Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

keşkeeeeee :1rolleyes: çok istediğim isimlerden biriydi....
gerçi dedim ya çok istediğim kişi 10 kişiyi geçiyor diyeeee:roflol::roflol:

tutmadı kuşumm... Şeniz
kım sneın gıbı catlak olan acep
banada eda yada
beta gıbı geldı
ben dglm kesın
OYLAMA olsun
HAYIRRRRR BENDEN

cık bana sen cıktın heh e
ya evlı olanlar evını eklesın fıkır olur gercı bana bekar cıktı ehem opuyorumnanaktan
bencede ama mesela senin çıktığın her kimse evini görmesine gerek yok direkt seksüü bi iç çamaşırıyla olayı halledebilir :jeyyar::jeyyar:
banada evli biri çıktıııı :))))))))))
ben ben ben :))))
beni çeken arkadaş sana selseniyorun

yükte hafif pahada ağır bişi yollla bana

hmm mesela bi reşat altın

la işt ekoymadnız üst limit

bana kim koltuk takımı alcak

Allahıımmm iyi ki bana çıkmadın şükürler olsun sana :Saruboceq:çıkan arkadaşa da peygamber sabrı diliyorum :roflol::roflol::roflol:

pıtırcık85, Arsima+, asyaelif, aybuer, bunebu+, burcuözge+, densem+, dkb+, eccu, Eudorabeta+, GLCNNN+, gülay_gülay+, hanzade34, ikraaa, ladybirddaisy+, mandilin+, melahatt, nanedem, parpalm+, pembelipembe, p_nr+, sinay21+, sulfat+, KK Pro Üyeuğur böcüğü+, _HaYaTiM_+

haydi haydi haydi

pıtır mesaim bitmeden hallet şu işi gözünü seviym bütün ctesi pazar bekleyemem?_:sinifsinif:

Kız durun şimdi itiraz edenler olur. Oylama yapılsın herkes fikrini söylesin. Benim için farketmez :umursamaz:

Konuyu Toplam 30 Kullanıcı okuyor. (26 Kayıtlı kullanıcı ve 4 Misafir)
parpalm, aime21+, Arsima+, bunebu+, burcuözge+, densem+, dkb+, eccu+, esmy+, Eudorabeta+, fibula, GLCNNN+, gülay_gülay+, hanzade34+, ikraaa+, ladybirddaisy+, melahatt, melda_bu, nanedem, nhl-frk+, pembelipembe+, psoriasis+, pıtırcık85+, p_nr+, sinay21+, uğur böcüğü+
BURALARI YIKILIYO ÇEKıLıŞTEN YIKILIYO

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…