Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

çok şükür sonuna gelebildim sonunda yahuuu

öncelikle pıtırım eline sağlık bitanemm Allah ırazı olsunnn

banada çekilişte istediim kişi çıktııı opuyorumnanaktan

herkese istediği birileri çıkmıs allah allah?_sositososito

Kızlarrr ben bir kopya vericemmmm

Beni sevdiğini daha önce dile getirmiş birisi:asigim: beni kendine yakın hisseden birisi :asigim:

emin ol bir sürü ben ben ben gelicek bu cevaba:kedipuyorumnanaktan

BENNNNNNNNNN:kedi:

burcu daha dün sana zaafım var dedim

ama snaırım gazlı garu gazwoman sneinki

benim evimin resimleri pc de yok,
evde fotoğraf makinası yok
annemlerde....:sinifsinif:

olsun cnm cnn saolsunnn amac herkesın fıkır almasıı ama daha cok var ayarlayabılırsen eklersınn sorun deıl cnm

Hayatım ben sevap işledm annemmm sositososito

evetttt o güzel elbiseli kız bu kızz..
zaten bir tane kardeşim varrrkaydirigubbakcemile3

Ayyyyy ben miyim burcu delikafadulden

Eccu benimki de saten boya canım ben tam yanaştırmıyorum eşyaları duvara. Zira çarptığın her yer hemen dökülüyor saten boyada

ben ben ben kaydirigubbakcemile3
ben dahil bunu herkes söyler senin için burcucummm opuyorumnanaktan

yaaa ben sizi yerim yaaaaaaaaopuyorumnanaktan bir tanesinizzzzzŞenizŞenizŞenizŞeniz

Anaaaa şimid paranoyak olcaz yahu, söylenen herşeyin altında bişey ararız artık. Kesin bana bu alcak diye :roflol:

Çok erken oldu bu çekiliş çok erken. ıki ayda herkes delirir burda :roflol::roflol:

nihal

ben buldum seninkini kesiiiiiin buldum :dance:
aa bende ben sanıyordum
esmacımmm tabiki sennnn -tatlicadiarzu-
ah ne guzel
herkese istediği birileri çıkmıs allah allah?_sositososito
ne guzel işte
gülaycım yalanını yiim :icecream:
bana da esma çıktı
sende uyanıksn eda sevmedııgm bırı cıktı diye sasırtıuyon ben cıktım ıcıme dogdu sölede kurtul durakta alrım hedayemı

nihal

ben buldum seninkini kesiiiiiin buldum :dance:
yy mandilin kurban olayım kim thmin etttt :dance:
burcu daha dün sana zaafım var dedim

ama snaırım gazlı garu gazwoman sneinki
:roflol: ayy biraz yanlış kopya verdim o zaman beni herkes seviyomuşşşopuyorumnanaktan

emin ol bir sürü ben ben ben gelicek bu cevaba:kedipuyorumnanaktan

BENNNNNNNNNN:kedi:
kuzummmmm :1hug: seni seviyomm ben yaa :kedi:
Anaaaa şimid paranoyak olcaz yahu, söylenen herşeyin altında bişey ararız artık. Kesin bana bu alcak diye :roflol:

Çok erken oldu bu çekiliş çok erken. İki ayda herkes delirir burda :roflol::roflol:

:roflol::roflol::roflol: çok eğlenceli ama tahmin etmeye çalışmakkkkk :roflol::roflol:

Çok erken oldu bu çekiliş çok erken. İki ayda herkes delirir burda :roflol::roflol:

bence bu beklemıycez ama herkez aynı anda gondersınkı eleye eleye anlarız kım kıme
laelaelaelaelae

bence herkes biribirine söylesin :) kim kime alıyo topluca görelim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…