Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

:jeyyar:sinay azitti..
seksomanyak naniknanik

yok nan somut eli var kolu var ayakları var
hatta bıyık ve sakalları bile var
:roflol::roflol::roflol::roflol:

bıyık sevmem ama kırlı sakal sevıyom
ay ellerı ayaklarımı vr
korktum
aman kalsın kurşunda kalsın onun askerıde akannehir

ay işlerimi toparladım geldim
ya farkediomda benim iş şevkim akşam çıkıcam zamana yakın gelio:)
bende bi tuhaflık var sanırsam
hadi bende gidicem birazdan ii akşamlar

bişi deıl burcu

sınay yakında anne olur
bu hızla

pıtır byy

paşi h geldun

fmk takvımın gif ondan cıkmıyo sanırım hareketlı bısı sectın galıba

songa hayrılı olsun cnm

ı aksamlar kızlar

albüm yapip eklemek icimden gelmedigi kina fotograflarimi en sonunda albüm yapmaya karar verdim.. fotograflar hosuma gitmemesine ramen sizden esirgemek istemiyorum.. ama bir sorun var.. resimlerin boyutu büyük oldugu icin albüme yüklerken hata veriyor

bide ceyiz almaya geldiklerindede iki üc kare cekilmis fotograf var, onlari da eklemek istiyorum ama dedigim gibi yükliyemiyorum..

fotograflarin boyununu nasil ufaltacam.

fmk takvımın gif ondan cıkmıyo sanırım hareketlı bısı sectın galıba

songa hayrılı olsun cnm

ı aksamlar kızlar

yok be yavru hareket filan etmiyor sectigim kavim..

bugün aksam yemegi olarak kahvalti masasi yapacagim askima evelki gün biraz gerilmistik.. gerilmistik derken ben hey heylenmistim herzaman ki gibi.. kociskoma kahvalti masasi hazirlarim cay demelerim oh mis gibi olur..

yarin dügüne davetliyiz.. insallah güzel olur bizede degisiklik olur.. kocisimin bütün takimlari türkiyede bavulda kaldi.. bakalim ona nasil bir kiyafet hazirlicaz.. benim de altinlarim bankada kasada.. :sinifsinif: neyse ya takmam bende..

teşekkür ederim arkadaşım

kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr cok cok öptüldünüzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…