Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

grafik ekleyi bulamadım canım?

günaydın kızlaropuyorumnanaktan
geçmişi ancak bitirdimde geldim
puficim hoşgeldinn herşeyin güzel geçmesine çok sevindim canım resimleri bekliyorum dört gözlezemuszemus
gülay ev çok güzel canım mutlulukla oturun inşallah
sulfat bende çok etkileniyorum böyle rüyalardan yaamafoldumben
esmacımsositosositosositosositosositososito çok seksüüüüüü

güzel arkidişlerim hepimize iyi bi hafta olsun inşallah:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

herkese ayrı ayrıı günaydınlarr

pufimm yeni gelinn herşeyin güzel geçmesii çok sevindiriccii

baya rahat görünüosun demek isterdim ama mesajlarından aldığım izlenime göre rahatlamışa benziosun

esmyy nerden buldunnn üstünü anlayamadım bende

metrocıtde sarevın onunden gectık super gorunuyoduu askımada dedım burdan alıcam dıe cok sıklardı yaaa bıde yatakodamız ıcın mınıcı lcd baktıkk :):):):)

esmaa süpersin :jeyyar:

pıtırcık yuh be netten resim yüklerken zaten öle yüklüyoruz yenimi öğrendim yawrum delikafadulden

Kızlar anlatmaya kına gecemin sabahından başlıyorum.:kedi:

Kına günü size yazmıştım zaten çok karışıktım heyecanlımıyım değimliyim bilmiyordum:bbo:Evimiz misafir doluydu, baktım öğleye doğru böyle heyecanım artmaya başladı, atladım arabaya dolaştım biraz sakinleştirdin kendimi, her şey güzel olacak diye diye dua ettim, gittim biraz alışveriş bile yaptım takı felan aldım şimdi gülüyorum kendime çok gereksiz şeyler almışım sırnaşık şey

Eve döndüm saat 3 gibi kuaför için sevgilim almaya gelecekti, zaten eve geldim 10 dakika sonra o damladı, akşamdan her şeyimi hazırladığım için hemen kuaföre gittim hazırlanmam tam 3 saat sürdü:jeyyar:Ama sonuca ben bile inanamadım…Ama eğlenceliydi kuaför de tanıdık olduğu için herkes çok ilgilendi, esas kız olmak çok keyifliydi :dance:

Nişanlım beni kuaförden almaya geldiğinde barut gibiydi organizasyonla ilgili bir şeyler olmuş falan, ilk önce bana bakmadı bile hala telde konusuyordu, kapıyı açtı beni otutturdu gidiyoruz hala bişey yok bağırıyo çağırıyo ayhh nasıl bozuldumkötükedihüso sonra işte telde konusurken bişey oldu sağına baktı sonra hani olur ya afallarsın bir daha baktı ve apar topar teli kapattı arabayı durdurdu ahh benim eşek kafam diyip sarıldı gözlerime inanamıyorum felan feşmekan işte:asigim:

Neyse uzatmayım, kına gecem başladı bol bol döktürdük Allahtan hava da çok güzeldi herkes çok beğendi kıyafetimi saçımı. Bende kabara kabara bi hal oldum tabi:kedi:

O kadar çok oynamışım ki yattığımda ayaklarımı hissetmiyordum…

Bizim burada kına gecesinin ortasında erkek tarafı kız tarafına kına almaya gelir erkek tarafı geldi davullar zurnalarla felan evimizin ününde oynadılar kınayı aldılar gittiler, bende bu arada fırsat bilip nişanlımla oynadım:roflol:Onlar gittikten sonra bana kına yakıldı kına yakılırken ağladım çok kötü bir andı, hala tüylerim diken diken oluyor …Elimi de açmadım tabiî ki :dilcikar:

Kına gecem 11-11,30 gibi bitti yatağa yattım ama uyumak ne mümkün çünkü son gecemdi ve ertesi gün büyük gündü…………………

Düğün günüm de birazdan sizlerleeeeeeeeee-tatlicadiarzu-

pufıııııııııııııııııııııııııııııııııı hosgeldınn cnmm ya gec yazdım bırazcık hersyın guzel gecmesınee cok sevındım cnmm ınss askınız her daım surer allah mutlu mesut etsın szıopuyorumnanaktan

YA gogusler acıkta işte
mersi

glcnn ekledım sıcak sıcak atlı albumde

burciş anlatsana şekercik

hemen anlatıyorum canım günlük sabah telefnlaşmalarımı yaptım geldim opuyorumnanaktan

burcu sen bana yardım edebilersin gibime gelii
sor canım yardım ediyim elimden gelirse

canım sabah hayırlarına de üzme kendini boşver düşünme çok fazlaŞeniz
anaa alıntılarım çıkmamış...
burcu haftasonununu sormuştum nasıl geçti anlat diye , sonracııma sulfatıma teselli etmiiştim gülayın yeni evini yazmıştım tüüüüüüüühh
mndilinim anlatıyorum kuşum hemennn Şeniz

bana kimse yardım etmek istemii

sorr yawruşşş Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…