kadar....

bugun topik süperdiiii :lepi:
topiğin hızına yetişmek kolayda olmuyoo

arkadaşlar yarın bimde indirimli ürünler var. çift kişilk uyku seti 49.90 çift kişilk battaniye 17.50 başka birşeyler daha vardı galiba ama aklımda bunlar kaldı. uyku setinin pek kaliteli olduğunu sanmıyorum yine de bakalım belli olmazz.
koçtaşta da kampanya var. çift kişilk kaz tüyü yorgan 99 2 tane yastık hediyeli. çift kişilk mikrofiber yorgan 45 ti galiba o da yastık hediyeli. çift kişilk nevresim takımı 49... iyi alışverişleropuyorumnanaktan

yetr yeter tabi canım kaydirigubbakcemile5

Az önce geldik sinemadan, aaayyy geçmişi okuyum dedim öldüm gülmekten :roflol::roflol::roflol: sinay çizimler :lepi: Hele oradaki havayı gösteren güneş bulut :lepi:

Mulbery, netteki olumsuz yorumlara rağmen kocişi ikna ettim ve karanlıktakilere gittik. Ben sana normal seyirci değilim demiştim kaydirigubbakcemile3 Çünkü ben filmi beğendim, hatta ikimizde beğendik. Tamam öyle süpeeeer değildi ama biz sıkılmadan özellikle ikinci yarıda merakla izledik. Bence özellikle oyunculuklar müthişti. Anne rolündeki oyuncu mükemmel oynamıştı ve mekan seçimleri de çok güzeldi. Güzel bi psikolojik çözümlemeydi

Son düzenleme:
kızlar günaydın hayırlı cumalar bir haftayı daha geride bırakıyoruz ve bu hafta çok bereketli geçti topik açısından böcüğüm gelsinde duamızı etsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…