Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Kızlar cumartesi sabah kalktım işte alel acele hazırladım kahvaltıyı götüdüm yatağa çokkkkkk sevindi... şımardık birbirimize azcık ellerimizle besledik birbirimizii :asigim:

sonra bana kokulu kremle masaj yaptı

sonra öğlen o yaptığım kalpli pudingi ikram ettim....

sonra sahte hediyemi yani tsört ü verdim... a.s

bu arada tuvalet kağıdına bayıldııııı kopartıp almış anı kutusuna koyduuu :asigim:

sonraaa cumaa akşamda çok şık bir restoranta yemeğe götürdü beni. lakin öbür süprizimi yapacak ne zaman nede enerji kaldı. çünkü günlük istikakımızı yeterine doldurmuştuk :kedi:

onuda dün akşam yaptım. tabiki çok şaşırdı :roflol: çünkü btti sanıyordu. birden akşam yemeğinden sonra öyle giyinip gelince şaşırdı. böyle oldu :1shok:
bende dedimki bu esasen dünkü programa dahildi falat yetişmedi çünkü seninde kremli masaj programın olduğunu bilmiyordum :roflol::roflol::roflol::roflol: o yüzden bu akşama sarktı dedim :kedi: veee the end.... opuyorumnanaktan

cnm kınada elını acmıolar kaynana altın verıo falan yaa ondandırrrr

aminnnnnnnnnnn cnaım benim darısı bütün isteyenlerin inşallahhhh opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

ay okurken gözümn önüne geldi herşey . .
çok güzel ya .ne güzel herşey yolunda gitmiş.senin adına çok mutlu oldum .. .
çabuk düğün gününüde yaz . . merak ettm :kedi:

burcu harika bi sofraaaa opuyorumnanaktan
kopya çekebülürmüyüm
eline sağlıkkk :hulya:

burcu harika bi sofraaaa opuyorumnanaktan
kopya çekebülürmüyüm
eline sağlıkkk :hulya:

cnm yoo gayet ıı anlatmısınopuyorumnanaktan
kahvaltı tabagıda superrrr ben evlenene kadar sencen cok seyopuyorumnanaktan ogrencem heee zemuszemus

ayyy canlarım çalın tabi ne demekkk yerim ben sizii opuyorumnanaktan

kızlar bu arada pufiden alıntılar yapıyorsunuz nerden alıyorsunuz ben bakıyorum bakıyorum bulamıyorum yahuuu...sayenizdee okudum yazdıklarınııı :uhm:

burcişş ya süpersinizzz ikinizde karşılıklı süprizler falannn
ne hoşşş
maşşallah

sağol tatlişkomm :kedi: işte böyle bir özel günüde daha doyasıya yaşayarak geçirdik.. bunun dışında dün mangal yapmaya gittik piknik gibi birde dvd seyrettik bunca şeyi nasıl yetştirdik bilmiyorum :roflol::roflol::roflol:

sunsetten aldığımız pijamalardan o kadar memnunum ki, uzun kollu olandan bi tane daha alsaymışım diyorum opuyorumnanaktan

burciş sosisin içinde salçalı domatesli sos mu var canım

evet kuzuşummmm a.s esasında benm benim gördüğüm yerde içinde yumurta vardı ama ben bir gün öncede sosisli yumurta yapmıştım kahvaltıya onun için yumurta yerine domates sos daha iyi olur diye düşündüm... a.s hemde kırmızı ya daha çok uyar diye :1rolleyes:

burcıs bayılıyorum senın su fıkırlerıneee yaaaazemuszemus

dun bana dıokı askım ne kadar kaldı evlenmemıze bu sene 4 tu seneye 3 dedım guluyoo uyuz bısı bu yaaaa:):):):):)

ayy ben sevmem hiç yumurtayııı bilionmu

hele haşlanmışı görmeye tahammül bile edemem

kahvaltıda varsa oturamıyorum o masaya ne yazıkkiii

ve benimkide olsa yiyen tipteee yumurtaya hayır diemioo

nasıl yapcaz blmem

senin kii daha güzel durmuş bencede

ben niye detay anlattısam kendimle ilgili sen kocana yapmışsınnn zatennn :bbo:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…