Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

ben işlerimi yapayım görüşürüzz
Şeniz

gunaydın cnm
sagol bide evet yaiş kadını gıbı dımı olmuş

yarın

guzel cnm markası ne

aa ayın 10 undaydı oda dimi sahiii a.s
ay ben yarın giremem k neteeee aşkımla olcam tüm günn off yaaa..
bu gün çekilseydi keşkeee.listede kesinleşti...

AYNISINI BEN HİSSTETİM BİLİYORMUSUN AMA DEMEMİŞTİM:kedi:
kıyamam canım arkadaşım benim

yrim seniiii yirimm yirim yirimmm ŞenizŞenizŞenizŞeniz
ay bakalım hangimizin hissi doğru çıkacakkkk kaydirigubbakcemile3

evettt mandilinimm :1hug: cucu benim kardeşim..benden habersiz üye olmuş. birde ilk merhabaya konu açmış. kk kolik bir ablanın kardeşi... bakalım beni tanıyabilecek mi diye..:roflol: neredeyse tüm arkadaşlar hoşgeldin demiş ben burdan çıkmadığımdan görmemişimm :roflol::roflol::roflol: sonra farkettimmm ayy ne güldüm sonraa:roflol::roflol:

beğendim ben bunuuu kaydirigubbakcemile3

Bu arada kizlar

eklemeyi unuttugum Coca Cola bardaklarim...
Ben Mc Donald´s´dan hediye olarak almistim iki tane mor renginden

kızlar mutfağımı ekleyeceğim stor yaptırcam cama ama renk konusunda takılı kaldım fayanslar kahve rengi duvarda limon sarısı neyapsam dolaplarımda şöle

Eklentiler

• $1000099409.webp
    9,6 KB · Görüntüleme: 27

tek tek alamam bir tanesi 29 euro demin baktim anca Mc Donald´s´a tekrar geldiklerinde alabilirim....

kahveli turunculu alacali olabilirmi

Reyhancim bencede turunculu bisey olabilir...

kızlar ben şuna baktım birde ama sizde bakın dipleri oymalı ve boncuklu düşünün renk böle olsa çokmu soluk olur stor olarak dediğiniz renklerde bulabilirmiyim acaba?

kızlar turkcellin sinema kampanyası neden başlamadı hala.. hani bir bilet alana bir bilet bedava vardı ya

Biletler çok pahalı dimi kaydirigubbakcemile3 Dün biz de sorduk ekim sonu gibi başlar dedi kız

oha o ne be epişixir?

aşkın neresine sürcek bi de
kılla tüyle ilgiliyse eğer :roflol:

:roflol::roflol::roflol:

Geçmiş olsun canım, kızlar yazmışlar zaten neler yapabileceğini Şeniz

günaydın kızlar bu akşam kına gecem var çok heyecanlıyım..

Herşey gönlünce olsun canım, bol bol oyna gül eğlen. Ben yine kına gecem olsun istiyorum yaaaa kaydirigubbakcemile3

kıslar uyku seti ve pike almam lazım hangi marka alsamki kararsızım:sinifsinif:

kıslar uyku seti ve pike almam lazım hangi marka alsamki kararsızım:sinifsinif:

Bana göre uyku seti çok gereksiz bişey. Onun yerine nevresim almak daha mantıklı. Pike takımlarında özdilek ve tacınkilerin desenleri çok hoş yerimseniben

Ben beğenmedim canım, perdecilerde yüzlerce çeşit var. Ordan bak bence, gönlüne göre bulursun

Son düzenleme:
kızlar ben şuna baktım birde ama sizde bakın dipleri oymalı ve boncuklu düşünün renk böle olsa çokmu soluk olur stor olarak dediğiniz renklerde bulabilirmiyim acaba?

bence bu renkte uygun...
duvarlar limon sarisi yerler kahverengi demistin bunlarda dolaplarinla uyum saglar...
cok soluk kalmaz diye tahmin ediyorum
tabi canli canli göremeyince yorum yapmasi biraz zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…