işte bu
Bana göre uyku seti çok gereksi bişey. Onun yerine nevresim almak daha mantıklı. Pike takımlarında özdilek ve tacınkilerin desenleri çok hoş yerimseniben
Ben beğenmedim canım, perdecilerde yüzlerce çeşit var. Ordan bak bence, gönlüne göre bulursun
Bana göre uyku seti çok gereksiz bişey. Onun yerine nevresim almak daha mantıklı. Pike takımlarında özdilek ve tacınkilerin desenleri çok hoş yerimseniben
canım 10 tane pamuk 2 adet te saten nevresimim var zaten bi uyku seti bide pike aldım mı tamam diye düşünüyorum çok teşşekkür ederimŞeniz
:lepi: aynen allmadımceyızıme bile
Ben de almadım kaydirigubbakcemile5. Kuzenimde var pişman aldığına o da
kızlar mutfağımı ekleyeceğim stor yaptırcam cama ama renk konusunda takılı kaldım fayanslar kahve rengi duvarda limon sarısı neyapsam dolaplarımda şöle
taç sarev özdılek alabılırsın
uyku setı gereksız deıl bence 1 tane almalısın
BENDE TURUNCU dedım hıhıhıkahve ve limon rengine turuncu yakışır. Ama eklediğin perdeyi değilde canımcım perdecide çooook çeşit oluyor kesin seversin bitanesini.
aha aynen benmde kaynvaldem verdi1taneben uyku seti falan almadım niye alınır onuda anlaamam hala. 1tane kayınvalidehanım almış bana oda hala paketinde. Çeşit çeşit nevresimler gayet yeterli.
kokakola bardikleride çok orjinalmiş peeeh
kesinlikle dene ben hep bu yöntemle ayağa kalkıyorum :teselli:teşekkür ederim kıslar hepinize...
psikolojim çok pozuk valla...
hastalıkta tuz biber oldu.
gideyim ilaç alayım,
bide maden suyunun içine 1 tane gripin
1 tane limon sık karıştır iç bunun da çok faydası olacak hemen ayağa kalkarsın
ve gün içinde çay kahve yerine bol bol sıcak sıcak ıhlamur iç
bu karışımda ilgimi çekti hiç duymamıştım.denesem mi acaba...
esma ve sulfatın mutfak perdesi olur kaydirigubbakcemile5kızlar mutfağımı ekleyeceğim stor yaptırcam cama ama renk konusunda takılı kaldım fayanslar kahve rengi duvarda limon sarısı neyapsam dolaplarımda şöle
ben aldım sarevde ve geçen hafta açtım kullanmaya başladım gayette memnunum yumuşacık pamuklu saten dedikleri türden ne çok kayıyor ne de çok sert tam karar bide yorganı çok güzel pof pof opuyorumnanaktan şu ferhundenin modeli varya ondan aldım ben baza başlığımda siyah deri olunca çok asil durdu yatak odama da uydu :asigim::asigim:kıslar uyku seti ve pike almam lazım hangi marka alsamki kararsızım:sinifsinif:
ben almadım ama alcam kesın kararlıyım
cunku bız sureklı evdede uyku setı kullanıyoruz kışın
ne guzel takım işte
yorganlarla pek kımse yatmıyo
daha bı ağır ve yıkanması zor cunku
napsamki :1shok:
yok olmadı kuzuuum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?