sınay nan sihirli annem daha yenı bısey deıl mı
bu yaşta mı bakıyordun
eskıden susam sokağı vardı bıde
ahh ahh eskıden bızım cızgı fılmler bıle ayrı zevk sımdıkı gıbı sacma sapan deıl
böcük bende geldim
SAGOL CNM BENMesma bende dün yazcaktım cok yoğundum okadr aklımda olmasına rağmen dıyemedım hemasallah cnm nıce yıllara ınş
burcu nerde bimde dün sey gördum gelın arabasının önundekı fıret ıle garusunun oyuncağını
22 tl ıdı
acep o kaça aldı
bime gelmış cok şekerlerdı
alcaktımda param yoktu
ama kararsız kaldımyok ben FB eşim GS :))
eğer kravatını takmazsada sölediğim gibiii esmyyteşekkür ederiz bu arada
teşekkür ederizz
sizede canımm kocişine de kocamna maşallahh kavaltı falan misssssss :teytey:
saol ikizimmm Şeniz
hosgeldın alırız tabislm bende yakında evleneceğim kısmetse.. Çeyiz durumum oldukça az. Şimdiye kadar pek birşey almadık son anda alırız toptan diye. Şimdide bayağı sıkıştık eksikler bitmiyor :hulya:
Beni de sohbetinize katarsanız sevinirim opuyorumnanaktan
slm bende yakında evleneceğim kısmetse.. Çeyiz durumum oldukça az. Şimdiye kadar pek birşey almadık son anda alırız toptan diye. Şimdide bayağı sıkıştık eksikler bitmiyor :hulya:
hoşgeldin
Allah yardımcın olsun
Sabah kocacıkım evden çıkmadan erken uyanmış ve bana kahvaltı hazırlamış. Saat odada çalmasın diye de yan odaya bırakmış. Aslında derinden bi saat sesi geldi bana uykum çok hafif çünkü ama gözümü açamadım tekrar uyumuşum kaydirigubbakcemile3
Kocişim kahvaltıyı hazırladıktan sonra gelip iyiki doğdun aşkımmmmmmm...............şarkısı eşliğinde öpücüklerle uyandırdı beni. Güne güzel başladım :asigim: Bugün erkenciyim o nedenle yoksa şimdiye uyuyordum :)
sulfat ve madilin doğum günüz kutlu olsun canlarım..opuyorumnanaktan
keşke dediğiniz tüm güzellikler sizinle olsun inş.opuyorumnanaktan
]
slm bende yakında evleneceğim kısmetse.. Çeyiz durumum oldukça az. Şimdiye kadar pek birşey almadık son anda alırız toptan diye. Şimdide bayağı sıkıştık eksikler bitmiyor :hulya:
sınay al cd lerını ızle dur evde
ocakta yemek yansın adam ac kalsın onemlı mı
ayy benım yeğenlerımde bakrdı onlara yolasım gelırdı valla
:roflol:
benım cocukluğum normal gecmış şükür senın yanında
teletabı susam sokağı onları hatrlıyom
kızlar bişey sorcam ,
geçen modokoya gittimde orda mobilyaları beğendim otto diye bi mağazaydı ordaki kadınla konuştum kartal,rahmanlarda minübüs yolu üzerinde aynı ürünleri satan mağazamız var adı yılmaz yada yılmazlar mobilya olarak geçiyo dedi , şimdi ben bakınıyom bakınıyom göremiyorum ,düşünüyom düşünüyom bulamıyorumda , he diyeceksin neden aynı ürünleri arıyosun çünküm modokodaki mağazada olunca ürünler 2 katı fiyatına oluyo kira olayını bahane edip fiyatları coşturuyolar ama diğer bayilerinde yarı yarıya uygun alıyosun o nedenle
kartal civarını bilen varsa benim için bi düşünürmü acaba ,,
Kızlarrrr günaydın...
Mandilincim, sulfatcım nice nice mutlu yıllara kuzular, Allahım hayırlı, huzurlu, mutlu bir ömür nasip etsinopuyorumnanaktan
günaydın kıslar...
mandilin ve sulfat hayırlı uğurlu uzun ömürler nasip etsin Rabbim inş sizlere.
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?