Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

taç sarev özdılek alabılırsın
uyku setı gereksız deıl bence 1 tane almalısın

:lepi: aynen allmadımceyızıme bile

kızlar mutfağımı ekleyeceğim stor yaptırcam cama ama renk konusunda takılı kaldım fayanslar kahve rengi duvarda limon sarısı neyapsam dolaplarımda şöle

kahve ve limon rengine turuncu yakışır. Ama eklediğin perdeyi değilde canımcım perdecide çooook çeşit oluyor kesin seversin bitanesini.

ben uyku seti falan almadım niye alınır onuda anlaamam hala. 1tane kayınvalidehanım almış bana oda hala paketinde. Çeşit çeşit nevresimler gayet yeterli.

kahve ve limon rengine turuncu yakışır. Ama eklediğin perdeyi değilde canımcım perdecide çooook çeşit oluyor kesin seversin bitanesini.
BENDE TURUNCU dedım hıhıhı
ben uyku seti falan almadım niye alınır onuda anlaamam hala. 1tane kayınvalidehanım almış bana oda hala paketinde. Çeşit çeşit nevresimler gayet yeterli.
aha aynen benmde kaynvaldem verdi1tane

kızlar eklediğim storu almıcam rengi daha koyusu olabilir ben perde modeline bakın demek istedim...model nasıl

ben almadım ama alcam kesın kararlıyım
cunku bız sureklı evdede uyku setı kullanıyoruz kışın
ne guzel takım işte
yorganlarla pek kımse yatmıyo
daha bı ağır ve yıkanması zor cunku

kesinlikle dene ben hep bu yöntemle ayağa kalkıyorum :teselli:
kızlar mutfağımı ekleyeceğim stor yaptırcam cama ama renk konusunda takılı kaldım fayanslar kahve rengi duvarda limon sarısı neyapsam dolaplarımda şöle
esma ve sulfatın mutfak perdesi olur kaydirigubbakcemile5
kıslar uyku seti ve pike almam lazım hangi marka alsamki kararsızım:sinifsinif:
ben aldım sarevde ve geçen hafta açtım kullanmaya başladım gayette memnunum yumuşacık pamuklu saten dedikleri türden ne çok kayıyor ne de çok sert tam karar bide yorganı çok güzel pof pof opuyorumnanaktan şu ferhundenin modeli varya ondan aldım ben baza başlığımda siyah deri olunca çok asil durdu yatak odama da uydu :asigim::asigim:

bi soru daha canlarım bu ay süpürgemi almak istiyorum çok araştırdım aranızda bu modeli kullanan varmı opuyorumnanaktan

Eklentiler

• $FC9210-01.webp
    5,3 KB · Görüntüleme: 26
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…