bişi dicem fmk da geçen sayfada demiş siz hediyeleşin biz bakalım diye, keşke almanyada olanlarda birbiriyle çekiliş yapsaydı :)
böcükte ramiye gelsinn :)))
benım taksıtımm azaldı
aralıkta bıtıy
yılbasını gec kutlarık hem ılla gunu yokkı hedıyenın
ıstersen bak kesın ederım ben canın saolsun
üzülme sen yeterkıŞeniz
cok öptum
annene slm cnmm benım gene gel :gitme:
askınla aran nasıl dıycektım
sonra konusuruz:gitme:
canım ben günlerce bas bas bağırdım çekiliş yapıoz diehosgeldin böcügüm,
bitanem sorun hediye degil sorun sadece dıslanma hissi,
belki asırı abartıyorumdur ama keske bizde bilseydik daha dogrusu bizede sorulsaydı, sonucta burda yasamayı biz secmedik :a015:
neyse topice fazla giremiyorum ya gözden kacmıs olabilirim, sorun degil saglık olsun
oldu canım ben sana alıcam inşAllah..
kursağımda kaldı ama ne sana alacağıma sevinebildim ne lahanamın bana alacağına..:sinifsinif:
evet canım haklsın ama gerçekten burda hiç bir önemimin olmadığını anladım ne yazık ki..:sinifsinif:ne kadarda hevesli idim..ama biliyordum sonu böyle olacak sağlık olsun
pıtır her sözümü üstüne alınma canım..
beni kıran hiç adam yerine konmamamız..
biliyorum ortalığı karıştıran olucam ama haklıyken haksız durumuna düşmeye çok üzüldüm..
senin emeğin büyük ama sonu böyle olunca hiç hevesim kalmadı..
diğer katılanlara saygımdan çekilmicem papime hediye alcak olmaktan mutluyum..
ama sütten ağzım yandı bir daha fikrime önem verilmiyorsa asla katılmayacağım..:gitme::gitme:
gerçekten adatletli olsaydı tüm listedekiler beklenmeliydi açıklama için..
çok mühim bişi değil açıklanmış açıklanmamış beni üzen kalee alınmıyo olmam :sinifsinif:
canım ben günlerce bas bas bağırdım çekiliş yapıoz die
artık tek tekte söleyemezdim herhalde el insaf yani
bitanem düsünmen bile yeterli inan bana, biz bi bulusalım hele hediye mediye bahane Şeniz
sagol böcügüm iletirim, askımla aramız cok iyi sükürler olsunsadece cok özledim o kadar :sinifsinif:
yarın görüsürüz canımm Şeniz
Tamam arkadaslar özür dilerim bisey demedim sayın olurmu a.s
böcügüm annem iyi desem yalan olur be kuzum, neyse ne sen sor ne ben söylim, babamın yoklugunu cok hissediyorum su zor günlerde :çok üzgünüm: Allah rahmet eylesin nur icinde yatsın :Saruboceq:
Allaha emanet olun
hi hiiii :asigim: ben demiştim bu topikte beni en çok sevenlerden biri diye :1hug: yanılmamışım dimii ŞenizŞenizŞenizŞeniz
Yanılmadın tabiki burcuşumm opuyorumnanaktan, canikom benimm, aldığımız bosch küçük ev aletleri aynı ya o zaman kanım ısınmıştı bana, hep düşünürdüm bu orijinal yaratıcı fikir sahibi burcuşa kim çıkarsa çok şanslı die bak Allahın işine ben çıkmışım ya çok şanslı hissettim kendimi, artık şairane ruhunla bi şiir de yazarsın arkidişinee :kedi:
selam kızlar ben geldim.. geçmişe baktım biraz
oy oy benım kusum gelmıssss:dance:
slm cnm hos geldınn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?